Just Is

Wherever I go, whatever I do ... There will Always be a part of Me thats Missing, And there will Always be You.
Wherever I turn, Whatever I say... There will Always be Sunshine, And there will Always be Rain.
Whenever I cry, whenever I Smile... There will Always be a part of Me, A Part I Always Hide.
There will Always be a crack in my window 
No mather, how hard I Try
No mather, how high I Fly
You wont just Keep up with My Flow
Healin Me From HeartBreak 
Well I guess that none Wins in The End...







Dag 4 <3

Dagen började sÄ kaotiskt att Jag Àr vÀl medveten om att det kommer att gÄ i samma Anda om jag sjÀlv inte styr om den.
SÄklart sÄ Àr detta Möjligt men de Àr samtidigt sÄ Tufft att hÄlla Tankarna Positiva nÀr man samtidigt gör Allt för att Fylla det som Àr sÄ Tomt.
IgÄr kom jag inte lÀngre Àn sÄ.
SÄ ett mindre bakslag. Men att förÀndra sÄ Mycket som hela sitt eget tankesÀtt, tar tid. Det mÄste fÄ ta Tid annars blir det inte gjort innifrÄn och ut 100%.
Ser det som ytterliggare 1 steg pĂ„ RĂ€tt hĂ„ll.  :) :) :)

Vaknade med en KĂ€nsla av Likgiltighet till omvĂ€rlden idag... Liksom  "kan göra nĂ„t Ă„t saker" men "varför skulle jag?"

Jo för att minimera risken att Vakna likadant imorgon. Ingen lider av Mina Sorger i det tysta mer Àn jag sjÀlv.
Det finns inga Disney-Films-LyckobÀrande-PaketOmbud som Knackar pÄ Dörren med lite Glitter-Dust i handen och Problemen Löser sig sjÀlv.
LYCKA ÄR NÅGOT DU SJÄLV BAKAR!

Denna veckan har Jag gjort sĂ„ mĂ„nga utrensningar hemma... Och det Ă€r bara Tisdag Ă€n. NĂ€r Fredagen Äntligen kommer sĂ„ lĂ€r det vara sĂ„ Skönt och Fixat överallt och förhoppningsvis kommer Jag MĂ„ Mycket BĂ€ttre InnifrĂ„n att det gör skillnad pĂ„ hur Jag kan tackla diverse av möjliga pĂ„frestningar som kan tĂ€nkas slĂ„ emot mig den hĂ€r barnlediga helgen.

Dagen Ord: Respekt

Dagens Tanke: Att det ALLTID oavsett finns dem som har det svÄrare i sin vardag.






Dag 2 <3

Dagens Luft Àr LÀttare att Andas Àven om gÄrdagens Àr en Sjuk förbÀttring mot vart man varit i Livets alla fallgropar.
"VÄgar man FrÄga om smÄ ting som kan skapa stora eller LÄnga konsekvenser... SÄ Àr redan hÀlften av loppet Vunnit nÀr alla mynt Àr lika Goda som Onda"

Dagens Positiva Ord...

~ FörstÄelse~
Jag accepterar att alla MÀnniskor inte gör saker för att de vill sprida SmÀrta... Utan för de Faktiskt inte FörstÄr bÀttre!!!

VisionBoard...
En för andra obetydlig Bild i papp med ett Minne av en Tid som gör mig pÄmind av hur Bra nÄgot kan vara.

Positiv Tanke...
LÀngtan att Krypa ner i en NybÀddad SÀng, sluta ögonen och tÀnka sÄ Starkt att Fantasi NÀstan Blir Verklighet.

Sweet Dreams <3





AttraktionsLagen

Jag har en massa tankar i mitt huvud hela tiden, ganska stora kontrast skillnader gör att dom utmÀrker sig tydligt frÄn allt annat.
Jag sÄg ett omvÀlvande program som jag hitta av en slump. Det fick mig att börja fundera och ja kunde inte slÀppa orden som predikades angÄende Livets gÄtor.
Jag sÄg de igen dagen efter med utvalt sÀllskap för att bekrÀfta eller slÀppa lös en disskution. Dagarna gÄr och jag tÀnker fortfarande pÄ hur jag lÄter pÄverkan ske innanför skalet.
Jag tycker att jag har sunda vÀrderingar över Min Framtidsbild.
Just nu Àr jag dessutom ganska öppen för förÀndringrar.
SÄ jag har bestÀmt mig för att testa Leva efter deras Strategi ett tag och se vart det tar mig.
Det svÄra Àr ju att göra det fullt ut utan att det missas nÄgra punkter med tanke pÄ barn ect
SÄ denna sidan fÄr bli mitt "Visionboard" rent tankemÀssigt.
IRL sÄ har jag redan ett Visuellt sÄdant i EGO-skÄpet, dÀr jag sÀtter upp bilder, texter, citat och Allt annat som gör mig Glad eller hur jag vill Min morgondag ska se ut ;)

Jag har lÀnge faktiskt redan levt efter "du Àr vad du tÀnker" och "alla beslut du tar idag, lever du efter imorgon" .
Men att SÄlla bort Allt som Àr Negativt blir den största Utmaningen för Min personliga utveckling.
Jag har smĂ„ fack jag delar in mĂ€nniskor runt mig i. NĂ€r jag kĂ€nner dem vĂ€l. Desto mer Jag bryr mig om dem desto mer "SmĂ„" skitgrejjer kan jag lĂ„ta dom göra emot mig innanJag fĂ„r nog och all omtanke/empati försvinner, problemet Ă€r inte att jag Ältar det om jag inte kommer pĂ„ distans frĂ„n personerna utan snarare lider i det tysta med att Aldrig ha tilliten nog att lĂ„ta dem komma nĂ€ra min sjĂ€l igen.
Mitt största Problem jag stÀndigt jobbar med Àr att Jag Aldrig kan FörlÄta en mÀnniska som sÄrat mig djupt. Egentligen vet jag att man ska förlÄta, inte för deras skull men för att ens egen sjÀl ska fÄ frid. SÄ nÀr man bÀr pÄ vÀrldens Sorger och Ären gÄr sÄ blir sÀcken ganska tung.
Detta nĂ„r ju Ă€nda ner i tonĂ„ren nĂ€r man kĂ€nde sig "Övergiven" och Ă€r aldrig nĂ„got jag kom över. Det blir tydligare varje dag som mina egna kommer i Ă„lder dĂ€r min tonĂ„r var sĂ„ olik.
Jag har gjort skillnad pÄ mycket.
Vad mina egna Ă€n har gjort, sagt eller betett sig sĂ„ har dom Aldrig behövt gĂ„ och lĂ€gga sig utan att Jag sagt att Jag Älskar dom. Det Ă€r en stor kontrast mot att Aldrig kĂ€nna sig Älskad. Ofta sĂ„ gĂ„r man i förĂ€ldrarna fotspĂ„r och bara leder den negativa processen vidare. Men jag tror att de mĂ€nniskor som Bryter den nuvarande betende koden Ă€r dem som tagit till sig faktan och Accepterat den och insett hur djupt ett sĂ„dant sĂ„r kan bli för sin nĂ€sta generarions liv.
Tar ett kraftfullt beslut... ALDRIG LÅTA NÅGON GENOMLIDA SAMMA FRAMTID!! 

MÄnga tror inte ens pÄ sin egen Styrka att stÄ emot och mÄste nÀstan fÄ det bevisat för sig för att deras tro ska övertygas.
Det mÀnniskor inte INSER Àr att Hela vÄr existens Àr uppbyggd pÄ hur vÄra sinnen och kÀnslor Upplever vÀrldens alla ting.
Att en enda tanke kan styra och pÄverka livs avgörande beslut. Tankarna i sin tur kommer frÄn KÀnslor vi kÀnner inför nÄgot Behagligt eller Obehagligt.
Simpelt egentligen. Men Tankens kraft Àr sÄ Stark att mÀnniskor som Àr conectade mentalt kan Styra varandras handlingar utan att befinna sig i nÀrheten av varandra.
Det Ă€nda som kan fördĂ€rva en uppbyggd tanke/handling/kĂ€nsla Ă€r nĂ€r vi lĂ„ter RĂ€dslan komma i nĂ€rheten av bilden vi har/önskar/glĂ€ds ect ect 
SĂ„ grejjen Ă€r att om vi bara Lyckas hĂ„lla RĂ€dslan i shack, möta den istĂ€llet för att backa. Och börja tĂ€nka pĂ„ vad vi vill ha i vĂ„r framtid istĂ€llet för att skicka ut signaler om vad vi inte vill ha. 
Attraktionskraften gÄr Ät bÄda hÄllen och vi drar omedvetet till oss hÀndelser/mÀnniskor/ möjligheter av de olika slagen som tankarna handlar om.
Att tÀnka om och tÀnka RÀtt!
Mitt liv började lÀtta vÀldigt mycket nÀr jag seriöst började tÀnka en positiv tanke varje morgon, Àven om annat var tufft eller svÄrt. För en enda positiv tanke föder fler och Jag vill leva det Liv jag drömmer om inte tvÀrt om.
Shijt vad lÄngt detta blev, men detta Àr Min Tro, Mina vÀrderingar och Mitt mÄl till Lycka och Harmoni.

SĂ„ varje dag...
Positivt ord: Lugn
Positiv tanke idag: LÀttad inombords över att jag fick ner mina tankar i text :) :)







BalkanHĂ€ng <3

Det vĂ€rsta med en Dag som denna Ă€r att den kunde varit den Allra BĂ€staste pĂ„ Året. Men nĂ„nting gör ett svart hĂ„l pĂ„ Bilden. NĂ„nting gnager i Skallen Omedvetet.
Arg. Ledsen. Besviken.
Men har det inte spelat nÄgon som jÀvla roll innan sÄ gör det knappast det nu!!! :/ :/
Varför ska det vara sÄ jÀkla onödigt komplicerat?!?
Hur mÄnga murar jag Àn bygger upp sÄ tÀcker dom liksom inte upp för att Radera det som varit.
Jag skulle kunna utveckla Alla tankar pÄ ett lÄngt mer komplicerat sÀtt men det finns ingen Tröst dÀr heller som skulle göra nÄn skillnad för mig eller hur det fÄr mig att mÄ inombords.
Att Vakna varje dag med den dĂ€r tomma KĂ€nslan i kroppen... Att lĂ€gga sig varje Natt med Önskan att Drömmarnas land ger mig det Jag Saknar pĂ„ min Vakna Tid.
BalkanhĂ€ng... Besöken pĂ„ Hovdala...Mornar nĂ€r man fryser och kryper tĂ€tt intill... Promenader till kvĂ€lls Solen... HĂ„lla Handen... 
NÀrheten... Skratten... Kyssarna... Heta nÀtter... Men Mest av Allt Kramarna som börjar med den dÀr Blicken.


Jag antar att det kommer en Dag nĂ€r Jag ser NĂ„gon annan pĂ„ det dĂ€r Speciella sĂ€ttet. NĂ„gon annan som sĂ€tter Mitt HjĂ€rta i Brand. NĂ„gon annan Jag vĂ„gar ge en Chans... Jag LĂ€ngtar tills dagen Ă€r kommen dĂ„ Jag kan skapa Magiska Minnen igen <3 <3 <3 








Att VĂ€nda Blad...

Ett HjÀrtslag... Hur kÀnns det?!
En Droppe i havet... Vem ser den?!
Ett Andetag... Vad Àr det?!
En Blomma... Vem mÀrker den?!
Ett Fotsteg framÄt... Vilken skillnad gör det?!

Ingen kan se hur fort HjÀrtat slÄr. Men KÀnslan av bultandet inombords nÀr TvÄ HjÀrtan slÄr i takt Àr Omöjlig att fÄ bort.
En Droppe i havet Àr Omöjlig att skilja ut. Men synen av en enda droppe som vandrar uppifrÄn och ner Àr svÄr att slÀppa med blicken innan den nÄr sitt MÄl.
Ett enda Andetag Àr ingenting i mÀngden. Men NÄgon som smyger sig pÄ kan förÀndra Rytmen i det.
En enda Blomma av Alla pĂ„ Ängen Ă€r det ingen som ser. Men Blomman i ditt Fönster Ă€r den du vĂ„rdar och den mot dej Dör eller Ler.
Ett litet Steg som för dej NÀrmre eller Bort kan ingen utanför se. Men ett Enda litet Steg kan vara Avgörande för varje SjÀl om du ska GrÄta eller Le.

Att göra sĂ„ Lite kan FörĂ€ndra Synen pĂ„ sĂ„ Mycket att det Övertygar Livets alla val.
Att till sist Àr det detaljerna av KÀnslan det enda som blev kvar.
Det finns inte lÀngre nÄgon FrÄga, Det kommer Aldrig finnas nÄgot Svar.










Jag vet att du lÀser...

Det finns nog inget svÄrare Àn att försöka lÄtsas som ingenting nÀr allt Àr kaos men det vÀrsta Àr ÀndÄ att jag kÀnner riktigt hur djupt jag kÀnde för nÄgon jag egentligen Aldrig kÀnde. Det Àr en lite skrÀmmande tanke att jag lagt sÄ mycket tid av mitt liv.

Hur kylig och frusen kan man vara?!
Varför gör man det mot andra mÀnniskor gÄng pÄ gÄng?
Hur fan kunde jag vara sÄ jÀkla korkad dÄ?!?

Men veckan  har ju gĂ„tt i samma tema som en liten slingrande röd trĂ„d.DĂ€r det mĂ€nskliga vĂ€rdet bara fick plötsligt sista REA priset inför stĂ€ngning liksom. Jag blir sĂ„ satans förbannad varje gĂ„ng jag tĂ€nker pĂ„ de. Att stubinen tar slut bara nĂ„n annan ens skrivit nĂ„got som haft med könsord att göra.
Taggarna utĂ„t... Sagt och gjort... Ångrar inget... Men kĂ€nslan av förnedring försvinner inte.
Klart det skulle fortsÀtta Àven idag.
Ibland blir jag bara sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ att vara att vara sĂ„ jĂ€vla Amazing till och med pĂ„ att vara  Jag.
Dom egenskaper andra sĂ€ger Ă€r Finast hos mig, Ă€r samtidigt bland de tyngsta ankaret som finns. 
Det kÀnns ibland som en förbannelse att Alltid vÀlja Allt den HÄrdare vÀgen.
Att Alltid göra det Lite SvÄrare för sig SjÀlv.
Nej men jag tar den!! Fixar det!!

Det gör sÄ Ont att Alltid vara en grubblare utan gemensam nÀmnare.
KÀnna sig oförstÄdd nÀr man inte kunde gör förklaringen mer handikapps anpassad, ÀndÄ kommer motfrÄgan.
Det Àr sjukt hur Tröga mÀnniskor kan vara i sitt handlande.
Man börjar till slut ifrÄgasÀtta sina egna uppfattningar om saker i VÀrlden.
KÀnslomÀssig bubbla startar och börjar vÀxa. Snart styr den hela tankeverksamheten. Genomsyrarallt.
Tills den spricker och man fÄr nog.
Har en Brejkdown för att sen kÀnna kÀnslan av fullkomligt Likgiltighet.
Man anvÀnder sig lite av redskapen man burit med sig Ànda sen grottmÀnniskans tid. Försvar... Attack... Resultat.
Dagens problem Ă€r ju inte lika alls dĂ„tiden men kĂ€nslan Ă€r den samma... Hanterandet av situationen Ă€r samma. Det Ă€nda som har förĂ€ndrats Ă€r hur Girig och Egoistisk mĂ€nniskan  blivit. Vi Ă€r till och med sĂ„ lata att vi inte ens försöker laga saker. GĂ„r nĂ„t sönder sĂ„ byts det ut mot nytt.

ÖvermĂ€ktigt trött pĂ„ sjuka telefonsamtal helt pĂ„ obegriplig svenska. Men poletten hade sĂ„ brĂ„tt att ramla ner och chocken den har inte lagt sig Ă€n trots att det gĂ„tt en vecka. 

IkvÀll dÄ... Det Àr sÄ sjukt! SÄ sjukt!
Jag vill nÀstan bara försvinna i mÀngden en stund. Ta bort alla tankar liksom. Jag finner inga ord för hur jag mÄr inombords just nu.
Jag mÄste gjort dej innerligt illa eftersom du behandlar mig sÄ.
I stunder sÄ slog man automatiskt pÄ den dÀr likgiltliga obrydda sidan.
Inte för att vara falsk. Inte för att verka vuxen... Bara för att det kÀnns som en skÀrande kÀnsla genom ryggraden. Hur mycket du Àn skriker sÄ nÄr det liksom inte fram.
Det Onda tar liksom Aldrig slut.
Nu vÀntar jag inte lÀngre pÄ att du ska komma tillbaka... Jag vÀntar och hoppas att dagen kommer dÄ jag vaknar och inte lÀngre bryr mig.
Du kan inte lĂ„ta bli sĂ„ jag mĂ„ste desperat  hitta en vĂ€g ut frĂ„n Allt det hĂ€r. 
Sjukt! 
Jag dör inombords, men skit i det !!
Jag tar den <3

För Jag Älskar Dej... Just nu kĂ€nns det som en Förbannelse att ens utrycka dom orden!!!
Jag Àr sÄ trött pÄ att Alltid behöva vara sÄ JÀvla Stark!
Jag Àr sÄ trött pÄ att vara just det.
ÄndĂ„ har Jag inget val!






Just Do It!!

Man vet att en mÀnniska pÄverkar en nÀr den kan vara det Allra BÀstaste som finns samtidigt som den Allra SÀmsta man mött.
Jag Àr för lÀngesedan trött pÄ att ge det BÀsta av mig sjÀlv till nÄgon som inte lÀgger samma insats tillbaka.
ÄndĂ„ in emellan gör jag just det.
ÄndĂ„ in emellan behöver jag göra just precis det.
Ett samtal i början av veckan spegla hur sjukt lÄgt mÀnniskor kan sjunka under sitt vÀrde att kallas just sÄ.
Nej vÀrderas jag inte Högre av er skala sÄ gör mig en tjÀnst.
Försvinn ur mitt Liv!!!
Jag har ingen plats i mitt HjÀrta för för Idioter som inte vill mig mer vÀl Àn sÄ.

Jag tar Min tydligen GuldplÀtterade Fitta och spar den till en Man med kÀnslor för Mig.

" I Cant take a man who cant Act like a Man... I Allready have a Pussy, I dont Need Another One"







Hon MĂ„lar Tavlor...

~12 Maj 2014~
Fan AlltsÄ mÄndag igen... Helgerna nu gÄr sÄ snabbt att nÀr man vÀl Àr hemma och Ledig sÄ finns det inte nog med timmar pÄ dygnet, för den typen av njutning... Att gÄ och pula lite överallt... I sin egen takt... Det Àr faaan det BÀstaste som finns :) <3 Love it!!

Det sÀgs att Jag Àr KonstnÀrligt lagd, som ett SkÀllsord dÀr Jag mÄlar upp bilder i mitt huvud.
NĂ€r han sa det första gĂ„ngerna sĂ„ tog  Jag illa vid mig Ă€ven om det var lĂ€ngesen sen och förlĂ„tit.
Men det betyder inte att Jag inte ser filmen spelas upp som ett Minne frÄn dÄ.
Jag tÀnkt pÄ det lÀnge precis som du sa. Jag mÄste erkÀnna du har RÀtt.
Men inte som en dÄlig egenskap, det Àr snarare en av de BÀsta som finns.
MÄnga mÀnniskor har sina egna bollplank i huvet hela tiden. Andra skriver ner allt och vÀger det mit varann.
Jag mÄlar mina tavlor och ser dom komma till Liv med dem jag kÀnner nÀra inpÄ. Det finns mÀnniskor som Àr sÄ enkelspÄriga att det tror bara pÄ Svart och Vitt. Det finns de som kan se hela fÀrg palletten i klara klickar.
Jag tror man föds och börjar pÄ punkten med Svart och Vitt, sen fyller pÄ efter handsom man lÀr sig Livets olika gÄtor. Vi Àr alla sÄ otroligt olika lÄngt pÄ vÄra resor.
Alla Àr berikade med GÄvor men mÄnga öppnar aldrig sin present.

Ibland möter man mÀnniskor som fÄr en att VÄga ta ett nytt steg med Nya Skor. Ibland tar man nya steg för man inte har andra val.
Men en sak verkar vara sÀker, utan nÄgon pÄverkan Ät nÄt hÄll sÄ tar man inga steg Alls.
Man kan vÀlja att vara Tacksam eller sÄ kan man motvilligt lÄta bli för det gör alldeles för Ont.
Men ibland kan man inte vÀlja ens hÀr.
Det sker inget Gott utan Ont eller tvÀrtom sÀgs det.
Men eftersom Alla Speglar Alltid har 2 Sidor sÄ kan ju knappast det finnas kategorier som skiljer dem Ät.
Jag tror det Àr just precis sÄ som evighetens 8 ... GottOnt... Ingen Början eller Slut... Inget Upp eller Ner... Bara En VÀrld med OÀndliga Möjligheter som Aldrig sluta VÀxa... Vad tror du?!?

Jag har egentligen sÄ sjukt mycket mer KÀrlek att sprida runt mig, Men den Nuvarande RÀdslan har satt Allt pÄ Paus!!!
SĂ„... Att hitta likasinnade mĂ€nniskor i sin omgivning som Ă€r nĂ„got sĂ„nĂ€r lika lĂ„ngt komna i sin fĂ€rgkarta... Är inte sĂ€rskilt enkelt...
Jag drömmer mycket nĂ€r jag sover just nu och det Ă€r klurigt att förstĂ„ hur jag ska tolka allt jag hinner med att Uppleva. Det Ă€r bara i perioder inga mardömmar men hĂ€ndelser och dess konskvens. NĂ€r jag sen Ă€r vaken sĂ„ bearbetar hjĂ€rnan allt, men ibland blir det för Mycket att hantera sjĂ€lv. 
DÀrför skriver Jag min blogg. DÀrför gör Jag min Musik.
DÀrför ser Jag numera mina egenskaper som GÄvor och lÀr Mig att bli ett BÀttre Jag varje Dag.

Min Resa utanför Boxen!







Inte ens vÀrd en titel..

Efter Dagen idag och All LÀrdom Jag tyvÀrr hunnit bli Rikare... SÄ Whaa.. Speachless!!!

Sorgligt!






Lite Varje Dag <3

~8 Maj 2014 ~
En dag dÄ allt kÀndes förvÀntansfullt till en början.
Dagen slutade utmattad men ÀndÄ ganska nöjd i rygglÀge ;)

Saker kunde varit lite mer Perfekt, saker kan Alltid vara lite BÀttre men faktum Àr att ibland mÄste man bara Nöja sig med att det bara Àr Bra.

"Life is only as good as you want it to be <3 "

Antingen kan man vÀlja att Drömma om hur ens kunde ha blivit eller kan man bara sluta fundera och Leva det liv man Drömmer om.
Man vet Aldrig nÀr nÄgot Àr för sent eller nÀr Möjligheten försvinner att visa hur man kÀnner.




~10 Maj 2014~
Regn och Sol om vartannat, Hemarbete sÄ det stÀnker om de sista dagarna.
Jag blir hel av att förbÀttra det redan vÀlgrundade Boet jag Lyckats fÄ till hÀr.
Fiint! Jag Älskar att ha det som Ă€r Fiint...
Ni frÄgar mig stÀndigt vad som driver mig, Ni frÄgar stÀndigt om jag vill vara en del av mer, Ni tÀnjer lite pÄ grÀnsen varje gÄng... Bara för att leda det hela lite mer Ät ert hÄll...
Snacka om MĂ€nniskor med Stort Ego!!!

Jag mÄ vara Allt och lite till, men nÀr dagen blir KvÀll sÄ finns dÀr bara ett litet StÀnk av Magi kvar.... Det Àr dÄ, just precis dÄ som Jag vill ha en Hane med lite jÀvlar-i-namma som tar mig med Storm... Inte med tjat!!
För det blir sÄÄÄÄ Booring sÄ man utmattat stÀnger ner alla chatt sidor och vÀgrar svara nÄgon annan heller :P :P





~11 Maj 2014~ 
Jag Àr sÄ fucked up trött pÄ
MÀnniskor som frÄn morgon till
KvÀll tjatar om sina Problem!!!
FĂ„r dom sen inte "tillrĂ€ckligt" gehör för det sĂ„ pumpar dom ut skiten pĂ„ varenda Media sida dom hittar!! 
Faaaaan! Inse Problemet... Sluta Överanalysera... Lös Det!
Jag menar inte att man inte kan ha en dĂ„lig dag eller allmĂ€nt lĂ„g period och sĂ„klart relativt sĂ€llan en agressions status pĂ„ facebook... Men att ha konstant PMS Ă€r ju jĂ€kligt oattraktivt... Inte i vĂ„gor... Utan konstant flöde av negativ klang blir sĂ„ irriterande att... Klick! Ta bort flöde... Palla!! 
Eller Dom dĂ€r som hĂ„ller med ALLA andra sĂ„ man blir sjukt förvirrad för man vet knappt vilken Ă„sikt dom kĂ€nner den hĂ€r timmen... Klick! Ta bort!! Palla!! 
Eller den dÀr som faktiskt lÀgger tiden pÄ att skriva i sin Blogg om det!!! Klick!! Ta bort!! Palla!!

Inte för Mycket... inte för Lite...Alldeles Lagom med SjÀlvkÀnsla Àr nog det Hetaste som Finns :P :P




Disco Brain Damage!!

~30 April 2014~
Valborg igen... Shijt vad tiden gÄr.
Redan 1 År sen jag var ute och spela för första gĂ„ngen nĂ„nsin, med bara ett par mĂ„naders trĂ€ning innan... Nu förstĂ„r jag hur sjukt bra, sjukt fort allt har gĂ„tt.
Det enda jag fortfarande inte förstÄtt Àr just vad som gör att det Àr just Min musik som lockar gÄng efter gÄng?!

Hade man haft sÄn Okomplicerad Tur pÄ andra plan i Livet sÄ hade saker varit fruktansvÀrt annorlunda.
Jag har alltid försökt vara förstÄende för mÀnniskor jag bryr mig om, men en viss typ av betende verkar vara helt omöjligt och random att lÀsa av.

Hela vÀrlden sÀger att dom Àr lojala och alltid kör raka rör, men frÄgan Àr sÄ spridd nÀr det kommer till betydelsen av orden.
Alla tycker nog dom Ă€r det rakt igenom med en och annan vit liten lögn, men det skulle vara sjukt intressant att stöta pĂ„ nĂ„gon som faktiskt sa: " jag kör raka rör och Ă€r lojal nĂ€r det gynnar mig" 
För helt jÀvla allvarligt 80-90% fungerar sÄ numera.
Den dÀr "old-school" mentaliteten har sÄ utsuddade linjer sÄ mÀnniskor mer eller mindre blir helt oförstÄndiga och respektlösa. Omöjligt!

PoĂ€ngen Ă€r att ... NĂ€r man hittar nĂ„gon som Ă€r lojal hela vĂ€gen in i sjĂ€len sĂ„ ... SlĂ€pp för fan inte taget för det Ă€r de enda som hĂ„ller mĂ„ttet för en Ärlig verklighetsbild.
Bli inte som alla andra idioter!!!

Att uppskatta det man har istÀllet för att hela tiden söka efter nÄgot som Àr BÀttre för det kommer aldrig göra nÄgon Lyckligare.




Jag har nog inte kÀnnt mig sÄ trygg i mina vÀrderingar nÄnsin som jag gör nu. Att inte stressa igenom min plan framÄt. Att kÀnna ett inre Lugn över att göra det som faller mig in.
Jag Àr fortfarande kluven och sÄrad inombords men har accepterat att jag Àr just det.
KÀnner mig komplett endast fÄtal stunder men vet att det Àr inte lönt att lÀgga sin energi pÄ att göra nÄt drastiskt för inga val av den typen ligger framför mig. Det handlar snarare om att lÄta tiden visa mig vÀgen.

En snÄr kantrad stig med ett MÄl!!







RSS 2.0