Samma Jag men VÀrlden Àr Ny...

Mina tankar kunde förr göra mig galen, nu gör dem mig bara fri.
Ibland nĂ€r jag sitter hĂ€r och bara funderar, sĂ„ flashar en klar bild förbi pĂ„ hur lĂ„ngt jag gĂ„tt och hur lĂ„ng bit jag har kvar. Lite som nĂ€r man tvunget tĂ€nker fast man egentligen bara vill flyta med. Det som ibland kan hindra en impulsiv handling Ă€r en vilja sĂ„ stark att stolthet vĂ€ger tyngre Ă€n kĂ€nslor. Och sjĂ€lvdiciplin Ă€r de mest sjĂ€lvklara verktyg för att stĂ„ emot nĂ„got jag vill ha just nu mot nĂ„got jag kĂ€nner jag behöver och vill ha lĂ€ngre fram i tiden. 

Att slĂ€ppa giftiga mĂ€nniskor som bara tyngt mig ner sĂ„ lĂ€nge, det rĂ€cker att du undrar sĂ„ vet du att en av dem var du. Luften kĂ€nns lĂ€ttare att andas och tomheten blir sakta nĂ„got som byts ut. 
Men till vad?? Jag har aldrig varit sÄ medveten, sÄ förstÄende och sÄ lyhörd som jag Àr nu.
Lika nervigt som upphetsande.
Lika frigörande som fÀngslande.
Lika sÄrbart som vinnande.
Lika lekfyllt som allvarligt.
Lika ytligt som djupt.
Samma Jag men VÀrlden Àr ny.

Denna gÄngen Àr jag inte bitterfittan pÄ första vÄningen som misstror all vÀrldens mÀn. Jag har inte nÄgra skyhöga murar som mÄste brytas ner, och inte heller nÄgra familjÀra kamper att ta mig igenom. Jag har lÀrt mig att ord bara Àr ord och att lÀsa mÀnniskor efter deras handlingar sÄ slipper man onödiga besvikelser.
Ingen rĂ€dsla att slĂ€ppa nĂ„gon nĂ€ra men ingen som helst brĂ„dska med att hamna just precis dĂ€r. 

Jag kan bara luta mig tillbaka och njuta av Äkturen som vÀntar mig nu. AnvÀnda alla smÄ egenskaper nÀr jag kÀnner att tiden Àr rÀtt. Fokusera pÄ att utforska mitt inre, och lÄta varje liten kÀnsla kÀnnas hela vÀgen ut.


Liten del av charmen att synas sĂ„ offentligt men att inte ens behöva gĂ„ ut. 
Det precis som om att nĂ€r man kom över en viss ribba, sĂ„ bara fortsĂ€tter saker att vĂ€xa av sig sjĂ€lv. Det enda jag behöver styra Ă€r hur sakta eller hur fort det ska gĂ„, kĂ€nns som jag Ă€nnu surfar pĂ„ vĂ„gen som inte nĂ„t sitt slut. Men med framgĂ„ng krĂ€ver ansvar, tid och gĂ€rna en Adhd hjĂ€rna som alltid tuggar lite samtidigt som den gör alla vardagens mĂ„sten. 
Det Àr i och för sig inget som nÄnsin varit ett problem för mig, dÄ mitt driv innifrÄn har en sÄ inbyggd vana...

" Jag slutar inte nÀr jag Àr trött, jag slutar nÀr jag Àr klar "

En jÀkligt stark egenskap som fungerar jÀttebra för att alltid fÄ projekt fÀrdiga, men ocksÄ krÀver att jag inser nÀr jag behöver en paus dÄ och dÄ. Lesson learned!!

En annan sak som hÄllt pÄ att driva mig fullstÀndigt till vansinne Àr att jag har haft Iphone Ànda sedan iphone kom frÄn början, och nu bestÀmt mig för ett tag sen att gÄ över till android.
Evighets projekt frĂ„n helvetet!! I vanliga fall sĂ„ kan man knappt bĂ€rga sig och gĂ€rna vill testa nya lurens alla effekter och knappar innan man ens fĂ„tt upp den ur kartongen. Pust! StĂ„nk! 2 veckor senare ligger nya luren fortfarande kvar i kartongen fĂ€rdigladdad och bara vĂ€ntar... 


NÄgon sa till mig en gÄng att nÀr vi skulle genomföra en rad moment pÄ vÀg till main floor sÄ var de som att se en dator installera olika program dÀr varje program blinkar pÄ skÀrmen Prossecing.... Prossecing.... Prossecing... VÀnlig vÀnta!!
Lite exakt precis den filmen rullar upp framför mina ögon nĂ€r jag ser alla delmoment jag mĂ„ste göra innan jag ens kan börja fundera pĂ„ hur alla nya appar funkar!! 
Finns det nĂ„got mer trĂ„ngsynt system Ă€n apple och iphone?!?! 

NEJ!! För de första om jag vill behÄlla mina kontakter,bilder ect sÄ mÄste jag göra ett gmail konto, ladda upp mitt innehÄll via i cloud till min epost för att sen kunna ladda mer de via gmailen i nya luren... Men för att ens kunna göra det sÄ mÄste man göra Alla uppdateringa och sÀkerhetskopieringar ect ect och hoppas mobilen inte disconnecta sig sjÀlv frÄn datan.
Redan dÀr var jag redo att slÀnga nya luren Ät helvete... Men vÀl sÄ
LÄngt sÄ inser jag att jag mÄste byta mitt simkort mot ett nanosim... Jag menar rÀckte de inte att skapa ett microsim?!?
Jag vill ju inte byta nr sÄ de blir till att fÄ simkortet omklippt... Projekt igen!!
Lagom till helgen borde jag vara klar med alla om och men!! 3 veckor senare!!
NÄnstanns tÀnkte nÄn dum jÀvla idiot att alla andra system ska vara lika förutom iphone. SÄ ska du gÄ ur den förbannade Sekten dÄ jÀvlar ska du fÄ jobba för det!!
Älskade Iphone - Aldrig mer!!

See ya!! 











RSS 2.0