✹💖 ~ Indian Spirit ~ 💖✹

Jag kunde knappt tro mina ögon nĂ€r Jag öppna en VĂ€ns tillkĂ€nnagivande idag. Det var en klump som satt sig i halsen, samtidigt som mĂ„nga övervĂ€ldigande minnesbilder spelades upp. Indian Spirit open air Festival hĂ„lls för allra sista gĂ„ngen i Ă„r. En plats som kanske inte betyder sĂ„ mycket för andra men för Mig betyder den Början av Allt. Vissa saker kan LĂ€tt bli som vardagligt sjĂ€lvklara, men stĂ€ndigt kommer det pĂ„minnande faktorer av Allt som har nĂ„got VĂ€rde. Jag Öppnade mina ögon för första gĂ„ngen pĂ„ just den platsen, Jag pĂ„började en Förvandling som hĂ„ller pĂ„ Ă€n i dag. InsĂ„g att Jag hittat Mannen i mitt liv, och tillĂ€t mig sjĂ€lv att Lita pĂ„ nĂ„gon annan mĂ€nniska. För första gĂ„ngen i mitt Liv kunde Jag kĂ€nna mig Lycklig. 
Min SjĂ€l tog ett djupt intryck av All den Musik som levererades, Jag stod dĂ€r pĂ„ Mainefloor och gunga i takt. Jag minns hur Tonerna förförde mig, Lockande smekningar och en inre frigörelse, en Vilja att skapa en bĂ€ttre VĂ€rld. Jag blev helt hocked pĂ„ Krama och helt FörĂ€lskad i Gothbeat. 
Alla mÀnniskor som var dÀr kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjÀrta.
1 Är senare stod Jag Äter pÄ Maine floor, den gÄngen sökte jag mig dit kvÀllen innan med TÄrar rinnandes samtidigt som det var min enda tröst.
Året efter trĂ€ffa Jag skaparna av Festivalen och en VĂ€nskap blev Född. PĂ„ Min resa har jag lĂ€rt mig hitta sĂ€tt att hela mig sjĂ€lv, sĂ€tt att tömma ut hur jag mĂ„r inombords, blivit vĂ€gledd av Starka personer och Lyft under vingarna för att fĂ„ Möjligheten att se VĂ€rlden pĂ„ nytt. 
Sannerligen en spark uppĂ„t i karriĂ€ren som Dj. 

Den dagen Jag lever innerligt Lycklig sĂ„ finns det ingen plats för resor eller jobb pĂ„ en scen bakom Spelarna. Men kĂ€nslan att förmedla Min vardag hemifrĂ„n kommer alltid att bestĂ„. Den kommer alltid att vara en del av Vem Jag Ă€r. Men att se en stor del av Allt gĂ„ i graven efter i År fĂ„r Mig att tĂ€nka efter. KĂ€nna Tacksamhet för Allt Jag vunnit och Allt Jag Förlorat. Se klart hur lĂ„ngt jag tagit Mig, hur Mycket jag Vuxit som mĂ€nniska. Men Tydligast ser Jag vad och Vem som Betyder Mest för Mig. 
Indian Spirit har defenitivt haft en pĂ„verkan av Mitt Liv. Det kĂ€nns nĂ€stan SjĂ€lvklart att Jag inte vill Missa den en sista gĂ„ng. 
KĂ€nna den dĂ€r Magiska kĂ€nslan av att vandra upp till Maine Floor... Höra förförande basar... KĂ€nna KĂ€rleken som flödar ut pĂ„ golvet. Melodiska viskningar som skapar Minnen för Livet. 

Det Ă€r vad Indian Spirit betyder för Mig 💖💖💖















En av MĂ„nga Tankar...

VĂ€rlden Ă€r Verkligen en Underlig Plats. Den kan innehĂ„lla precis Allting vĂ„rt Inre kan tĂ€nkas Önskas... Den kan ocksĂ„ vara Precis lika Grym och HĂ„rd. Varje förĂ€ndring har sin början... Stegvis kommer den mer och mer, nĂ€r bollen vĂ€l har börjat rulla sĂ„ Ă€r den Omöjlig att Ångra eller Ändra. NĂ„gonstans pĂ„ mitten gör man alltid lite eget MotstĂ„nd. Man stĂ€ller FrĂ„gan flera gĂ„nger , gör jag rĂ€tt, pĂ„ rĂ€tt vĂ€g? 
Innan man slutligen alltid hamnar i en Likgiltig avslappnad inombords och Accepterar MĂ„let som till slut blev.
Det Ă€r precis Lika MĂ€rkligt att vissa Drifter Ă€r Starkare Ă€n andra. NĂ€r vĂ„r egen inbyggda kompass kan styras av en och samma Vilja, men ofta drar Ă„t flera olika hĂ„ll. 
Ibland kan man undra om det vi kallar Ödet Ă€r lika Tydligt som matematiska ekvationer? 
Med Slumpen som Avgör vem Du Möter pĂ„ VĂ€gen, Men din SjĂ€l Avgör vem som fĂ„r stanna, Oavsett hur LĂ„ngt bort Du gĂ„r. 
DĂ„ mĂ„ste ju nĂ€stan allas Lilla inbyggda Fotobok vara den allra BĂ€sta, eller mest VĂ€rdefulla vi mĂ€nniskor har. 
Det Àr enda platsen i hela VÀrlden dÀr Tiden stÄr stilla. DÀr vi sÄllar bort All negativ PÄverkan, Alla dÄliga Minnen och LÀker sakta Alla SÄr.
DÀr precis dÀr skulle vi alla strÀva efter att uppnÄ att finnas, för det Àr Precis dÀr Jag skulle Vilja bo.

Det Àr bara en sak som Àr sÀker, att förr eller senare kommer alla dit... Men nÀr Ses Vi DÀr???












Lika Rörd sÄ som Nu...

Mitt i mitten av Ingenstans, rörs Hela VĂ€rlden om i Obalans. Mitt i All SkrĂ€mmande Tokeri, Föds en helt Galet Ny Teori. Gamar som Hungrigt VĂ€ntar pĂ„ minsta Lilla Törn, SĂ„rbara Offer som LĂ€tt blir en skörd. Dömda av RĂ€dsla att vara Stark, att vara Unik. Modiga HjĂ€rtan gĂ„r med BestĂ€mda steg, rakt ut ibland SnĂ„ren som ett banbrytande mönster i Melodisk takt. SĂ„ Lockad av Lustar , SĂ„ Bedövat Förnuft, Inre Starka Drifter som föresprĂ„kar Ödet lika Naturligt som MĂ€nniskan behöver Luft. Ändlösa samtal om allt och ingenting. För en kort Sekund verkar VĂ€rlden som en FörstĂ„lig plats. PĂ„klistrat vs Ärligt samspelas och lĂ„ter Nya Minnen ta sats.
Underliggande oro möter SjÀlens ivriga sug. NÀr Nattens Himmel ger sken av Ljusa strimmor lika Tydligt som nÀr det Àr Dag. Otröstliga Tankar tar bort det Vackra och ersÀtter stunden med en massa Mörkt.
NÀstan sÄ Jag nÀstan kan kÀnna hur mycket Negativ energi jag dömer allt i förvÀg. Lika OförlÄtligt som skÀlet Àr Befogat. NÀr ska Ljuset vÀnda hem igen? NÀr ska Obetydligt visa sig Avgörande? NÀr ska Amor Befria allt Lidande pÄnytt? NÀr ska Jag bli Lika Kylig som Du ?

Always N Forever










RSS 2.0