đŸ’–đŸ§šâ€â™€ïžđŸ’‹ "Reincarnated" đŸ’‹đŸ§šâ€â™€ïžđŸ’–

 
\n
\nJag tycker det Àr dags att bryta min Tystnad som jag valt att Leva i senaste 2 Ären!!
\nJag Älskar att Skriva, Skapa och Jaga Utmaningar att kunna Utvecklas i Egentligen...
\nIbland behöver man bara en stund eller tvÄ för sig SjÀlv att LÀka lite i SjÀlen och tÀnka ut nÀsta Steg...
\n
\nNÀr stunden sen blivit sÄ LÄng och sÄ himla LÄngt ifrÄn Mitt vanliga sociala Liv sÄ Àr det ganska svÄrt att veta i vilken Ànde man ska börja i för att gÄ tillbaka till Alla delar man vill behÄlla i framtiden av sitt Liv.
\n
\nJag har sĂ„ mĂ„nga skrivna tankar och bloggar sen hela den hĂ€r tiden som aldrig publicerats. Åsikter och KĂ€nslor Jag inte delat med mig av för att det inte finns nĂ„t att vinna pĂ„ att UtlĂ€mna sig helt. Det finns ibland viktigare saker att fokusera pĂ„. Som att vila en stund frĂ„n VĂ€rlden. Jag kommer inte i skrivande stund heller att börja dĂ€r jag skrev sist.. den tiden kommer en annan gĂ„ng.
\nMed de sagt sÄ börjar jag frÄn exakt precis dÀr Jag Àr nu!! Det hÀr Àr Mitt Liv!!
\n
\n
\nDet har skett sÄ mÄnga förÀndringar hos mig som person sista Ären. SÄ mÄnga erfarenheter och kÀnslomÀssig utveckling rikare kÀnns de som. Jag kommer aldrig att bli samma mÀnniska jag en gÄng var igen pÄ gott och ont.
\nAlla konsekvensled gör att man nÄnstans lÀr sig att vÀrlden Àr himla mycket mer Àn man nÄnsin trott. Fast man Àr lika mycket vuxen nu som dÄ. Jag Àr fortfarande Jag men sÄ Mycket mer balanserad och vaken för allt som Betyder nÄgot i Livet... ibland kÀnns det som jag hÄller pÄ att lÀra kÀnna alla de olika bitarna som Àr Jag nu idag. Det finns inget lÀngre som skrÀmmer mig inte heller nÄgon utmaning jag Àr rÀdd för. Man har bara ett Liv... FrÄgan man alltid Äterkommer till Àr.. Vem Vill Du Minnas att Du Delade Livet med??
\nVad vill Du att ditt "Legacy" till VÀrlden Àr??
\n
\nMan slÀpper in MÀnniskor... man SlÀnger ut MÀnniskor genom hela livet av olika skÀl.
\nMan vill omge sig med morgondagens förebilder för att vidareutveckla sina Personliga mĂ„l, Önskningar och Drömmar...
\nDÀr finns sÄklart de mÀnniskor man Saknar utan Stopp. Men man fÄr ju sÄ ocksÄ tÀnka att de hade kanske Aldrig varit Starka nog att vara en Inspiration eller en stöttepelare som behövts pÄ vissa delar av livets resa.
\n
\n" Everyone Cant Make the Cut!!"
\n
\n
\nMen hur MÄnga kan Egentligen med Hand pÄ HjÀrtat sÀga att de va vÀrt att betala "det" priset för att uppnÄ varje nivÄ av nÀsta steg i Livet???
\nDet beror ju sÀkert pÄ om man har samhÀllets vanliga "mÄl" att gÄ ut skolan.. skaffa bra jobb..hÄlla stabil ekonomi.. trÀffa en lÀmplig partner... FÄ barn.. fÄ barnbarn... bocka av sin Bucketlist i medelÄldern.. Leva ut det sista önskningarna som PensionÀr... invÀnta livets sidta skeden!! Svart pÄ Vitt!!
\n
\n
\nEller om man har som MÄl att vara Livets PionjÀr... inom ett eller flera omrÄden. Det finns vÀgar man vÀljer sjÀlv och det finns vÀgar som vÀljs Ät en oavsett om du Àr gammal eller ung.
\nMan kan rÄ för mycket men man kan inte rÄ för allt som hÀnder omkring en Alltid... Skillnaden Àr vad man gör av det som Livsavgörande... Hur man vÀljer att hantera Vinst som Förlust!!
\nLivet behöver Fler Ödmjuka men Starka OrĂ€dda PionjĂ€rer!! Jag menar vad Ă€r det VĂ€rsta som kan hĂ€nda?? Att VĂ€rlden blir en BĂ€ttre Plats eller??
\nDen Àr ju knappast sÄ Funktionell och RÀttvis eller ens Vacker som den ser ut idag!!
\n
\nKĂ€rlek och FörstĂ„else Ă€r Lösningen... Gemenskap och Mod att gĂ„ mot strömmen Ă€r Vapnet som kan FörĂ€ndra VĂ€rlden... Logisk Fakta som Alla mĂ€nniskor mer eller mindre FörstĂ„r... Men Ingen gör NĂ„got Åt!!
\nMer KÀrlek Ät Folket sÀger Jag!!
\nMin Resa har varit FruktansvÀrt HÄrd!! MÄnga gÄnger VÀldigt Ensamt!! Men vad Àr All den SmÀrtan VÀrd om Jag inte gör vad jag Kan för att NÄgon medmÀnniska Inte ska behöva gÄ samma TrÄkigt Trasiga VÀg tillmötes??
\n
\n
\n"Im done doing Pointless Shit with Pointless People Living only at the Surface of Life"
\n
\n
\nDen dagen jag Àr tillbaka med full energi och hela mitt Jag... dÄ JÀklar ska VÀrlden fÄ se pÄ FörÀndringar som gör skillnad i SamhÀllet.. Min Framtida Plan Àr Lika Kristall Klar som PolstjÀrnan pÄ Himlen!! Jag ska förÀndra VÀrlden... "Just Watch Me Run this Show!!"






\n\n\n\n

RSS 2.0