Besvikelser, Avslut och nya hÀndelser !

I fredess kom barnen hem frÄn numera helt vÀxelvist boende. LÀttnad!
Jag vet inte om det kÀnns sjukt konstigt att vara ensam för att man inte har nÄn att ta hand om fixa till eller tjata pÄ eller om det Àr för att man inte haft sÄ mycket egen tid sen man blev mamma för nio Är sen!!
Första tanken var ju panik Àven om jag hela tiden jobbat för detta. NÀsta tanke var att jag mÄste göra nÄgot med all ledig tid,ett extra jobb blev resultatet. Börja fÄ igÄng trÀningen igen ect ect
Schemat Àr just nu fullt och det kÀnns faktiskt mycket lugnare.

Samarbetsavtal! Vi har haft mÄnga tider nu i familjerÀtten men dagen innan avbokar han hela tiden alltid nÄt svepskÀl för att slippa! SÄÄ dÄligt det Àr ju för en bra sak vi ska dit, för att fÄ en fungerande vardag för barnen utan onödigt krÄngel.
Allt finns organiserat redan ska bara kompromissa fram sÄ att det passar honom med!
Seriöst! Besviken!

Denna veckan har löpt av helt ok lite smÄ sjuka med hosta förkylning ect men annars ganska lugnt!
Vi bestÀmde oss för att begrava vÄr hund  igÄr...sorgset saknaden Àr enorm.
Barnen fick rita teckningar och skriva brev till henne för att kÀnna att dom bidrog med nÄgot och pÄ nÄgot sÀtt bearbeta hÀndelsen.

Fina blommor , utvalda ord , delaktighet frÄn alla i familjen frÄn början till slut! Pojkarna hade tillverkat kors som skulle stÄ pÄ graven =)

KÀnns som det var dags att gÄ vidare och slÀppa taget !

Senare i veckan Àr det lite avslut pÄ olika grejjer för barnen. sen Àr fredan snart hÀr igen !
NÀsta vecka dÀremot! DÄ drar vi till Lalandia de tvÄ stora killarna och jag, med trippen ska min jobbe kompis och hennes tvÄ pojkar =)
Blir grymt kul..... =) 

To be continued....


Vanlig vecka i vÄrt liv =)

Söndagen kom och jag överlevde faktiskt tio dagar utan de tvÄ smÄ =)
De Àr det lÀngsta dom varit borta frÄn mig. Tufft men nyttigt =)

Mötet med min nya chef gick bra...kÀndes mer som en dejt Àn nÄgot  arbetsrelaterat =)
MÀrklig men ÀndÄ kind of nice =) Va ute och kÀkade sen av alla platser och saker man kan hitta pÄ sÄ spela vi biljard i kÀllaren pÄ Hotellet han bodde pÄ =P
Jag körde vÀl hem vid 22 med en creapy feeling pÄ ett bekvÀmt sÀtt =)

Resten av veckan löpte i vanlig regi upp kl 06...utfodra barn tvÀtta och klÀ dom sen köra kl 07..... lÀmna pÄ dagis och skolan sen vidare till jobb 08...slita som ett djur hela dan för att sen hÀmta barn handla Àta leka/aktivera lÀxlÀsning duscha natta....packa vÀskor lÀgga fram klÀder... slÀnga sig pÄ soffan en halvtimme .... sooova sen börjar det om igen....Helgen Àr mÄttligt vÀlkommen för vila och rekreation =P

Ifredess kom de tvÄ stora killarna hem efter sin pappa vecka och det var sista veckan de tvÄ smÄ var sjÀlva med mig varannan vecka =( Samtidigt Àr det viktigt för dem att fÄ sin del av sin pappa med =)

Fredess var det Valborg och jag hade en jobbarkompis och hennes barn pÄ besök.....Grymt nice =)
Vi och alla huliganerna handlade grill mat och begav oss ut till hlm gÄrden Grilla jaga ungar =P Àta kolla majbÄl
sen hem för lite tÀvling i Lips pÄ Xboxen

Lördan började med tvÀtt av klÀder sen körde vi en runda till mamma och pappa Ät lite mat  och bestÀmde oss för att tillbringa kvÀll i bowling hallen =)
Med bror min =)
Ungarna var dö trötta nÀr vi kom hem och det tog ca 5min tills alla fyra lÄg dÀckade frÄn att dom lagt sig i sina sÀngar =)

Söndagen tillbringa vi nÀstan hela dagen ute i solen, hÀngde borta i Vena parken kÀkade lite korv i bröd och spela massor av fotboll som avslutning pÄ den helgen hÀmtade vi lite pizza innan det var dags att förbereda för en ny arbetsvecka.

Skrubba ungar , packa vÀskor, lÀgga fram klÀder, natta barnen slÀnga sig pÄ soffan för avkoppling till kl 21 filmen pÄ canal +......



veckan löper pÄ i samma stuk som tidigare innan nÀsta helg kommer.........

RSS 2.0