✹💖 Faith 💖✹

Även om VĂ„gen dĂ„ och dĂ„ Smyger sig pĂ„ med blandade KĂ€nslor.
Även om Jag inte kan FörlĂ„ta ett och annat Svek. SĂ„ tror Jag inte Alltid behovet kommer att Jag nĂ„nsin behöver genomlida att ens Försöka.
Vibrationer av SmĂ€rta kommer Alltid finnas dĂ€r. Ord som fick en helt annan Betydelse Ă€n att bara vara Ärliga och Falska. LĂ€rdomen att i slutĂ€ndan sĂ„ Ă€r det Alltid faktiskt Handling som som vĂ€ger Tyngst.
Ja jag skriver fortfarande om det, ja jag kommer berabeta bort varenda bit sĂ„ lĂ€nge jag kĂ€nner att Jag MĂ„ste. 
Men Jag har sett en Helt Ny sida av Mig sjĂ€lv pĂ„ vĂ€gen. Jag har Öppnat Mina Ögon och kan se resten av VĂ€rlden utan att Misstro varje SjĂ€l.

Jag tror pÄ att det Alltid finns En anledning att mÀnniskor gör som mÀnniskor gör. Och Nyfikenheten att utforska mÀnniskors Alla sidor inte bara en, föder en energisk vilja att Smaka mer pÄ Allt i VÀrlden.
Allt som Jag inte kÀnnt att jag under LÄng tid behövt mer Àn Stundvis.
Vilken Tur att Jag VĂ€rderar mina Upplevelser lite mer nu.
 Jag Ă€r Hungrig fast jag nyss Ă„t... Jag kĂ€nner ett Lugn fast jag vill skynda fram... Jag kĂ€nner Mig redo att Leka alla Lekar jag lĂ€rt... Jag blir Varm i Kroppen av Allt de dĂ€r Jag ser Äventyret i... Alla Möljigheter bara Öppnas som smĂ„ dörrar Överallt...
Allt som Jag en gÄng lÀrde mig var Magisk... Gnistrar och StÀnker StjÀrnstoft pÄ Allt som snuddar vid Min Hand...

För Alla dem som Àr kvar och Alla dem som imorgon eller nÄgon dag korsar min vÀg kÀnns det Verkligen som för första GÄngen, det bara Àr Riktiga MÀnniskor med Riktiga KÀnslor som fastnar i mina silkestrÄdar i det nÀt som Jag Äterigen spann...

För Varje gĂ„ng Solen stiger och ny dag den börjar gry... Ska vĂ€nda mig om i morgonkylan... Rysa till och Somna om... Drömma om Magiska stunder... Tills den dagen dĂ„ FjĂ€rilarna Ă„ter hittar hem. 💖💖💖

"Every Day Holds New Magic"









Where Only Words Fail...























Tiden Är...

Tid... Vad Àr Tid egentligen?!?
NĂ€r det kommer till Tiden man vĂ€ljer att fördela pĂ„ mĂ€nniskor i sin Omgivning? NĂ€r det kommer till Tiden  man FörutsĂ€ger inför Framtidens mĂ„l? Eller Tiden man ger sig SjĂ€lv?
Hur Viktig Tiden Ă€r beror pĂ„ Vems Ögon man stĂ€ller FrĂ„gan till. Vems HjĂ€rta som Svarar.

Tiden kan va Dyrbar... Tiden kan vara Knapp... Tiden kan vara stundvis... Tiden kan betyda Allt...  Tiden Ă€r det Enda som Aldrig kan stĂ„ Stilla.

Men Mest av Allt Àr Tiden sÄ Mycket som Vi VÀrdesÀtter den att vara.
Kanaliserar KĂ€nslor-Tankar-handling... Öppnar och StĂ€nger Möjligheter... FörĂ€ndrar och Skapar.
Hur Mycket Tid Behöver Jag?!?
Hur Mycket ska Jag TillÄta Tiden PÄverka Mig???

Livet Àr visst som en Dans pÄ Rosor, mot alla odds... Men dÄ och dÄ kliver man pÄ en och annan Törn. Logiken att det mÄste finnas goda handlingar liksom onda för att man ska Minnas precis hur jÀkla Bra nÄnting kan vara, och fÄ en kontrast mot nÀr nÄgot Àr DÄligt, SÀmre eller SÀmst.
"Have Patience"

I varje Down to the Ground, sÄ kommer det Alltid en Uphill som Belöning för att man VÄgade ta Steget, VÄgade Tro pÄ nÄgot BÀttre. Sluta Trampa pÄ Gamla UtjÀnta Meriter, och VÀntan pÄ att "rÀtt" tillfÀlle ska Uppenbara sig pÄ vÀgen.
HĂ„lla Alla Sinnen Öppna utan författande Scenarier.
Hela den SjĂ€lsliga kĂ€rnan mĂ„ste vara lagom mĂ€tt pĂ„ nĂ€ring för att ens ge sig sjĂ€lv en Ärlig Chans att Ă„stadkomma en FramgĂ„ng.

Hur Mycket MĂ€nniskor Ă€n ibland Tror att de Ă€r i "rĂ€tt" kondition sĂ„ blir det bara ett nytt "bakslag" varje gĂ„ng man inser att man var lite för Snabb med bedömningen av nĂ€r rĂ€tt Tid Ă€r RĂ€tt. Skillnaden nĂ€r det kommer till ÅterhĂ€mtning Ă€r att det tar LĂ€ngre Tid för SjĂ€len varje GĂ„ng man Ă€r Lite för Naiv och Hastig i Sin Tro att SjĂ€len Ă€r Redo för Nya risker/chanser att vidare Utvecklas. Tiden man ger sig SjĂ€lv och sitt Inre kommer Alltid att Reflektera hur MĂ„nga Misslyckade Försök man har gjort innan man Lyckats nĂ„ framgĂ„ng, oavsett vilket omrĂ„de i Livet det gĂ€ller. 

Enda VĂ€gen för att Sluta Skynda fram till för OsĂ€kra tillfĂ€lliga MĂ„l, Ă€r att EftertĂ€nksamt ta just Tiden pĂ„ sig att lĂ„ta mĂ€nniskans BĂ€sta egenskap jobba i sin egen takt. Att lĂ„ta Naturen ha sin gĂ„ng... För att Innerligt Acceptera att Allt har Sin Tid och Sin Plats. 
FörstĂ„ hur andra mĂ€nniskor kan begĂ„ "misstag" och lĂ„ta dej trampa pĂ„ en och annan Törn, för att Du ska lĂ€ra dej Riva Hinder istĂ€llet för att försöka gĂ„ Runt dem. 
Tiden avgör Livets LÀxor... Unika Personligheter... Grunden och förutsÀttningar... Och hur MÄnga RÀdslor man VÄgar Möta.
NÀr Varje Dag blir Natt sÄ Àr det de Enda man har kvar... Vem man Àr!!!


Vem Vill Du Vara Imorgon?!?












✹💖Believe in Myself 💖✹

Tjaaa!
Idag skrev Jag brevet till Mig SjĂ€lv, som innehĂ„ller Allt de dĂ€r Jag ska ha uppnĂ„t inom 5 Ă„r. Tanken Ă€r att jag inte ska tjuvkika dĂ€r ens en gĂ„ng tidigare. Planen har Aldrig nĂ„nsin varit  sĂ„ utstakad och fĂ€rdig förut.
Egentligen handlar det ju inte om sĂ„ Stora mĂ„l, bara lite utritade punkter om hur jag önskar att Livet ser ut just dĂ„. Liiite Nöjd Ă€r hon allt!! 😘😘😘

Det Àr en Befriande KÀnsla som sjuder genom kroppen lite dÄ och dÄ.
Även om en del Sanningar Svider nĂ€r Jag levererar dem sĂ„ vet Jag att Jag stĂ„r Fast för det Jag tror pĂ„, och inte har lagt en uns Energi pĂ„ att Se eller Höra vad andra gör. Den dĂ€r Law of Attraction har satt sig som en Spindel i nĂ€tet och Alla trĂ„dar leder frĂ„n "kĂ€rnan" ut till varje möjlighet eller bakslag i den ordning Jag tĂ€nker dem.

Det Àr helt sjukt egentligen att mÀnniskan sjÀlv har en medvetet val om vi vill gÄ fram eller bak. Det Àr en sÄ Stor Makt att mÄnga inte ens VÄgar Tro de. Men sen kan man tro pÄ sÄ Mycket annan Skit som man bli konstant Propagerad med.
StrÀvan att hela tiden FörbÀttra sig pÄ Alla plan som en gentiskt inbyggd gÄng.
Om man bara gör vardagliga "mÄsten" och hÄller sig ifrÄn alla extra möten med mÀnniskor i nÀrheten, sÄ kommer dagen Alltid nÀr man fÄr den dÀr LÀngtan att gÄ utanför hemmets Lugna vrÄ för skapa nya upplevelser eller samtal med ett shysst ge och ta Flow.
Av nÄn konstig KÀnsla sÄ hade Jag den redan igÄr morse nÀr Jag vakna.
Jag bara visste att dagen skulle vĂ€nda frĂ„n Katastrof till Aauuum Moment... Den stunden kom 💖

Jag LÀngtar att fÄ kÀnna. Jag LÀngtar efter de dÀr Pirret i magen. Jag LÀngtar efter att fÄ Drömma om morgondagen.

"Be Patient"

Ett Leende lyfta upp en Sol pÄ mörkt himmel. Den dÀr Blicken kan fÄ knÀna att skaka Lite, men Mest varma Rysningar nÀr Hud snuddar vid Hud.... Whaaaa!!!
Allt blir som vĂ€lbehag nĂ€r man kĂ€nner den Avslappnande KĂ€nslan av att vara ÅtrĂ„d genom Ögon man aldrig varit sĂ„ djupt Vilse i... Det Ă€r Magi pĂ„ Hög NivĂ„ 💖💖💖








✹💖 Året 2014 💖✹




✹💖 Året 2014 💖✹

För att summera ett FruktansvĂ€rt HĂ€ndelserikt År sĂ„ tog det mig ett tag att Fundera igenom om det inte va sĂ„ att Upsen var Precis lika Höga som Downsen.
2014 har varit ett Bra Mycket BĂ€ttre År över lag Ă€n mĂ„nga andra Ă„r.
MĂ„nga LĂ€rdomar, Fallgropar, Bergsbestigningar och en del Fullkomligt Magiska Stunder men Mest av Allt 2014 har varit Utrensningarnas År.
BĂ„de av NĂ€ra, NĂ€rmre och NĂ€rmsta har Åkt ut ur Mitt Liv pĂ„ Bra grunder.
Perioder dÀr Jag distanserat mig frÄn OmvÀrden för att LÀra mig Se MÀnniskor och Saker frÄn Perspektiv.
KĂ€nnt efter Vilket VĂ€rde, Vilken PĂ„verkan och Vilka Konsekvenser men Mest om det fanns mer att Utbyta i olika Relationer.
Luftombyte varvat med SjÀlslig Utveckling för att Först lÄta Allt runt omkring bli sÄ Tyst att Jag kan Höra mina egna Tankar. För att sen göra upp en plan för att nÄ MÄlen Jag sÄ gÀrna Vill nÄ. Ibland gjort upp Nya mÄl nÀr Möjligheternas dörrar öppnats framför mig.





Hemmaplanet har Aldrig varit sÄ Himla Mysigt Attraherande som det varit sen i Somras. Kontroll pÄ allt de dÀr som rÀknas som Basic - Check!! Förlorat en del och Vunnit Massor.
Precis som det ska va egentligen.
Jag har hittat kÀllor som ger nya krafter och Aldrig nÄnsin varit sÄ kreativ pÄ flera plan för att utrycka tankar, hÀndelser och kÀnslor.
Jag har börjat landa i allt de dĂ€r nya som tillkommer nĂ€r man helt plötsligt har en anledning att se fram emot högtider och helgdagar. Jag kan inte Minnas vilken ung Ålder jag senast minns den kĂ€nslan ifrĂ„n... Men shit vad mĂ„nga År det Ă€r. 
💖💖💖









Musik Året har varit över FörvĂ€ntan helt Galet. TĂ€nk att sĂ„ Lite som en Fantasi Outfit pĂ„ en festival skulle bli början pĂ„ en Ă€nnu mer Overklig Resa pĂ„ scenen. En VĂ€nskap som pĂ„börjas lika Oskyldig som den förblir. 
Motivation frĂ„n andra sidan som hĂ„ller molnen svĂ€vande. 
Tacksamt att fĂ„ ta del av en helt annan vĂ€rld och vidga vyerna pĂ„ egen hand. Året kom till sin Ă€nda och 
efter en stunds funderande och smĂ„ pushar utifrĂ„n sĂ„ ligger ett Nytt LunaTaleS År pĂ„ agendan och vĂ€ntar.
Än sĂ„lĂ€nge bara bokat utanför Sveriges grĂ€nser men alldeles för shyssta platser för att missa KĂ€nslan av att bestiga varje Scen.
Tack för All Support!! Tack för Alla Ups N Downs som Visa mig vĂ€gen hit!! 

" Its Never to late to Start Livin a Dream"










RSS 2.0