Ytligt VĂ€rre ... Eller?!

Nya Bloggen Första GÄngen .....

http://ytligtvarre.wijksportsevent.se/#home


Bounce Back...

Bounce Back.... Shyssta ord som lÀgger sig bara sÄdÀr mjukt pÄ
LĂ€pparna ;)
Att helt plötsligt ha mindre antal bekymmer att lösa frigjorde givetvis andra tankar och drömmar sÄklart.
FritÀnkande Àr inte bara nÄgot som utlöser det smÄ rusen i kroppen sÄ skönt, utan faktiskt ocksÄ höjer mÄlen och dÄ automatiskt höjs kraven... NÄnstanns att man lÀr sig leva med medlen man har oavsett hur höga eller lÄga dom Àr.
Samtidigt börjar den dÀr organiserings mekanismen i skallen att sakta snurra hjulen för vad som kan förbÀttras, förnyas eller helt enkelt raderas.
Som en konstant uppdattering om vad, hur eller nÀr saker ska ske för ett inre lugn ska uppstÄ.
Jag har insett att jag har sÄ mycket mer koll pÄ saker Àn jag först tror dÀremot Àr jag efter tÀnksam innan jag gör ett nytt avtryck i sanden.
PÄ nÄt sÀtt har man blivit mer bekvÀm med att veta vad man vill och vilka gulpklimpar som ger njutning i livet.

I vilket fall som helst kÀnns det som en skön förÀndring Àr pÄ vÀg in, inte pÄtvingad eller intjatad utan bara sÄdÀr krypandes lÀngs ryggraden, smygande lÀttnad över bröstkorgen.

Vad allt det hÀr innebÀr eller hur mitt liv ser ut om ett Är Àr omöjligt att svara pÄ idag... Jag vet bara att det Àr dags att fÄ lov att Njuta av Livet med en lite lÀttare RyggsÀck... Det Àr i grunden Belöningen för allt hÄrt slit, alla grÄtna TÄrar och brÀnnande SmÀrta.

Jag tÀnker följa varje KÀnsla, varje Solglimt och varje Chans att skapa Harmoni... Det Àr mitt MÄl <3

Over N Out!




Ytligt VĂ€rre!!

Vilsen, Tappad, Bortsprungen, RÀdd och Förvirrad.... Samtidigt som jag Àr rÀdd för att ens lÄta Positiv sÄ mÄste jag ÀndÄ försöka tÀnka tankar som föder andra positiva tankar och ger en energi att ta sig igenom allt som faktiskt Àr jÀvligt hÄrt.... LÄngt mycket vÀrre Àn jag nÄnsin sÀger eller nÀmner!!

Det dÀr att lösa sin egen skit utan att gnÀlla Àr en inbyggd mekanism att inte fastna i problemet utan lösa det för att ta sig vidare till nÀsta nivÄ....
Bra eller dÄligt?!?
Bra för man blir aldrig beroende av andra för att hitta lösningar!
DÄligt för man delar inte med sig utan lÀmnar andra som stÄr en nÀra i en cirkel utanför det inre!

SÄ vad gör Fel RÀtt?
Ta lite JAG tid att tÀnka om och tÀnka rÀtt. Göra upp om vad som Àr viktigt, vad jag vill ha och vad som mÄste bort.

Min nya Blogg lanseras imorgon... Ytligt VÀrre.... Lite spÀnd men samtidigt nervös.. Blir ju dock lite mer yta Àn djup men provokativ för att skapa en shysst stÀmning.
För att hetsa upp kÀnslan lite mer sÄ döps Podcasten till samma namn och numera Àr det i samarbete med Wijks sport som stÄr för hela kalaset ;) Blir riktigt nice att kunna anvÀnda alla sina skills för att jobba upp det till ett hÄllbart projekt :) :)

Over N Out!!!









Natta Macka utan calorier....



KÀnnbara tvÀrkast, kÀnslor som lever sitt eget liv och tankar som med hjÀlp av lite energi utgör ett positivt skikt av lÀttnad...
IkvÀll Àr en sÄn dÀr kvÀll man riktigt kÀnner hur slut man Àr i huvet.
Foto presentation klar... LÀxan till imon Àr att skriva ihop nÄgot ska beskriva mig... Hmmm vet inte i vilken Ànde ja ska börja i.... Jag Àr som en kameliont trivs precis lika bra clubstil som rejv, av chillad samtidigt som jag Àr impulsiv....
Tror jag nöjjer mig med att pÄbörja den dÀr uppgiften nÀr jag sovit nÄgra timmar ;) ;)

KÀnns helt sjukt att allt detta ska dra igÄng nu, blir ju en hel del mycket mer jobb av det Àn jag trodde frÄn början men samtidigt blir det sÄÄÄÄ kuuuuul :)

Sista veckan har varit ganska omtumlande över lag men den har innehÄllit sÄ mycket positiv energi med.... TillfÀllen dÀr kÀnslor blir magiska... Minnesfilmer och bilder som lÀggs till evighets hÄrdisken.... JooodÄ visst kan vi fÄ till det alldeles Perfekt nÀr vi bara anstrÀnger oss.
Men Àr det inte lite det allt handlar om att lÀgga energin pÄ att vÄrda det som gör en Lycklig?!

Och visst Àr det sÄ att det finns en alldeles speciell plats för Dej i mitt HjÀrta men nÀr du finns vid min sida sÄ kÀnns Livet komplett. Det Àr liksom tvÄ magneter som bara dras till varann och dÀr finns inget som gör mig lyckligare Àn att bara krypa upp i den famnen.... KÀnna nÀr det killas lÀngs ryggraden och bara somna in sÄ djupt att inga klockor i vÀrlden lyckas vÀcka en.... Det Àr ett dilerium... Det finns bara en Hane och de Àr Du <3 <3 <3

Over N Out!


EarthQuake

KÀnslan att vakna idag med vÀrldens feber frossa och vÀrk överallt va helt sinnesjuk :/ :/

Men nÄgot hÀnde igÄr... NÄgot jag inte kan finna ord för, Jag kÀnner mig helt stum för att kÀnslor jag inte trodde kunna infinna sig bara blev som en enda stor explosion... Det Àr helt sjukt att jag Àr sÄ gammal men aldrig fÄtt uppleva en sÄnt enormt rus dÀr hela kroppen bara skÀlver ut i varje liten molekyl. Det Àr helt otroligt att allt som Àr sÄ ut och in bara kan vara sÄ sjukt magiskt pÄ en och samma gÄng.
Den dÀr lusten att bara spola tillbaka tiden och göra en repris Àr ofantlig... Jag Àr hocked for life Àven om det kan lÄta som en klyscha :P :P


Over N Out!


Allt och Ingenting...

DagslÀget Àr en obeskrivlig kÀnsla i kroppen... Det kÀnns som jag fattas nÄgot, kÀnner mig liksom nÀstan halv.
Samtidigt sÄ kÀnner jag mig sjukt stressad över allt och ingenting... Det var sÄ lÀngesen jag bara lÄg ner... Och bara andades ut... Chilla ner, kolla pÄ en film!
Ingenting Àr bekvÀmt eller ens lite leende pÄ riktigt, kÀnns som det va lÀngesen man var glad pÄ riktigt.
Jag antar att sorgen tar ut sin rÀtt, och att bÀttre dagar kommer.
Det börjar bara bli vÀldigt jobbigt att hantera den, som en desperat jakt pÄ saker att fokusera pÄ... Hittar jag inte dom hemma sÄ hitta jag dom hos andra som behöver stöd eller hjÀlp.



Jag har inte heller bestÀmt mig för vad ja ska göra med denna bloggen... Om en veckas tid lanseras den nya... Dock mer intiktad pÄ ytliga Àmnen med en fast ram om vad jag fÄr skriva... Lite sorgset, hÀr Àr ju mitt kÀnslo plank... DÀr jag kan vara jag!
Eller sÄ behÄller jag den bara för att jag kan :P :P



Jag har saker jag borde glÀdjas Ät... Jag har fÄtt ett kontrakt pÄ foto jobb inom sport och en egen kalender som börjar i dagarna. Det Àr ett stort PLUS...
Ännu bĂ€ttre blir det nĂ€r podcasten drar igĂ„ng och samarbetet med min brors projekt som bara vĂ€xer... Stolt över honom Ă€r jag :)

Tankarna bara glider runt ingenting och allting, jag avskyr att det ska se ut sÄhÀr men jag vet att jag inte mÄtt bra av att vilja ge sÄ mycket men bara fÄ en brÄkdel tillbaka... Det gör fortfarande sjukt ont med alla ord som bara ekar i skallen... Ekar mot det satans planket för jag orkar inte hÄlla allt inne... LÄtsas som det regnar, som om man Àr sÄÄÄ jÀkla stark hela tiden utan uppehÄll.

Det Àr sÄ drygt nÀr saker sÀtter sig sÄ djupt att man bara gÄr konstant sönder i sjÀlen.



" " You never know how Strong you are, Until being Strong is the Only Choice you have... " "


Over N Out!


Jan. 04, 2013


<3

Det spelar egentligen ingen roll vad jag skriver eller hur jag försöker tÀnka.
Jag bara hoppas att jag kan sluta bry mig sÄ fort som möjligt.
Att bara vakna en dag utan tankar om hur dÄlig du Àr.
Eller hur jag bara lessnade pÄ att leka dina lekar nÀr jag insÄg hur oseriös du egentligen Àr.
Ord kan ta en vÀldigt lÄngt men utan styrka bakom dom sÄ spricker bilden till slut.
Just nu Hatar jag allt det dÀr du tvingar mig igenom men samtidigt sÄ
Inser jag att jag faktiskt förtjÀnar att möta nÄgon som ser pÄ mig pÄ just det viset jag sÄg pÄ dej.
NÄgon som bÀr pÄ kÀnslan av att resten av livet Àr för kort för att slösas bort.
Att vara den första man tÀnker pÄ nÀr man vaknar eller den sista minnesbilden innan man somnar.
NÄgot som Àr starkt nog att hÄlla tillbaka men samtidigt tror pÄ sig sjÀlv.
Som Àr klar med vad som varit, vad som Àr och vad som kommer.
Helt enkelt sÄ behöver jag trÀffa nÄgon som kÀnner för mig allt det dÀr jag kÀnnt för dej.

Det bÀsta med allt det dÀr som gör ont nu Àr att för varje dag som gÄr, varje ord som kommer ut, varje handling som syns kommer sÄ smÄningom att fÄ en att inse hur litet detta uppenbarligen var.
En sommalek med konsekvenser som ett rop utan svar i vinternatten.

Saker gör Ont, KÀnslor gör Ont, Livet gör Ont...

Over N Out!


RSS 2.0