💖💔💖







Jag vet inte hur mÄnga gÄnger jag pÄbörjat blogginlÀgg men inte skrivit klart. Eller skrivit klart men inte publicerat inlÀggen. Varför??

Jag som har skrivit av mig kÀnslor och tankar sÄ lÀnge jag kan minnas. Innan det var online sÄ blev de för hand i kollegieblock efter kollegieblock. Som Àn idag tar upp 2 bananlÄdor i sÀkert förvar.

Det Àr inte sÄ att jag inte har kÀnnt och tÀnkt en massa för dÀr finns inget tankestopp i Min VÀrld. Enda "Stoppet" Àr vÀl att jag varit mycket mer Privat. Behövt Min Egen Space.



Ibland har jag kĂ€nnt mig Starkare Ă€n nĂ„nsin. Ibland har jag kĂ€nnt mig sĂ„ Sjukt SĂ„rbart Svag. Det finns Stunder som TĂ„rarna bara forsa ner för kinden. Precis just DĂ„ hade jag behövt en Famn en Kram. KĂ€nslor av att vara Maktlös, Övergiven och Sviken samtidigt som jag varit Tvungen att visa en Kyligt Iskall Fasad. LĂ€rt mig den HĂ„rda vĂ€gen att oavsett hur mĂ„nga rĂ€tt man Ă€n gör, sĂ„ kan Allt man Aldrig nĂ„nsin trodde skulle hĂ€nda... bara gĂ„ rĂ€tt Ă„t Helvete Ă€ndĂ„.

SmÀrtsamma stunder sÄ lÄngt in i SjÀlen att jag kunnat höra mitt hjÀrta krossas och kÀnna hur fjÀrilarna dö inombords. Stunder av tomhet,stunder av hat.



Ibland funderar Jag över vad jag gjorde RÀtt/Fel. Rannsakar mitt Jag. Det finns dagar jag analyserar tankarna mer Àn andra. Det finns minnen som dÄ och dÄ pÄtvingat pÄminner om tider som fanns. Det kommer stunder dÄ jag bara vet att jag prioriterar andras lycka lÄngt framför min egen.

Stunder jag vet att jag först i framtiden kommer se resultat av.

Lojlitet oavsett mot de mÀnniskor i vÀrlden som betyder mest.

Vilkorslös KÀrlek starkare Àn vad jag nÄnsin kunde tro. TÄlmod att aldrig sluta tro pÄ en bÀttre dag imorgon, förstÄelse till förbannelse för allt som inte gÄr att förstÄ. Lita pÄ att sanningar och fakta sjÀlva en dag kommer tala sitt tydliga sprÄk till dig som aldrig fanns dÀr.





De sÀger att ont bara kan göra ont tills man lÀr sig leva med smÀrtan och man blir starkare nÀr varje storm nÄr sitt slut. Ibland undrar jag om jag nÄnsin ska sluta straffa mig sjÀlv sÄ hÄrt. Jag vet utan tvekan att allt som hÀnder inte Àr mitt fel, utan möjlighet att pÄverka Allt som sker.



Jag vet knappt ens var jag ska börja.  Handlingar, MĂ€nniskor och FörutsĂ€ttningar Ă€ndrar konstant skepnad till rytmen av ingenting men samtidigt till rytmen av allt Ă€ndĂ„.



"It is What it is... Fuck What it was"













Speed of Soul...

Death is not the greatest loss.
The greatest loss in life is what dies inside of us when we are alive.
You didnt even take time to notice, the distinct lack of color. 

Lifes lost in the place of sorrows.
And the only difference, between yourself and the crazy man who stacks mynstre...

When you find yourself,
Headstones in your heart. 

In the speed of Souls.
Is like a dead bird. In the speed of souls,
the victum of a hit n run.
Left on the roadside to rotten and be reclaimed, by the qoncrete and the soil.

Cant you see?? 

Death is not the greatest loss.
 The greatest lost is what dies inside us while we still alive . 
You didnt even take time to notice,
The distinct lack of color.

Lifes lost in the place of sorrows.
And the only difference 
Between yourself and the man who stacks mynstre...

He found him self on a park bench.
And you found yourself, 
At the bottom of a prescripted bottle.
The victum of a hit n run.
In the speed of souls, is like a dead bird.
In your heart .
And headstones.
In your heart .
In the speed of souls. 

Death is not the Greatest Loss, the greatest loss is what Dies inside us while we still Alive...In your Heart...


RSS 2.0