Never Ending Story.....

Helt utan upplÀgg pÄ hur man ska börja den hÀr förbannade bloggen varenda gÄng....likförbannat kan man aldrig bara slÀppa taget och skita i att skriva...Weird!
Men det Àr vÀl sÄ...Tankar Funderinga Handlingar som inte kommer ut annars hamnar hÀr i slutÀndan.....!
Helt galet ibland hur mycket som faktiskt kan snurra dÀr inne utan att nÄgot krockar.....
LÀget Àr fortfarande sÄ jÀvla förvirrande, hur man Àn vÀnder och vrider pÄ allt sÄ finns det ingen början eller Ànde.
F**k .... !!
Eller sÄ gör jag som jag brukar vid den hÀr punkten...slÀpper allt...gÄr vidare...!
Det rinner ut i sanden till slut och det Ànda som blir kvar Àr minnen pÄ gott och ont....
LÀr vÀl sitta hÀr om 5-7Är i samma jÀvla sits!
KÀnns som man sitter i en rÀvsax, men det Àr fan det Ànda sÀttet jag vet!

FrÄgan Àr ju knappast hur det blev sÄhÀr frÄn början....snarare hur blir jag nÄnsin fri frÄn mitt eget sÀtt att tÀnka???
Mitt skydd,min mur Àr ÀndÄ det som samtidigt hÄller mig kvar i verkligheten med fokus pÄ det som Àr det viktigaste i mitt liv....Samtidigt sÄ Àr det ju en bit jag inte lÀr dom....hur man hanterar denna jÀvla skiten...Skonar det? eller FördÀrvar det?

TÀnker alltid likadant mÄste rensa tankarna....mÄste fatta logiska besut...mÄste komma vidare...!
...tiden gÄr....sen Àr jag tillbaka pÄ samma plats igen......!
Komplicerat!?!?.......För att ingen sagt att nÄgot ska vara Enkelt eller ens Logiskt!!




Vild, Galen, Tankspridd och Impulsiv........


Med andra ord...detta Àr helt klart en Never ending story......

Shit!





Undrar varför.....Eller !

Slits mellan tvÄ vÀrldar kÀnns det som......oavsett hur jag gör sÄ kommer det att svida balle!!!!
KÀnns som jag Àr sÄ trött slutkörd och dööö stressad!
Skadan Àr skedd sen mÄnga Är tillbaka men följer snÀllt med vid sidan om som en spark i magen sÄ fort nÄt kommer för nÀra, varningsklockorna ringer hela tiden som en gps instÀllt pÄ ett enda mÄl!!!
FRIHET!!!
Sitta instÀngd igen med nÄn jÀvla idiot som tar en för givet, Sitter i soffan med fötterna pÄ bordet och gnÀller pÄ att fÄ maten vÀrmd utan att ens hÀlsat pÄ sina barn den dagen.
Eller varenda gÄng det var nÄgon form av tillstÀllning bli sÄ aas kalas att han inte visste var röven var eller hur man hittar hem utan att ha syndat med nÄgon annan!
LÀgg sen till skuldkÀnslorna han fick en att kÀnna nÀr nÄgon tittat pÄ en eller alla satans aggressiva utbrott!!!! Nej fyyy FAAAN! vad jag Àr glad att jag Àr singel och sjÀlv styr hela min tillvaro!
KÀnns som aldrig mer lÄta nÄgon kontrollera nÄt i mitt liv!
Och folk undrar varför!


Och jag som inte ens brukar bry mig kÀnner minsta misstag som sveeek! Eller sÄ Àr det sÄ att jag har insett vad nÄgon gÄr för och att det Àr det som svider mest!
Fattar inte att man ens kan tÀnka tanken att göra sÄ.....

Är det konstigt att man kĂ€nner att det inte Ă€r lönt att vara annat Ă€n Bitchig???


Jag tror i slutÀndan sÄ kommer alla i ens omgivning ha sÄrat en......skillnaden Àr bara den att man mÄste sortera vem som Àr vÀrd att lida för!

Det Àr mycket jag inte vet just nu....men en sak Àr jag helt sÀker pÄ...... och det Àr att jag behöver vara sjÀlv tills jag har sorterat ut mitt liv klart!


T be continued......

So fuckin confused!

KÀnns som tiden stÄtt stilla sen sist....bekymmerna avlöser ju bara varandra oavsett hur man gör!
Blir varken lÀttare el svÄrare =P

2010 LÀmnade mÄnga spÄr bakom sig.... kÀnns som 2009 var faan sÄ mycket tuffare....men detta Äret som gÄtt var fan ingen lek alltsÄ.....energin man la pÄ nÄgot blev helt utömt omrÄde för omrÄde...
Började ju bra..bÀttre Àn det förra...allt sÄg ju ut som det skulle lösa sig!

Men som vanligt blev det mer förvirrande Àn vanligt som om att man faktiskt tagit sig jÀttelÄngt dÀrifrÄn man varit men ÀndÄ i samma svep grÀvt sig djupare Àn nÄnsin pÄ andra plan.....!

JÀmfört med denna var den förra bloggen sÄ jÀvla mycket mer positiv eller viljan att ta sig fram var fan sÄ mycket starkare Àn nu....kÀnns som den hÀr luften som gÄtt ur inte riktigt vill ta sig tillbaka!
KÀnns som man trampar vatten utan att se land i sikte, hur mycket man Àn ordnar och organiserar sÄ kommer det bara mer.!!
NÀsta moment Àr att fÄ det sista frÄn förra Äret klart denna mÄnaden dag för dag. sen kommer flytten.... trodde inte det skulle bli sÄ satans stort att fÄ ihop allt vi Àger och flytta det tvÄ hus bort....men faaaan vad det Àr mycket man vill göra annorlunda och byta kasta ect ect.....

Undrar nÀr balansen ska infinna sig i mitt liv....kÀnns som det dröjjer ett bra tag till!
KÀnner mig sÄ satans trasig inombords hur jag Àn vÀnder och vrider pÄ saker och ting sÄ flyter det ÀndÄ inte av sig.....

Hur fan ÄterstÀller man det dÄ?!

Finns ju alltid bÄde svÄrare och enklarare vÀgar ut...frÄgan Àr bara vad orken pallar....
att bara fÄ vara ett tag Àr ju strategin som funkar just nu men det gÄr ju snart inte att fly lÀngre frÄn den typen av verklighet heller!
Röda trÄden under 2010 gick ju ut pÄ att hÄlla sig ifrÄn onödiga relationer...hur mycket man Àn vÀnder och vrider pÄ föregÄende blogga sÄ finns rÀdslan,paniken och kÀnslan av att kvÀvas med överallt.....
kÀnns som det Ànda man gjort nÄt Ät Àr att förbÀttre barnens tillvaro vilket var prio nr ett men samtidigt sÄ vet jag fan inte hur man sÀtter ut sig sjÀlv pÄ kartan eller hur jag ska mÄr nÄgot bÀttre ...bara tanken stressar sönder mitt inre....att hÄlla fasaden varannan vecka och att dÄ samla pÄ sig en massa onödig negativ energi som man sen gör all för att slÀppa den fria veckan och det i sin tur gör ju att det aldrig blir nÄn ÄterhÀmtning alls......cirkeln bara fortsÀtter utan stopp.....
Finns bara ett sÀtt att ta reda pÄ resten .......lÄta tiden avgöra nÀsta steg i rÀtt riktning.......!!!!!!

Vidare dÄ.......
Man visste ju om att mÀnniskor kommer mÀnniskor gÄr....men nÀr det gÄr sÄ lÄngt att det pÄverkar psyket sÄ negativt att man kÀnner det försÀmrar hela ens tillvaro Àr man ju tvungen att göra nÄt Ät saken sjÀlv......!
Den vÀnskapen kunde blivit fin men varningens tecken fann dÀr redan frÄn början.....varför lyssnar man aldrig sÄ magkÀnslan...Àr precis som man mÄste undersöka för att överbevisa sig sjÀlv om att det faktiskt gÄr Ät helvete......
KÀnner inte att jag svikit nÄgon Àven om jag fÄr höra det av han... mer som jag har skyddat mig sjÀlv för att orka med helheten!

Det blir ju alltid ett tomrum efter nÄn.... detta var det!!
Life goes on....even under the toughest times......!

SlÀpper vÀl nÄn gÄng antar jag....

helt jÀvla slut i kretsarna nu.....ingen klokhet kvar i det som skrivs alls sÄ kan lika gÀrna lÀgga ner.....

KÀnslan just nu...... Slutkörd.....


To be continued...... <3




RSS 2.0