Just nu =)

Idag har dom tvÄ smÄ varit borta i en vecka snart,det blir det lÀngsta jag nÄnsin varit ifrÄn dem =(
Fick ett samtal dock idag sÄ det kÀnns lite bÀttre.....
Har haft en skön vecka med bara de stora killarna det har varit skönt det med dom behövde lite mamma tid kÀndes det som. =)

Ska trÀffa min nya chef idag,kÀnns jÀkligt nervöst faktiskt! Jag har ju min fasta punkt ochm itt fasta jobb men det kan vara bra med ett extra =) =P
Problemet Àr det att jag inte riktigt vet i vilket syfte jag trÀffar honom idag. =)
Kan ju inte bestÀmma det heller förrÀn jag kÀnnt av kemin =)
Antingen Àr det chef eller ny Partykompis  eller bara ett HP ragg =P
TrÀffade killen pÄ nÀtet och efter en del samtal sÄ visade sig att han Àr företagare inom samma bransch som jag redan jobbar i och han hade ett jobb att erbjuda =)
Jaaa joo men detta börjar bli mer nervöst bara för att jag skriver om det nu och tÀnker pÄ =)


För att gÄ in mer pÄ det privata planet sÄ hÄller jag vÀldigt lÄg profil just nu =)
KÀnns som jag fÄr mina behov tillfredstÀllda utan att behöva sÀtta en etikett pÄ det eller kÀnna mig bunden till nÄgon =P
KÀnns som det Àr brÄtt med att bli nÄt mer nÄn stanns....Bara styra upp det nÀr man kÀnner för de =)
Slippa alla andra jobbiga beslut,brÄk, kompromisser ,ansvar ect........

Helgen Àr barnfri.... sÄ jag vet inte Àn vad som sker men det lutar Ä Helsingborg/Helsingör =)


FÄr vÀl uppdattera efter jag trÀffat han =)


Grunden...Smutsen...UtvÀgen och Framtiden.....

Vet inte om det kanske Àr för sent att börja blogga om mitt liv nu....var ju ett bra tag sen det började.... men övergripande sÄ hÀnder det en massa saker hela tiden sÄ dÀrför kÀndes det vÀl som att det var lika bra att börja i nÄn Ànde.... =) Problemet Àr vÀl snarare att man inte kan skriva allt i en blogg , granskningen frÄn omgivningen Àr oftast hÄrd, tanklös och orimlig.....men nÄn mÄste ju skriva ocensurerat right !?! 
 
Efter en svÄr seperation börjar vi sakta men sÀkert bygga upp livet till en bra vardag, normal vardag ,ny form av vardag =)
2009 var rent ut sagt ett riktigt skit Är,psykiskt pÄfrestande i alla former.Började dÄligt och slutade knappast bÀttre.!
Snabb resume; Han Otrogen försista gÄngen nÀr det nya Äret ringdes in... det sista som fanns kvar bara dog ut fullstÀndigt! vi hade vÀldigt mÄnga svÄra och jobbiga perioder och allt det fina det som var bra var sÄ pass lite sÄ det dog ut i allt det andra som tog mÀngder av energi.
Tillslut fanns det bara en vÀg att gÄ och det var UT! Eftersom han inte hade styrkan att slÀppa taget sÄ fick jag göra det inte bara för min egen skull utan för barnens , de förtjÀnade bÀttre , de förtjÀnade en trygg miljö, mer energiska förÀldrar och mÀngder med kÀrlek. Otrohet, flytt,skolbyte, arbetslöshet, soss anmÀlan, brÄk med advokater , kÀrlek, nytt jobb..........BrÄ brÄk brÄk...

Det tog mig tvÄ Är att gÄ och förbereda mig pÄ den strid som vÀnta mig....Nu sÄhÀr i efterhand sÄ kÀnns det helt ok...men det har blivit grymt mÄnga törnar pÄ vÀgen.
Och mitt mÄl har jag inte nÄtt Àn Àven om jag Àr bra bit pÄ vÀg.
Just nu har jag Àntligen börjat fÄ ordninig pÄ ekonomi, fast anstÀllning, fason pÄ bra fungerande rutiner , koll pÄ allt som rör barn skola dagis ect
SjÀlv Àr jag livrÀdd för att trÀffa nÄgon , rÀdd för att min vardag ska se ut som den en gÄng gjort.
RÀdd för att bli kvÀvd och instÀngd igen,fastna i ett ekorrhjul...nÄgot som pÄverkar det som betyder mest för mig =)

Varje dag Àr en ny utmaning, ny möjlighet, Med nya förutsÀttningar, ny energi  och nytt tankesÀtt =)
Min vardag.....
Enjoy =)

RSS 2.0