Det gĂ„r Bra Nu!! 😍

Ibland kĂ€nns det som om tiden stĂ„r stilla. Som om jag fĂ„r sĂ„ himla mycket gjort och Ă€ndĂ„ Ă€r klockan inte mer. Lite som att dagarna inte tar slut. Ta det inte pĂ„ fel sĂ€tt för jag gillar kĂ€nslan. Eftermiddags solen pĂ„ balkan dĂ€r jag kan sitta i timmar och bara mysa. SĂ„ mycket vĂ„rkĂ€nslor, det finns ingenting jag kan gnĂ€lla över just nu. Lite som en smekning, man vill aldrig att den tar slut. 
Det Ă€r sĂ„ skönt att kunna se framĂ„t utan en tanke pĂ„ hur det kĂ€ndes förut. 

Jag har insett lite att jag behöver kunna kĂ€nna att jag ligger pĂ„ samma mentala intellekt som den det Ă€r meningen att jag ska trĂ€ffa. Att bara ha en platonisk kontakt var nĂ„got som jag snabbt tröttna pĂ„. Att bara fĂ„ uppmĂ€rksamheten serverad pĂ„ ett fat Ă€r aldrig nĂ„got jag fallit för. Dessutom har jag bara haft förhĂ„llande med mĂ€n som efter lĂ„ng tids tjat lyckats övertala mig att det Ă€r en bra ide. 
Det kĂ€nns lite som om jag Ă€r fĂ€rdig med det.  Senast jag gjorde en ransakning av mig sjĂ€lv, sĂ„ tog jag mig tiden  att pĂ„ riktigt fundera ut, hur jag vill kunna njuta av tiden som Ă€r nu. Jag stĂ€llde mig sjĂ€lv frĂ„gan 

"NĂ€r var senast jag gjorde nĂ„got för första gĂ„ngen?" 

Svaren duggade tÀtt svart pÄ vitt.
DĂ€refter kom jag pĂ„ mig sjĂ€lv att jag sĂ„g sĂ„ mĂ„nga nya sidor i mĂ€nniskor jag kĂ€nnt sen lĂ€nge nu. Sen kom nĂ€sta frĂ„ga. 

"Var jag alltid blind??"

Nej tiden var inte inne, men jag blir varm i hela kroppen av att kĂ€nna att Min Tid Ă€r nu. 💖💖💖












✹💖 VĂ„ren gör mig Lycklig!! 💖✹


VĂ„ren gör Mig Lyckliig!! 😘💖

Livets lilla dans kĂ€nns sĂ„ jĂ€kla skön just nu. Harmoniskt flyter allt jag gör liksom samman naturligt. Inspirerande samtal med mĂ€nniskor som jag tycker sĂ„ mycket om. AlltsĂ„ dĂ€r finns sĂ„ mĂ„nga val jag skulle ha gjort för lĂ€ngesen. Sen gör det ju en del av det att VĂ„rsolen har börjat tina ett fruset hjĂ€rta. Jag trodde inte detta skulle hĂ€nda pĂ„ ett tag Ă€nnu. 

Men smĂ„ ord av vĂ€rme kan vĂ€cka en sjĂ€l som vandrat ensam sĂ„ lĂ€nge. Jag gillar att vara singel och Ă€r bekvĂ€m med att göra allt sjĂ€lv, men de Ă€r klart att livet skulle kĂ€nnas lite bĂ€ttre nĂ€r man Ă€r tvĂ„. Jag kĂ€nner mig sĂ„ jĂ€kla redo att vara öppen och slĂ€ppa in nĂ„gon ny. Det bĂ€sta jag vet Ă€r Energier, nĂ€r man kan kĂ€nna nĂ€rkontakt pĂ„ avstĂ„nd. Eller nĂ€r man kĂ€nner varje rörelse sĂ„ hudnĂ€ra sĂ„ skönt sĂ„ mysigt. I Love it!! 

NĂ€r man gĂ„r in i ett svek sĂ„ blir man genast sĂ„ tillbaka dragen att man sĂ€tter liksom nĂ€rheten pĂ„ paus. Sen drivs man tillbax till nĂ€rhet pĂ„ ett platoniskt sĂ€tt dĂ€r sex Ă€r viktigare Ă€n mys. Men nĂ„nstans efter allt de dĂ€r sĂ„ blir man mest sugen pĂ„ massa mys. Det Ă€r typ precis sĂ„ det kĂ€nns nu!! 😍 

Imorgon Ă€r de fredag igen och helgen vĂ€ntar med massor av allt som Ă€r kul. Att samla de BĂ€sta och njuta av Solen 
PĂ„ min Balka mĂ„ste vara Mysigaste som finns. Bekini mode och glitterpink grogg sĂ„ Ă€r helgen igĂ„ng. 


För ett tag sen blev mina spelare stulna av en som jag trott var min vĂ€n. Jag ville vara shysst och stĂ€lla upp tillbaka precis som han gjort för mig nĂ€r han sĂ„lde dem till mig men tyvĂ€rr sĂ„ tog han dem och mixern och drog sin kos. Jag kunde lĂ„tit de grĂ€ma mig hĂ„rt dĂ„ jag fick avboka spelningar för jag kĂ€nde lite att jag Ă€ndĂ„ ville prestera seriöst. Men jag gjorde som jag brukar och löste problemet till slut. 
DĂ€r kommer en dag nĂ€r jag möter den killen igen och dĂ„ ska han fĂ„ Ă€ta upp allt han gjort. 

Jag brukar dock alltid ha tur i oturen sĂ„ jag hitta en perfekt annons pĂ„ blocket, den passade mig sĂ„ bra. 
Uppgraderade mig till Pioneer 1000 cdj och en Pioneer 600 djm och liite Nöjd Ă€r jag. Svarta Ă€r dessutom mycket snyggare Ă€n silver. Dem passar sĂ„ jĂ€kla bra in i resten av min inredning. PĂ„ fredag samlas vi nĂ„gra djs och inviger nya dj bĂ„set pĂ„ bĂ€sta vis!! 😘😘😘 

Kan inte bli bĂ€ttre Ă€n sĂ„hĂ€r!! 💖💖💖













RSS 2.0