Allt i ett Lixom!!!

SolnedgÄngar Àr sinnesjukt Vackra... SÀrskilt nÀr man hittar en Perfekt plats och rÀtt SÀllskap att dela den med. Whaaa!!!
Men SoluppgĂ„ngar ser man inte lika ofta och pĂ„ nĂ„t konstigt sĂ€tt sĂ„ infinner man sig nĂ€stan Aldrig pĂ„ nĂ„n sĂ€rskild plats eller en Speciell person att dela dem med. Likt Förbannat kan man nĂ€stan uppleva en SoluppgĂ„ng som Ă€nnu mer Magisk med bara tankar pĂ„ upplevelser eller KĂ€nslan av dem... Doften... Energin och alla andra Sinnena man hĂ„ller skĂ€rpta. Är det inte mĂ€rkligt vad Vi mĂ€nniskor Ă€r kapabla till helt pĂ„ egen hand?!?!

Att den lilla lilla delen av hjĂ€rnan Vi anvĂ€nder genom hela vĂ„rt Liv och bara  ett fĂ„tal av alla vidgar sitt medvetande men Ă€ndĂ„ Ă€r ingen ens i nĂ€rheten av att till max anvĂ€nda full kapacitet. Vi letar Svar pĂ„ olösta gĂ„tor... Vi utforskar Rymden och mĂ€ter av allt vi kan hitta... Men Svaren kommer sĂ„ sakta att det tar sĂ„n Tid att sĂ€kerstĂ€lla Fakta sĂ„ att generation efter generation av befolkningen hela tiden bara fĂ„r en Glimt av en vision som föder fortsatt Nyfikenhet.
Det Àr vad Jag kallar LÄngsam Process!!!

Hur mĂ„nga tĂ€nker egentligen pĂ„ hur Mycket eller Lite vi som mĂ€nniskor Önskar/KrĂ€ver/Nöjer oss med?!?

Den Största Fienden folk ligger inne med Àr RÀdslan för att ta Slutgiltliga Beslut. Och den mindre skaran Folk som nÀstan Alltid tar Förhastade och OgenomtÀnkta Beslut som en Ànnu mindre del av dem kan hantera Konsekvenserna av sin handling.
Den andra delen av denna handling lÀr sig Livets hÄrda skola alldeles för tidigt och snabbt. Oftast hÀrdas man jÀkligt hÄrt men bara för att förberedas för att hjÀlpa andra igenom sina konskvenser.

NĂ€r ska man dĂ„ anse sig vara 
Mogen att ta större Beslut?!? 
Mitt rĂ„d Ă€r faktiskt att se till de olika "livs kriserna" man gĂ„r igenom frĂ„n Födslen fram till Ålderdomen. Som exempel... 3 Års trotsen... 6 Ă„rs trotsen... TonĂ„ren... 20 Ă„rs krisen... 27-30 Ă„rs krisen ect ect

Acceptera att detta bara Àr olika Faser och att lÄta bli att bestÀmma eller FörÀndra Livets gÄng mer Àn nödvÀndigt för varje "Kris" .
Det Àr LÀtt att sÀga att

 "Barn ska fĂ„ vara Barn" .

Men faktiskt sÄ prÀglar Vi alla mÀnniskor i vÄr omgivning hela tiden bÄde medvetet och omedvetet.
Vi hjĂ€lps Alla Ă„t att "Programera" in hos varandra saker vi vet som Fakta/Erfarenhet eller saker vi LĂ€ttvindligt antar istĂ€llet för att dagens samhĂ€llsnorm ska hĂ„llas just sĂ„dĂ€r som dĂ€r i det lilla "samhĂ€llet"  vi Ă€r inbodda i.
Det "vÀrsta" som kan hÀnda Àr ju att dÀr sker en drastisk förÀndring i vÄrt dagliga Liv.... Det SkrÀmmer Skiten ur Folk oavsett vad dem sÀger.!!!

Det Ă€r ocksĂ„ vĂ€lkĂ€nt att Vi pĂ„verkar varandra genom exempel Avundsjuka... Det Ă€r jĂ€kligt svĂ„rt att se Grannen... Kompisen... Mannen... Frun  Lyckas eller fĂ„ mer FramgĂ„ng Ă€n det egna Jaget. Genomsyrat sĂ„ sĂ€nder folk dagligen ut Tankar... Förbud... Förbannelser med Negativ klang.
Allt för att Slippa se sin egen Spegelbild utstrÄla Misslyckande.
Vi Ă€r ju vĂ„r Egen Smed. Vi borde Fokusera pĂ„ Allt det dĂ€r vi vill ska innefattas i vĂ„rt Liv. 
Kunde bara HÀlften av Alla mÀnniskor börja Fokusera pÄ alla de dÀr "smÄ" sakerna och tankarna som Àr Positiva... Som ger GlÀdje. DÄ skulle folk automatiskt börja se Möjligheter istÀllet för Hinder.

" Om Du anser att du Alltid har Bekymmer, sÄ kommer Du enbart att Locka till Dej fler Hinder"

"Resan börjar innifrĂ„n... SjĂ€len Ă€r Jagets Spegel... PrĂ€glad konstant av egen Utvald omgivning... För att omge Jaget med Allt de Jaget Önskar... Även om Allt Ă€r Svart eller Vitt... Bra eller DĂ„ligt"

Det tog Mig lĂ„ng tid att Inse allt det hĂ€r pĂ„ egen hand. OĂ€ndligt med mĂ€nniskor som korsat Min LivsvĂ€g. BĂ„de Medvetna och Omedvetna utstakade Hinder... Fall... Kriser har Ni gett Mig. Jag Ångrar Ingenting. Jag Ă€r Tacksam Ă€ven om Ni gjort mig Ont mĂ„nga gĂ„nger. DĂ€r finns mĂ€nniskor som Ă€nnu inte Vet att jag kĂ€nner sĂ„hĂ€r. MĂ€nniskor som inte förstĂ„ konsekvensen av sin handling. DĂ€r finns mĂ€nniskor som Aldrig kommer fĂ„ veta Allt Jag Lyckas med. Eller hur mĂ„nga gĂ„nger Jag misslyckats innan jag vunnit. Men Allt det dĂ€r spelar i det Stora egentligen Ingen roll, för det Ă€r Inte deras Resa... Det Ă€r Min... Min Resa RĂ€knas!!

Alla band/relationer Ă€r sĂ„ Unika i sitt slag att Vi skapar Alltid en Speciell plats i vĂ„rt oĂ€ndliga HjĂ€rta för mĂ€nniskor som betytt nĂ„n form av FörĂ€ndring som berört oss i livet. 
Det Ă€r Först nĂ€r man sett en mĂ€nniskas Spegelbild pĂ„ bĂ„da sidorna... Vackraste Egenskaper VS Tragiska Brister. NĂ€r broarna brĂ€nnts av men HjĂ€rtat kĂ€nner mer. Det Ă€r Först dĂ„ man vet om KĂ€rleken till andra verkligen Besitter sig djupt SjĂ€lsligt rotat eller om det bara  Ă€r en mĂ€nniska som bara tillfĂ€lligt korsat Din vĂ€g.
KĂ€nslor och HĂ€ndelser kan göra FruktansvĂ€rt Ont men LĂ€rdomen att Acceptera andras brister  ligger i att Acceptera sina Egna brister Först...  för att kunna skapa FörstĂ„else för nĂ„gon annan individs Negativa handling.

"Allt Börjar Inom Dej"

Livet börjar leverera nĂ€r Vi börjar Tro pĂ„ oss SjĂ€lva och Slutar mata vĂ„ra demoner med RĂ€dslan att Misslyckas. 

Livet Börjar hÀr och Nu... Livet det Àr Jag och KÀrleken som sÀnds vidare till Allt som Àr Du!!

✹💖~Sweeet Dreams~💖✹








I Owe You One!

Jag vet att jag sÀkerligen har sagt det förut mÄnga gÄnger, och jag kommer sÀga det igen. Men om vi utgÄr ifrÄn att det enda jag försöker vara Àr ett BÀttre Jag Àn jag var igÄr.... Jag har Aldrig kÀnnt mig sÄ klar över Mina tankar som Jag gör nu... Jag har Aldrig varit sÄ Trygg i mig sjÀlv som jag Àr nu. Det kÀnns som en evighet av lÀrdomar har tagit sin form och jag Àr mer Àn nÄnsin redo för att lÀra mig massor av Livets gÄtor.

Jag har som alla andra dagar som Ă€r som Solen sjĂ€lv och som Ösregniga höstdagar eller som stormen gudrun pĂ„ nytt igen... Men faktum Ă€r att en dĂ„lig dag kan stanna vid en dĂ„lig dag, jag grĂ€ver inte ner mig över hĂ€ndelser i flera veckor och lĂ„ter de förpesta hela min tillvaro.

Jag tycker nog att mÄnga bitar ramlat pÄ plats sen jag började plugga runt Àmnet personlig utveckling. Man fÄr en inblick i andras situationer, relationer, förutsÀttningar ect fast med samma mÄl som jag... Att det kunde vara sÄ behjÀlpligt att bli arbetslös kumde jag aldrig drömt om. Det har varit ett lÄngtrÄkigt helvete mÄnga gÄnger men nÄnstans fanns dÀr andra saker min lilla sjÀl skulle orka hantera för att nÄ dit vi Àr idag.
Boken 7 goda vanor som (kevin) har skrivit Ă€r sinnesjukt bra... Som en liten bekrĂ€ftelse av vad mina nĂ€ra runt mig bidragit med under Ă„rens lopp. 
KÀnns som jag numera har ett mÄl... Jag har en plan men framförallt jag har fÄtt tillbaka Min Livslust och det Àr Jag Tacksam för.
Jag hjÀlper mig sjÀlv automatiskt nÀr Jag hjÀlper andra. Det kan va smÄ saker som att stÀda undan eller organisera upp papper eller bara göra nÄn glad och fÄ ett leende tillbaka. SÄ en utbildning jag en gÄng varit anmÀld till men Àr Redo för nu.... Livscoach.
All skit jag gÄtt igenom genom Ären Àr bara för att förbereda mig för allt det hÀr.
Min familj mÄ varit lite trasig men jag kunde aldrig drömt om vilka underskönt overkliga band som jag kan kÀnna nu.
FörstÄelse och Tacksamhet ligger pÄ plats och framför mig ligger ett tufft omrÄde som handlar om att lÀra mig FörlÄta andras mÀnskliga Synder.
NĂ€r man lĂ€r sig Älska mĂ€nniskor trots deras brister dĂ„ vet man att det inte kan bli djupare Ă€n sĂ„hĂ€r.
Allt kan bara utvecklas sÄ lÀnge man aldrig sluta försöka.

Över till nĂ„got annat...
Envis som hon Ă€r sĂ„ handlar hon dĂ€refter men skillnaden Ă€r att det Ă€r inte lönt att slĂ„ss för band eller relationer till mĂ€nniskor ensam. Det Ă€r ju alltid en tvĂ„ vĂ€gs sak. Och Ă€ven om det gör Ont nu sĂ„ mĂ„ste jag slĂ€ppa fĂ„geln i buren. Jag klarar inte riktigt att bara stĂ„ brevid och bli tokig pĂ„ allt jag kĂ€nner men inte fĂ„r tillbaka. Min tro Ă€r starkare Ă€n sĂ„ och jag tror det snarare kan fördĂ€rva saker innan tiden Ă€r redo. FĂ„geln kommer tillbaka nĂ€r den Ă€r redo. 

Tills dess sÄ har jag min blogg :P :P

Sekunder kĂ€nns som timmar... Minuter kĂ€nns som dagar... Timmar kĂ€nns som veckor... Jag inser hur djupt ner ont det gör... Skyler alla tĂ„rar, försöker byta bort dem mot tomma skratt... Jag försöker grĂ€va ner all sorg,  grĂ€va tills jag blir matt. Jag kan inte sluta tĂ€nka pĂ„ allt fint som rör sig runt dej.  Jag vĂ€ger för och nackdelar för att överbevisa min sjĂ€l varför du inte Ă€r min. Jag försöker putta bort dej för min egen skull. Men det som sitter djupt i sjĂ€len Ă€r mer Ă€n bara du. Det Ă€r min vĂ€rld du har i famnen. En ojĂ€mn pussebit som  Ă€r jag utan Du. Det som svider mest om natten Ă€r mitt inre utan dej det vet jag nu...

Inatt lĂ€gger jag mig med ett Leende pĂ„ mina lĂ€ppar... Tacksam över Allt det Fina Jag har 💖💖💖💖💖

✹💖 Sweet Dreams 💖✹









Fairy without the Tale...

There is a Beauty outside my window. Spiritually risin in the Wind. Higher and higher. Swirl around dancing on each cloud like tomorrow never comes. Theres a sorrow in her eyes. Its like a bag around her waist.
Kind of a well known Melody. Runs among the stars to find the other Piece of Me...






My way of Thinkin 💖💖💖

Jag önskar jag kunde löst VÀrldens problem, men det kan jag inte. Gör det mig till en dÄlig mÀnniska?!
Nej det gör mig mÀnsklig.
Alla vÀgar framÄt blir mer eller mindre omöjliga om man ska dra hela lasset sjÀlv. Men Allt börjar i grunden inombords hos en sjÀlv. Den lilla kÀrnan av allt Àr sen i sin tur en spegel mot Universum dÀr man attraherar till sig allt man vill bli omgiven av i sitt Liv. LÄter det helt knÀppt?!?
NÀr man sÀtter det inre Jaget i ett OsjÀlviskt perspektiv sÄ ser man en klar bild av hur grymt underbar vÀrlden runt en kan vara.
Det Àr ju förstÄs nÄgot som Àr svÄrt att göra och krÀver Är av trÀning och mognad. Men om man bara kan nÄ en tillfÀllig glimt av en bild sÄ har man kommit en bra bit pÄ vÀgen. Och det viktigaste Àr att Aldrig sluta försöka bli ett bÀttre Jag Àn man var igÄr.

Att sÀtta sig sjÀlv i mitten och börja tÀnka ut, vad vill jag ha inuti min kÀrna... Vilka signaler vill jag sÀnda ut till universum? Vilken effekt vill jag ska slÄ tillbaka?

**Att börja varje morgon med en positiv tanke som föder fler.
**Att inse att Allt kraft vi har i tankarna Àr den starkaste kraften som finns.
**Att acceptera att vi alla har brister som gör att Ă€ven den mest framgĂ„ngsrika  mĂ€nniskan kan hamna i negativa tankebanor.
**Att lÀra sig knep för att vÀnda frÄn negativa tankar till positiva.
**Att förstÄ att en negativ tanke Alltid Àr Starkare Àn Positiva tankar.

Hur Starka de Negativa tankarna Àr/blir beror helt pÄ oss sjÀlva och hur vÄr syn pÄ SjÀlvkÀnslan Àr.
SÄ grunden bygger pÄ att bÄde vÄrt SjÀlvförtroende och SjÀlvkÀnsla Àr Sund och God.
AlltsÄ att börja med sig sjÀlv Inombords.

***LÄg SjÀlvkÀnsla och LÄgt SjÀlvförtoende: DÄ har man tappat allt de dÀr som Àr Roligt i livet
***LÄg SjÀlvkÀnsla och Högt SjÀlvförtroende: DÄ Àr man ofta Ambitiös och presterar gÀrna över grÀnserna.
***God SjÀlvkÀnsla och LÄgt SjÀlvförtroende: DÄ vet man vem man Àr men Undviker att Prestera.
*** God SjÀlvkÀnsla och Gott SjÀlvförtroende: DÀr Àr man nÀstan FramgÄngsrik i allt man tar sig för.

Det Àr Min syn pÄ den bilden.
NÄnstanns kÀndes det som att allt de hÀr nÀstan satt inbyggt redan men Àven om Insikten har gjort mig medveten sÄ kommer dÀr alltid komma dagar som kÀnns som en down. Jag har nÄnstans accepterat att det Àr sÄ, mentalt sÄ hÄller hjÀrnan fortfarande pÄ att stÀlla in sig pÄ det hÀr programmet och det tar tid att arbeta bort redan förinstÀllda sÀtt att reagera mot hÀndelser utifrÄn man inte kan pÄverka.

Man tĂ€nker genomsnitt 65.000 tankar per dygn... SĂ„ det gĂ€ller ju att ta kontroll över sin tankeverksamhet för att Smitta Allt de dĂ€r man vĂ€ljer att ha runt om sig som skapar det Ultimata Paradiset. Sen kan inte Alla Älska Alla men de som Ă€r menade och dragna till en sĂ„ Starkt att de inte ser sitt Paradis utan. Kommer att fösas in i ens Liv Ă€nda tills man förstĂ„r det. 

"Keep a Positive Mind and let the Universe Work out the Rest"










Maktlös men Stark

Jag visste att KĂ€rlek inte Ă€r detsamma i Allas Ögon. 
Jag visste att jag kanske skulle stÄ hÀr med Allt ensam en dag.
Jag kÀnner fullt ansvar för att kÀmpa för er skull sÄlÀnge Jag lever.
Det vÀrsta i allt detta Àr att Du inte ens frÄgat dem om nÄn av dem Àr skyldig, utan antar att ett löst rykte Àr Sant.
Du vet inte ens vem som spridit det ÀndÄ straffar Du dem bÄda med att ta ifrÄn dom det lilla de har av Dej.
Hur hÄrt Livet Àn kan kÀnnas sÄ FörtjÀnar de inte de hÀr.
Mitt HjĂ€rta blöder 💔💔💔

Vi tÄl att granskas, det har vi gÄtt igenom sÄ mÄnga gÄnger förr. Vi har Aldrig varit sÄ Starka tillsammans som Vi Àr nu. Mina Fina killar kommer att stÀndigt undra. För det Àr precis det man gör i deras Älder.
De kommer att leta efter förebilder i sin omgivning. Allt jag kan göra Àr att Krama om den och torka deras TÄrar nÀr de Àr Ledsna. Men jag kan inte ta platsen som pappa ocksÄ och det gör Mig sÄ Ont.
Att fÄ snacka killsnack... Att fÄ styling tips... Att inta sin plats i samhÀllet... Att vÀlja inriktning i olika situationer ect
FaaaaaN! Att det ska va sÄ SvÄrt!
Jag Àr sÄ Arg och Besviken för Jag hade tro pÄ att du Ätminstonde skulle hÄlla en liten trÄd. Inte bara dra dej ur sÄ fort det börja brÀnnas, sÄ jÀvla Fegt!!!
Jag kan bara hoppas att Karma kommer ikapp dej en dag och att Pojkarna fĂ„r All KĂ€rlek de FörtjĂ€nar frĂ„n nĂ„gon annan stanns ❀❀❀❀❀











RSS 2.0