💖💖💖

Ett Perfekt Liv...

Varför Àr den ytliga fasaden för mÄnga sÄ viktig, nÀr verkligheten handlar om att lÀra sig bli vacker innifrÄn och hela vÀgen ut???

Jag har funderat en del pÄ var min personliga resa av det jaget jag Àr idag, pÄ riktigt tog fart. Jag kan se ett ganska tydligt mönster av stunder dÀr marken under mina fötter gÄng pÄ gÄng drogs undan, djupare och djupare innan det vÀnde och jag kunde börja klÀttra upp igen. Inse att ett mynt har tvÄ sidor, och att det finns inget gott utan nÄgot ont i.

Som en berg-o-dal-bana med bÄde Ups n Downs. Det i början av 2009 nÀr jag gjorde slag i saken pÄ allvar och bröt mig loss frÄn ett lÄng destruktivt förhÄllande. NÀr man Àr ung Àr det lÀtt att göra mÄnga outÀnkta val, vissa förhÄllanden Àr menade att misslyckas. Ibland Àr man tvÄ mÀnniskor som plockar fram varandras vÀrsta sidor, och som allt annat eskalerar innan det tar slut. Livets Största utmaningar började dÀr och dÄ.

Jag visste resan skulle bli tuff, fullt medveten om att jag var hÀrdad. Men det blev min chans att göra om och göra rÀtt. Jag hade under lÄng tid sakta lÄtit energin rinna ut, hunnit gÄ in i vÀggen och inse att det finns bara en vÀg ut. Barnen Àr min första prio och dem förtjÀnade en bÀttre framtid. Och som i alla andra fall dÀr barn Àr inblandade finns det alltid en 3Ärig period, dÀr man ska igenom alla processer med familjerÀtt och det ska kastas skit.
Tiden gick och man acceptera att alla strider kommer att ta slut. Alla konsekvensled ebbar alltid ut till slut.
Det gÀller bara att ha hoppet kvar och orken att stÄ ut tills stormen lagt sig och solen skiner igen.

Jag var nog tvungen att hamna sÄ lÄngt ner i avgrunden för bygga sÄ stadiga trappsteg, för att stÄ sÄ stabilt som jag gör idag. PÄ olika sÀtt hitta verktygen som behövs för att leva i verkligheten vi har framför oss nu. Det finns sÄ mÄnga mÀnniskor omkring mig som bidragit till allt vi hunnit igenom pÄ gott och ont, minnen som jag fyllt livet med och alla kÀnslor frÄn kÀrlek till hat.

Idag finns dÀr ett jag som har en plan. En mÄlinriktad mÀnniska med en vilja som inte Àr frÄn denna vÀrlden. Stolt för allt Vi skapat. Stolt över att vara Jag.

Det som bara saknas Àr nÄgon att dela livet med. Men jag har tÄlamod att vÀnta tills jag trÀffar han som bara Àr rÀtt.
Han som kĂ€nns stark nog att kunna mĂ€ta sig, med min inre styrka pĂ„ ett tryggt stabilt sĂ€tt. Överflöd av kĂ€rlek och magi, sĂ„dĂ€r sĂ„ det flyger gnistor, nĂ„gon som innerligt fĂ„r mig att Le.
Den perfekta stora skeden, en arm att sova pÄ, en famn att försvinna i.
Det Àr precis just sÄ jag skulle beskriva ett Perfekt Liv...


RSS 2.0