Serenity...

TĂ€nk om allt det hĂ€r bara var en Dröm... TĂ€nk om verkligheten hĂ€r egentligen bara Ă€r en illusion av bilden omgivningen speglar. Vem sĂ€ger att min sanning Ă€r sĂ„ olik nĂ„gon annans sanning? Vad Ă€r sant och vad Ă€r falskt? Är det sĂ„ att den kĂ€nslosamma bild jag ser, kĂ€nner och hör, Egentligen bara en sida av speglen som vi vill se den?
Om illusionen sen bara Àr uppstÄr tidvis Àr den mer eller mindre pÄ riktigt dÄ, eller skapar det utrymme för andra dilerium som inte finns i denna vÀrlden? Hur mÄnga gÄnger ska den vilsna varelsen skutta in i den magiska skogen hoppfull och leende, för att stunden efter komma utspringande med hungriga vargar efter sig? Gömma sig lÄngt bort för fÄ sÄren att sluta blöda samtidigt som hungern efter mer lockar fram modet att smyga mellan trÀden, suset frÄn skyn viskar stilla kom, men Àr det skogets RÄ som kallar en lÄngt ner i fördÀrvet eller slutar man bara lyssna den dagen kroppen inte orkar ta mer smÀrta eller gnistan inombords dör ut?
Varje steg syns i dyn , Varje sÄr blir slutligen ett Àrr av tidens gÄng, Varje soluppgÄng öppnar möjligheter, Varje solnedgÄng gömmer hemligheter, hemligheter som lyser starkare varje stjÀrnklar kvÀll, Möjligheter som hÄller hoppet vid liv. Hoppet om att aldrig sluta tro pÄ ljus efter mörker, att en stÀngd dörr öppnar en annan. För vems illusion Àr Sann? Letar vi stjÀrnor fast mÄnljuset egentligen Àr för klart, för starkt? Slungas mellan verklighet och fantasi dÀr den egenteliga fasen om den starkaste kÀnslan av dom alla... Skulle du lÀmna mig blödande pÄ marken eller skulle du vÄrda sÄren som skapats?
Skulle jag gömma mig i mitt inre tills vingarna lÀkt och de Àr redo att bÀra mig?
Eller skulle en ny illusion skapas innan den gamla dött ut?
Vem vet egentligen hur en sanning ser ut... Allt ligger i betraktarens öga hur vÀrlden ser ut... Minut för minut i ett oÀndligt universum utan Början... Utan Slut!




Bitch Slap u!

Vem Fan Tror Du att du Är?!?!
Slit Ä slÀng nÀr d passar dej!!!
In ut in ut...dubbel moral Ftw!!
Nej du tar man ett skÄp med sig... Lite dejavue pÄ den... Inte första gÄngen... DÄ fÄr man ta med skÄpet hem igen.

Jag sÀger bara F U... Hoppas allt det hÀr VÀrt det'


Singel Race FTW!!

Ska börja med att sÀga att den hÀr veckan har varit bland dom lÀngsta pÄ lÀnge... Om det beror pÄ omstÀllningen eller att vÀdret varit sÄÄÄÄ mycket vinter och sÄ liiite vÄr lÀmnar jag osagt.

TÀnkte jag skulle ge mig ut i dejt vÀrlden för att skapa lite nya erfarenheter... Men den djungeln Àr ju nÀstan lite genomtrÀngande stressfull och ganska dryg....
Jag menar först ska man bestÀmma sig för vad man söker som Àr viktigaste egenskaperna i en potenciell partner... Sen uppge allt som gör att just jag sticker ut ur mÀngden... DÀrefter hur seriösa svar man vill ha... För mycket/lite sjÀlvkÀnsla, lika/olika egenskaper jÀmfört med en sjÀlv, vÀrldssyn, religion och listan blir sjukt lÄng... NÀr du vÀl Àr klar dÀr sÄ Àr det ju bra om man bestÀmma lite vilka Äldrar, vart nÄgon bor och om dom har barn.

Nu kan din profil skapas.... Och sökmonitorerna rullar igÄng....
Efter ett tags bara snabb kikningar sÄ ligger besökarna pÄ en ca 150 om dagen....
* Av dessa ca 150 blir ca 70-80 meddelande i inkorgen varje dag
* Av dessa 70-80 medd. SÄllar man bort sÄ man har ca 10 man svarar pÄ
* Av dessa 10 medd. SÄ kommer alltid samma frÄgor och svar som en början pÄ en ny bekantskap
* Av dessa 10 medd. SÄ tröttnar man pÄ att upprepa sig efter ca 5 konversationer och resten ligger bara olÀst.
* Av restera 5 sÄ leder det vidare med kanske 1-2 möten pÄ nÄn offentlig plats
Och oftast slutar med att intresset inte var sÄ stort eller kemin stÀmde kanske inte ....
Tillbaks pÄ rutan ett och börja om igen... Uttröttande och med lite mindre tÄlamod Àn sist...
SÄ Àr det ett alternativ att nÀt dejta eller det blir som ett drygt heltidsjobb du avskyr att gÄ till varje dag?!?!

Finns det ett bÀttre sÀtt att finna nÄgon likasinnad samtidigt som man utökar bekantskaps kretsen?!

Eller Àr det sÄ enkelt att den energin kommer finnas dÀr nÀr man verkligen kÀnner sig redo igen?!

Vissa dagar kÀnns sÄklart allt mycket tyngre, ju djupare spÄren sitter ju svÄrare Àr dom att radera.
Samtidigt som jag vet att allt blir bÀst sÄhÀr sÄ Àr det klart att varje minne, varje spÄr, varje speciell liten sak sitter med superlim och jag stÄr dÀr med en spatel och försöker skrapa bort det frÄn vÀggen.
SÄren Àr fortfarande öppna men det kommer en dag nÀr dom lÀkt, jag mÄste bara lÄta bli att höra allt det dÀr som gör ont och sluta titta in i spegeln pÄ alla dom drömmar som grusades.
Ingenting Àr omöjligt och med rÀtt Motivation kan man ta sig hur lÄngt som helst genom eld,vatten, luft och jord.

För sakens skull har jag insett vilka fina vÀnner jag har runt mig som Àr extrema pÄ att lyfta magin lite högre bara för att dom kan... Det Àr Jag tacksam för <3 <3 <3

Fredag blir en sjukt spÀnnande blandning av chill out och kvalitets hÀng men Flickan nÀrmst mitt HjÀrta Emelie.

Lördag kommer bestÄ av Ànnu ett Galet upptÄg med dom allra BÀsta... Först tjejhÀng i garderoben sÄ klart men Singel mission till Köpenhamn och Phaxe party... Sjukt mÄnga mÀnniskor som ska mötas upp bÄde dÀr och pÄ vÀg dit :) :)
Ser defenitivt fram emot kommande skvallerblaska angÄende det... :P :P

Podcast pÄ G för övrigt...

Time to go... C Ya All!!



En Dag!

Jag börjar kÀnna igen mig sjÀlv igen...
Jag börjar se saker klarare Àn nÄnsin, och framförallt se rakt igenom och hur den ena konskvensen efter den andra skulle sett ut.

Jag lyder mitt eget rÄd den hÀr gÄngen, lÀs inte sÄnt du inte vill höra.
Skaka av allt som bara ger dej negativ energi och stÀng av allt som gör dej illa.
Jag menar vem har rÀtt att bestÀmma hur jag ska mÄ inombords?!

NÄnstanns mÄste foten sÀttas ner för vad som Àr ok och inte, och min grÀns har sakta förflyttats... TÀnjts och gud vet vad... Men nu Àr den korsad.
Och allt det hÀr Àr inte ok!!!
Jag ser dej Àven om du inte Àr hÀr, jag kÀnner dej bÀttre Àn du tror och har tröttnat pÄ att det blir sÄhÀr, dÀr alla andra gör fel.

Jag vet vad jag vill ha ut av mitt liv, Jag vet vad jag söker och hur jag vill leva och tÀnker aldrig nöjja mig med mindre.

Process Äteruppbyggnad pÄbörjad...
En dag ska jag vakna och bara kÀnna mig fri inombords, En dag ska jag vara tillbaka som just Jag!

Over N Out!


SNEEEEEAAAAAKKYYY!!


Roll Over N Play Dead-Check!!



Jag skulle kunna skriva om mina kÀnslor, tankar eller funderingar.... Men det skulle inte göra nÄgon varken Lyckligare eller nÄn skillnad alls faktiskt.
Jag skulle ocksÄ kunna skriva om hur dÄlig du Àr, eller hur illa du gjort mig men det skulle inte göra varken till eller frÄn för nÄgon alls.
Jag skulle kunna skriva om hur dum jag kÀnner mig som antog eller hade en annan tro om mig om dej om oss, men det skulle bara föda Ànnu mer tankar som Àr helt ovÀsentliga nu.
Jag skulle kunna skriva om allt jag Saknar, men det skulle samtidigt innebÀra att allt de dÀr jag trott pÄ faktiskt hade hÀnt.
Nu vet jag BĂ€ttre, Nu vet jag Mer
Att allt det hÀr var en Saga utan ett Slut
Och skogens rÄ, Lockade mer Àn att vi tvÄ va tvÄ.
Först nu Àr Jag alena sen vi först sÄgs
Först nu ska Jag leva som en inte tvÄ.
Jag vet att min livs historia inte Àr menad att vara olycklig och tom
Och att Solen kommer pryda min Rosa vÀrld och Hoppet kommer att sÀtta mitt HjÀrta i blom.
Dags att ta pÄ Masken och stÀnga SjÀlens port, Hoppas att innerligt vÄren kommer fort...


Roll Over N Play Dead- Check!!

Roll over and play dead.... -Check!!
Idag Àr ingen bra dag, huvet vÀrker sönder och samman.


Solen Makt...

Att somna med en given kÀnsla i kroppen... Att vakna i ett tomrum... Att bara veta en massa utan att frÄga.... Att bara inse tanken som ett faktum.

Ibland avskyr jag att ha förmÄgan att veta mer Àn jag vill, ibland rÀddar just den förmÄgan mig ocksÄ, men som ging och gang sÄ finns dÀr ingen sol utan moln och dÀr finns inget rÀtt utan fel.
Ingen början inget slut bara konstant förÀndring...

Jag har löst sÄ mÄnga stora bekymmer jag burit pÄ senaste Äret... Bit för bit faller allt pÄ plats, ÀndÄ lyckas jag hÄlla mig kvar i ett sjÀlvdestruktivt skade betende dÀr jag vet vad jag Àr vÀrd men ger inte mig sjÀlv chansen att lyfta och ta emot det.
SÀger till mig sjÀlv att det Àr dags att slÀppa bly tyngderna... Men höll ÀndÄ kvar en del av dem i handen som bara vÀgra slÀppa greppet.

Jag har nog aldrig sÄ bra byggd grund att stÄ pÄ som jag har nu egentligen om jag bara ser till det viktiga bitarna... Inga strider, inga ekonomiska bekymmer, allt med barn löst ect ÀndÄ kÀnner jag mig inte hel.
Eller sÄ behöver min sjÀl vila och lÀka frÄn allt det dÀr som tagit sÄ mycke energi under sÄ lÄng tid och sÄ mÄnga Är att bara nÄ punkten jag stÄr pÄ idag.

Vilsen, trött och ofokuserad Àr inte ett alternativ i min nya verklighet.
Även om jag som mest hade behövt kĂ€nna mig liten igen... Krypa upp i en famn och bara fĂ„ höra att allt löser sig till det bĂ€sta, sĂ„ vet jag att det bĂ€sta blir först om jag slutar fokusera pĂ„ det som Ă€r fel för mig och dĂ„ först dĂ„ kommer jag hitta det som Ă€r rĂ€tt.

NĂ„gon som accepterar och Älskar mig för den Jag Ă€r, Och vill ge allt det dĂ€r tillbaka som jag vill kunna ge... Det bĂ€sta av Mig.

Nytt Kapitel börjar ta sin form nu och det Àr dags att sluta skriva pÄ innehÄllsförteckningen och bara vÀnda blad.

NÄgon dag kommer Solen gÄ upp i min vÀrld och sprida sitt ljus hela vÀgen in i Min SjÀl igen... NÄgon dag!

Over N Out!



RSS 2.0