💖💖💖💖

👑👑👑 StjĂ€rnGossarna!!👑👑👑

Vad gör man nÀr barnen blir sÄ stora att de klarar sig sjÀlva??

Hur kunde tiden gÄ sÄ Himla snabbt??

Varför kunde dem inte varit SmÄ för alltid??

Det Ă€r helt Galet. För snart 11Ă„r sen separera Jag och flyttade in till HĂ€ssleholm. Barnen var dĂ„ 7,7,5 och 3Ă„r gamla. Första 3Ă„ren va de som för Alla som separerar. En vill lite mer och 1 vill lite mindre. SĂ„ hĂ€mdbehoven startade ju en helt vanlig vĂ„g av att försvĂ„ra alla beslut som skulle tas om hus ect... och sĂ„klart onödiga soss anmĂ€lningar och konfliktlösande samtal via familjerĂ€tten.. Men nĂ€r allt de började lugna ner sig sĂ„ jag kunde fokusera pĂ„ det som va viktigast i Mitt Liv... Mina Barn, sĂ„ va de en Fantastisk period dĂ€r man kunde se hur dessa smĂ„ varelser började formas till riktiga mĂ€nniskor. Med egna tankar, kĂ€nslor och intressen. 

Först gick tiden sĂ„ lĂ„ngsamt, man va bara sĂ„ inne i allt som hĂ€nde just dĂ€r och dĂ„. Sen började det lilla hjulet spinna fortare och fortare. Och innan man vet ordet av de sĂ„ fyller de Ă€ldsta 18År om 9 dagar!!đŸ˜±đŸ€ŻđŸ˜‡đŸ‘‘

 Min ena Son Ă€r ivĂ€g och pluggar pĂ„ Musik Universitet i VĂ€rmland. Han har redan slĂ€ppt sitt första Album. Och massor av lĂ„tar Ă€r redan pĂ„ vĂ€g!!
Han har verkligen Steppat Upp sitt Game och blivit en Man. Den mannen Jag uppfostrat honom till. Jag kan verkligen se alla de smĂ„ pusselbitarna bara falla pĂ„ plats efter alla dessa Ă„r av lĂ€rdomar. Han har funnits vid min sida. Han har torkat mina tĂ„rar, gett mig mod att se Solen genom mörka stunder. Och framförallt visat att oavsett vilken bakgrund man har sĂ„ kan man alltid vĂ€lja sin egen vĂ€g i Livet, kan man vara annat Ă€n Stolt som Mamma!?!đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»

 Min andra Son har jobbat sĂ„ fruktansvĂ€rt hĂ„rt för att komma tillbaka efter en lĂ„ng sjukdomstid. DĂ€r nĂ„gra felaktiga tonĂ„rsbeslut fick förkrossande konsekvenser med livsavgörande skillnader för lĂ„ng tid framöver. Men jag Ă€r sĂ„ himla Stolt över hans styrka och vilja att vĂ€gra lĂ„ta denna tiden bli ett hinder för att han ska uppnĂ„ sina Drömmar i LivetđŸ˜»đŸ˜»
Även om han inte förstĂ„r de sjĂ€lv Ă€nnu sĂ„ har han redan format en vĂ€g för sig sjĂ€lv dĂ€r han en dag kommer kunna göra sĂ„ himla Mycket nytta för andra ungdomar som hamnat i samma sits. Livserfarenheter Ă€r ett mĂ„ste för att kunna förĂ€ndra samhĂ€llet!!
Jag ser fram emot att resten av vĂ€rlden ska fĂ„ Se Allt jag ser i Dig!! SĂ„ himla Fin!!đŸ˜»đŸ˜»


Liten har blivit Stor.. Hur mycket jag Ă€n önskar att ni kunde vara smĂ„ för alltid.. sĂ„ Ă€r de ju oundvikligt att dagen kommer nĂ€r ni ska stĂ„ pĂ„ egna ben... det finns ingen större rĂ€dsla Ă€n att behöva slĂ€ppa taget och hoppas att ni lĂ€rt er allt de ni behöver veta för att klara er i den hĂ€r vĂ€rlden... men de finns inget jag Ă€r mer Stolt över heller Ă€n att veta att Jag alltid gjort mitt BĂ€sta oavsett vilka brickor vi fĂ„tt kastade till oss. Vi Ă€r det Finaste som Finns. Ni Ă€r de BĂ€sta Jag vet. KĂ€rleken Övervinner Allt!!đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»

đŸ’–đŸ§šâ€â™€ïžđŸ’‹ Älskar Er Mest av Allt!! đŸ’‹đŸ§šâ€â™€ïžđŸ’–



RSS 2.0