✹ 😍😍😍 ✹

Jag blir sÄ irriterad pÄ saker nÀr dom inte funkar. Ibland kan man till och med stÄ brevid och se vilka smÄ enkla fel dom gjorde, men ÀndÄ ska dem vara Envisast i VÀrlden med att Prova sig fram till RÀtt. Aaarrggh!!!
Sen kan Jag ocksĂ„ bli sĂ„ Frustrerad nĂ€r Suget Lockar med NĂ€rhet för stunden. Varför göra det konstant NĂ€r det ÄndĂ„ bara Ă€r för sekunder?!?
Varför göra sig BesvÀret nÀr Jag ÀndÄ inte Betyder mer?!?

✹ Du FörstĂ„r Verkligen inte Mig, Och det gör Faktiskt för Ont att Försöka FörstĂ„ dej ✹

Jag kommer Aldrig att vara dej till lags sĂ„ LĂ€nge du SlĂ€nger fram en massa Negativa punkter som jag borde Ă€ndrat nu. Är bilden sĂ„ Tydlig sĂ„ Ă€r Den Man Jag trodde du va, NĂ„n som helt enkelt Inte Existerar mer nu.

Men sen Mitt dĂ€r i de Onödigt mörka kaoset sĂ„ Blixtra ett Möte till. Fyra Ögon möttes, som ett stegrande Magnet fĂ€lt, tills nĂ€rheten frĂ„n Kramen sĂ€nde ut en skön befrielse.
Leende frĂ„n Minnestider, pratstunder som Aldrig förr, gör gĂ„rdagens stumma tĂ„rar till nĂ„got jag mer och mer har Glömt. 
Livet Ă€r bra allt MĂ€rkligt nĂ€r en stĂ€ngd dörr Öppnar en annan, precis nĂ€r man tror som Minst. Det Ă€r de som ger SpĂ€nning i Ödet, det Ă€r det som skapar ny Magisk Tid...

✹ Believe ✹












En sÄn dÀr Dag... :/








Var vet Ingen Ànnu...

ÖkĂ€nda förutfattade Tankar utan nĂ„gon Verklig substans. Överkörda tafatta Vilja utan Styre Alls. Överhettad sönderrepad Skiva i spelaren Ă€r Lönlöst tidfördriv. Övergivna undastoppade Grotta Kamofleras för att Hindra se nĂ„t ljus. 
Överflöd av  Ă„rrade HjĂ€rtan, Lappat och sytt ihop för hand. Överreaktion av Ingen KĂ€nsla,  Ă–vertygad om Ödets Grymma Makt. ÖnskvĂ€rda Tröstfulla Famnar, nĂ„nstans mĂ„ste Botmedlet mĂ€rkas... Ögon som GĂ„tfulla Brunnar.. LĂ€pparna som Perfekta mjuka kullar... Leendet förföriskt ledande, Intimare kan det inte bli...NĂ„nstans mĂ„ste SjĂ€len fĂ„ kĂ€nna trygghet och Inre Frid. Men Var vet ingen Ă€nnu...

~ Believe ~ 











Feeling Blessed!!!

Ju nĂ€rmre Jag tittar, ju Klarare blir Min Syn. VĂ„gar Jag Skrapa Lite bara Lite pĂ„ Ytan?? 
Ibland tÀnker Jag pÄ Alla MÄsten som Drev Mig till just Precis den Punkten Jag Àr pÄ Nu. Det kan Ibland till och med kÀnnas som om Rollerna var Ombytta. Jag gillar de FörÀndringarna Jag ser, men vet Jag om dom Àr Riktiga eller bara en del av del mÄlen och det FÀrdig utvecklade Jaget??
Jag Minns Du sa det bara var ett Minne Jag var FörĂ€lskad i, Övertygad om att Ödet lovar nĂ„t annat. SĂ„ Ă€r KĂ€nslan Jag bĂ€r pĂ„ Lika innerlig som Fri.
SpĂ€nningen att UpptĂ€cka VĂ€rlden som Ă€r Bara VĂ„r. Lusten att Beröra och Förföra frĂ„n samma Etapp som Revan i skĂ„ran av Tider som plötsligt Försvann. Etsade sig fast pĂ„ NĂ€thinnan sĂ„ Mycket HĂ„rdare Ă€n nĂ„n annan Makt. KĂ€nslor av Stunden pĂ„ Riktigt men pĂ„ LĂ„tsas , som ett  Fantasifullt Sagoland. Energiska Vibrationer som Sakta men SĂ€kert har vuxit fram. Lekfulla Tankar som Alltid nĂ„r sin fyllda kvot. OĂ€ndliga konversationer i samma Mönster men sĂ„ Olika nivĂ„. Vi FörstĂ„r Varann sĂ„ Bra men har inte Alltid sĂ„ LĂ€tt att varandra FörstĂ„. En frĂ„ga kan Alltid Betyda sĂ„ mĂ„nga Olika Svar. Likt FrĂ„gan Vad Ă€r Vi för varann, ÄndĂ„ syns inte Bilden Lysande stark och Klar. Omgivet av Omgivningens ibland VĂ€sande Negativa kommentar. StĂ€mplat som NĂ„got dĂ„ligt, för att TvĂ„ Dumdristiga SjĂ€lar Ă€ndĂ„ stĂ„r Kvar och söker efter Ett Svar. DĂ€r finns MĂ€nniskor som reser Jorden runt för att hitta Hem, dĂ€r finns de som Aldrig FörstĂ„r. DĂ€r finns tid och plats för vissa, dĂ€r finns Otaliga SkĂ€l till att Folk gör som dem gör. Alla dömer fel ibland, det Ă€r Tjusningen men att det Ă€r mĂ€nskligt att Fela. Skillnaden ligger i nĂ€r man kan inse sina fel och efter hand lĂ„ta dem rĂ€ttas till. DĂ€r finns mĂ€nniskor som tar förevigt pĂ„ sig att göra om att göra rĂ€tt. 
Det Ă€r de Mest Vackra med att ha GĂ„van att fĂ„ se en annan mĂ€nniskas inre, se djupt igenom deras sjĂ€l. Att fĂ„ lov att anvĂ€nda varje Sinne till Allt pĂ„ nĂ„t sĂ€tt berör, som Fullkomlig beröring, dĂ€r Du Ser, KĂ€nner, Luktar och Hör.  Det lĂ„ter som att historien gĂ„r VĂ€ldigt Bra just nu, men det innebĂ€r inte att den MĂ„ste Sluta Lyckligt hĂ€r i Tidens rum. Jag behöver inte ens Veta var Du Ă€r pĂ„ VĂ€g, för Jag vet att Du hittar Hem nĂ€r du Ă€r Redo, vem vet de kanske blir Idag , I morgon eller tar 10 Ă„r Ă€nnu. TvĂ„ dumdristiga SjĂ€lar kanske behöver leta Stenar för att FörstĂ„ det som hĂ€nder, tills Diamanten Ă€r slipad blank och Fin. 
Konsten att bara Andas och Leva i detta Nu, Ă€r ibland Lika Enkelt som SvĂ„rt att Styra, Som KĂ€nslan nĂ€r Vi Ă€r dĂ€r. Det Unika med just Tankar Ă€r att Jag Aldrig kĂ€nner mig Helt ensam, Jag vet ju nĂ„nstans dĂ€r inne dĂ€r finns ju Du. Den allra BĂ€sta delen med att Fly smĂ€rtan, Ă€r att Universum eller MĂ€nniskorna runt Oss Alltid Lyckas med att föra oss samman pĂ„ en Ny liten Magisk tur. NĂ€r Verkligheten kallar Ă€r Vi ganska duktiga pĂ„ att sĂ€tta Nya slut. Det Ă€r Faktiskt Helt Ok att Inte Veta hur dagen efter blir. Det Ă€r Helt ok att Alla bitar inte idag ligger pĂ„ plats. 
Saker kommer Alltid att Svida lite dĂ„ och lite nu, som Naturens egen balans som vĂ€ger upp allas kĂ€nsliga problem, inget Liv Ă€r liksom smĂ€rtfritt, Ingen mĂ€nniska skyddad frĂ„n sorg, ingen SjĂ€l utan Oro under oĂ€ndlig Tid. 

Jag kommer Aldrig kunna Förneka mina KÀnslor för dej, Jag kÀnner inte att Jag mÄste Veta var Vi stÄr, Jag bryr mig inte LÀngre om allt Ytligt eller nÄn social bekrÀftelse. För Mig rÀcker det lÄngt och lÀnge att Veta att "Din" plats i Mitt HjÀrta Alltid kommer att vara Din. Och "Min" plats i ditt HjÀrta kommer Alltid att vara Min.

Och lÄngt dÀr inne i VÄra HjÀrtan, i det Magiska Rummet dÀr Vi vet att ingen annan platsar in. DÀr lever Lyckans Höjder utan Brist pÄ GrÀnser, Precis som DÄ, fast i en Grymt Uppgraderad Stil....












RSS 2.0