KÀrlek övervinner allt!

Ont det gör inombords, att ens behöva sÀtta till den hÀr kampen för tt slÄss för rÀttigheterna ens barn har att fÄ av samhÀllet.
Det mest overkliga Àr inte omgivningen..myndigheter....lÀkare ect utan mot barnets egna förÀlder.....
Sinnesjukt att nÄgon kan vara sÄ trÄngsynt egoistisk feg rent ut sagt..... att inte ha styrkan inombords att inse att ens barn har problem, att han har ett handikapp faktiskt konstaterat efter nogranna undersökningar och tester ect under flera Ärs bevakning......
Acceptera...ta in....tillgodose behov......

Ta emot allt det stöd det innefattar sÄ att barnet fÄr en chans till att leva ett fullt normalt liv som alla andra ungar.....fast med mindre krav och press pÄ sig......lika ÀlskvÀrd ÀndÄ om inte mer för att han Àr sÄ speciell och Àlskar positiv feedback,kramar och egentid kanske lite mer Àn andra barn......
Alltid sÄ glad....alltid sÄ bekymmerslös....just för att han inte ens tÀnker i banor som mÄnga vuxna gör....
han springer inte och tycker synd om sig sjÀlv....han lever i sin egen bubbla och Àr jÀtte nöjd med alla framsteg han gör......det kommer göra honom starkare...det kommer att hjÀlpa honom framÄt i livet =)

Älskade Joel <3

Ont gör det oxÄ att den lilla vispan ska behöva genomlida en tvist mellan mamma och pappa pga av detta, och att pappa inte kan ta vara pÄ det fina tvÄ miraklen han har skapat, styrka envishet och mod Àr hennes namn men Àven en sÄn liten brÀcklig tös i en ganska kÀnslig Älder....som just anpassat sig till livet varannan vecka.
Om inte pappa tÀnker ta tillbaka sitt beslut hÀr sÄ ska hon börja ny skola till hösten....jag tror pÄ att hon kommer att anpassa sig snabbt i den nya barn skaran.....det har allt varit en av dom starkaste egenskaperna hon har..... och det kommer att ta henne lÄngt i livet...tillsammans med drivkraften att finna mÄl och nÄ dem.... ser sÄ mycket av mig sjÀlv i henne....sen att hon Àr den minsta och enda flickan gör henner vÀldigt speciell.....finaste prinsessan i vÀrlden =)

Älskade Julia <3

Min fina gosse....eller gossar =) mina allra första....ni skapade mig pÄ nÄgot sÀtt....vi var sjÀlva frÄn dag ett...ni gav mig styrkan och tron pÄ mig sjÀlv....jag blev vuxen pÄ nÄt sÀtt för varje dag ni fanns dÀr inne....kÀnde era sparkar...sÄg era hjÀrtan slÄ.....Det Àr nog bÄde den mest skrÀmmande och den mest fantastiska resa jag nÄnsin varit med om.....samtidigt var hinderna mÄnga men tillsammans övervann vi allt....vi blev en enhet en egen liten skara.....en sammansatt familj hugget i sten....tiden bara gick och nu Àr ni fina fina killar pÄ 10 Är....vi fixade killar!
Som dag och natt Àr ni.... med helt olika personligheter...och olika egenskaper...och en sÄn gemenskap som inte Àr av denna vÀrlden....

Älskade Marwin och Alexander <3


Ni fyra Àr tacken till mycket men framförallt för att endast vetskapen om er öppnade sidor hos mig som jag aldrig trodde skulle finnas....kÀrleken och drivkraften att ge er en stabil bra barndom...lÀra er rÀtt och fel....uppleva alla fantastiska framsteg frÄn dag ett....för att skapa fina sunda individer som fÄr mÄl i livet att nÄ.... och önskar er all lycka i vÀrlden.....och framförallt att ni fÄr veta varje dag hur stark min kÀrlek Àr till er <3 <3 <3


MAMMA







SVEK!

En hel vecka full av svek.....allt har löpt pÄ... det ena har avlöst det andra......Fattar inte hur egoistiska mÀnniskor kan vara mot andra individer...!?!?!
Är det verkligen sĂ„ det ska vara..... att hopplösheten över att finna mĂ€nniskor som faktiskt respekterar andras behov andras liv andras livs val.....eller allt ska handla om vad dom tycker Ă€r bĂ€st tycker kĂ€nns skönast eller vilka behov dom har för att putsa sin egen yttre fasad?!?!

SKAMLIGT!

Återigen stĂ„r det klart ...att lita pĂ„ dej sjĂ€lv Ă€r det enda som kommer ta dej vidare....att ge ut hur man sjĂ€lv vill bli behandlad....Ă„ att vĂ€nda andra kinden till för att lĂ„ta KARMA göra sitt eget jobb......men faaaan vilken tid det ska ta dĂ„!


Men nÀr det dÄ kmmer till att styra andra mindre individer.....kan förÀldrar göra vad som helst bara för att dom Àr just förÀldrar? För att slippa kÀnna sig stÀmplade sjÀlva? Eller att inte kunna inse fakta frÄn experter?
HUR faaaan kan man göra sÄ mot sitt eget barn?

Hur faaan kan du tvinga mig in i denna kampen?!

Jag Àr ju tvungen att slÄss för att mitt barn ska fÄ det bÀsta han behöver inom vÄrd skola ect....
du sÀger du vet om problemet....du sÀger du vet han behöver hjÀlpen.....
Är det dĂ„ inte sju resor vĂ€rre nĂ€r du vĂ€nder dej tvĂ€rt om och inte tillgodoser pojken behov?????

SORGLIGT!!!

Och du som ska förestÀlla en av mina nÀrmsta......Hur faaan kan man visa sÄ jÀvla lite respekt mot andra tillvaro....saker som andra kÀmpat sönder för.....sÄ mÄnga hÄrda ord Ä grymt kalla tÄrfyllda nÀtter man kÀmpat för att kunna tjÀna ihop dom pengarna.....Ä allt du har Ä sÀga Àr förlÄt jag vet inte vad som hÀnde......
Du ska inte stÄ dÀr och behöva förklara.....du kan inte hjÀlpa mig att lösa det heller.....Äterigen Àr man lÀmnad att sjÀlv samla ihop skÀrvorna och hitta en vÀg vidare.....med en faan sÄ mycket tyngre ryggsÀck Ä Ànnu fler mÄl att kÀmpa emot för att fÄ ihop allt förlorat pÄ nytt......jag fattar inte hur jÀvla lÀnge till man ska orka med!

SVEK!

Finns inget som heter....gör allt för dej....det Àr klart bevisat att det gÀller bara sÄ lÀnge man fyller dina behov...annars Àr man totalt vÀrdelös och otacksam!

orden....

SMÄRTA....BESVIKELSE....OVISSHET!





RSS 2.0