Memorys Lives 4-ever

Memorys Lives 4-ever!!

Just nu kÀnns det som att jag fyller livet med dagar istÀllet för att fylla dagarna med liv. Allt som ska göras och hinnas med Àr sÄ planerat,organiserat och uttÀnkt i minsta detalj. Schema som ska hÄllas och alla nya steg ska tas i exakt rÀtt tid. DÀremellan mÀrker jag att prio ett Àr att vila, ÄterhÀmta energi och stÀndigt hÄlla koll pÄ det hela som en vd pÄ ett företag. NÀsta vecka fÄr jag startdatum för nÀsta del av min resa mot mÄlet att bli certifierad Livscoach. KÀnns spÀnnande och nervöst men samtidigt som en chans att jobba mig igenom studietiden.
Jag har ingen utbildning för att jobba med ungdomar som har olika diagnoser som Adhd, dĂ€remot slog det mig pĂ„ intervjun att jag har 15Ă„rs livserfarenhet att leva med barn i alla dess olika skolformer. Att leva med nĂ„gon som har Adhd kan vara bĂ„de skrĂ€mmande och underbart. Är det nĂ„gonting jag lĂ€rt mig under alla dessa Ă„ren sĂ„ Ă€r det att alltid försöka ligga steget före, att ha förstĂ„else och att stĂ€ndigt vara flexibel nĂ€r det gĂ€ller att organisera vardagen för att minimera riskerna av impulsiva hĂ€ndelser.
Tydliga grÀnser och fasta rutiner Àr ocksÄ en viktig nyckel för att lyckas.
Men mest av allt att finnas tillgÀnglig för barnet skapar mest harmoni och lugn i varje situation som kan uppstÄ.



Minnen vad Àr dem?!?
Är det bara slutgiltiga konsekvenser av olika hĂ€ndelser man hamnat i eller Ă€r de smĂ„ punkter av kĂ€nslor och sinnen som hjĂ€rnan tyckt kan vara bra att spara i olika arkiv??
Ibland önskar jag man kunde ta tillvara den viktiga lĂ€ran frĂ„n dĂ„liga minnen utan att faktiskt behöva minnas allt annat runt omkring. Även om man vet att livserfarenheter och mĂ€nskliga misstag formar varje individ till ett bĂ€ttre jag sĂ„ finns det stunder man aldrig vill pĂ„minnas om igen.
Fina minnen Àr stunder som spridit vÀrme och glÀdje, men ocksÄ stunder dÀr kÀrlek och hopp har frodats utan nÄgra mörka moln pÄ himlen.
Sen har vi minnen som gav sÄ mycket dÄ men pÄminner om sorg, smÀrta och saknad nu.
Jag kan ibland kÀnna att hur mycket jag Àn ignorerar, undviker eller sopar under mattan sÄ finns dÀr minnen som trÀnger igenom och spelas upp som en film i huvet dÄ och dÄ. Dagar som dem Àr svÄra att spola förbi, det gÀller bara att hÄlla sig sysselsatt och fokusera pÄ att hÄlla rÀtt kurs och lÄta hjÀrnans logik vinna över hjÀrtats önskan.
Det gÄr över har jag hört.


BÀsta terapin mot allt ont i vÀrlden Àr musik. Ett sprÄk som alla jordens individer kan förstÄ. Oavsett om du sjÀlv producerar den eller bara drömmer dej bort av rörelserna till rytmen av den sÄ speglar musiken alla dina sinnen och kÀnslor som ett flöde lika tydligt som noterna som gör det möjligt att höra den.
Magi pÄ sann nivÄ.

Time to go!!


Update!!

Update!!

Dagarna gÄr sÄ snabbt att jag nÀstan blir stressad över att sommarkvÀllarna snart Àr över för denna gÄngen. Man vill ju ÀndÄ fÄ ut sÄ mycket som möjligt av varje timme,varje minut nÀr solen skiner för man vet vad som vÀntar nÀr höst och vinter kommer med kyla,regn och slask.
SolnedgĂ„ngar FTW!! 😍😍

Det Àr helt sjukt hur mycket man kan förÀndras som mÀnniska pÄ ett Är. Ibland krÀvs det sÄ omÀnskligt smÀrtsamma stunder för att man ska öppna ögonen och se pÄ det som betydt mest med helt andra ögon. NÀr man slutar leta lösningar pÄ problem och istÀllet Àndrar sitt tÀnkande och accepterar att det blev inte bÀttre Àn sÄhÀr.  Raderar listan av vad man trott man söker efter och skriver en pÄ nytt. DÄ vet man att man Àr pÄ vÀg att skapa en ny vÀg till en ny framtid dÀr bara de allra bÀsta kommer finnas med. Och nya mÀnniskor kan fÄ en plats i hjÀrtat istÀllet. Aldrig nöja sig med mindre Àn vad man sjÀlv Àr beredd pÄ att ge. Ett attraktivt yttre Àr inget vÀrt i lÀngden om man inte kan se en vacker sjÀl inombords.
Men jag har nog alltid fungerat lite sĂ„ i grunden,att jag antingen kĂ€rar ner mig i nĂ„gon i 0,3 sek eller i 24000Ă„r. DĂ€r finns inget mellanting. Och nĂ„gonstans inom mig ger jag inget en chans innan jag kĂ€nner att det kan vara livet ut. Men allt man kan göra under tiden medans man vĂ€ntar pĂ„ att stöta ihop med "The One" Ă€r att hela tiden fokusera pĂ„ att fortsĂ€tta bli en bĂ€ttre mĂ€nniska Ă€n man var igĂ„r. Och lĂ„ta Ödet sköta resten.

BTW!!
Jag tror inte jag varit sĂ„ taggad pĂ„ jĂ€kligt lĂ€nge som jag Ă€r pĂ„ Elements i dk. RĂ€knar ner dagarna. Och sĂ„klart Ă€r jag  Promoter för fetaste eventet i danmark.Jag försöker minnas nĂ€r, men det Ă€r alldeles för lĂ€ngesen som vi Ă„kte ivĂ€g pĂ„ Äventyr ett sĂ„ stort gĂ€ng hĂ€r ifrĂ„n HĂ€ssleholm. Line-upen Ă€r ju sĂ„ sjukt fet och det finns en stor risk att jag inte lĂ€mnar Maine floor pĂ„ hela natten!! Shaking My Ass!! 😍😍
Det Ă€r verkligen ett event som de danska arrangörerna har lyckats med Ă„r efter Ă„r. Sen blir det alltid som en liten reunion med alla mĂ€nniskor som man inte trĂ€ffar sĂ„ ofta men alltid ser dĂ€r. 💖 Got to love 💖 Cant wait 💖 Memorys Lives 4-ever 💖

See Ya!! 😘


RSS 2.0