✹💖 Vill man sĂ„ kan man!! 💖✹

AlltsĂ„ min vecka har varit sĂ„ Omtumlande pĂ„ MĂ„nga sĂ€tt att jag har funderat fram och tillbax hur Jag ska fĂ„ ner alla tankar, kĂ€nslor och handlingar pĂ„ ett sĂ„ bra sĂ€tt sĂ„ Jag kan Minnas tillbaka hur "jobbig"... KĂ€nslomĂ€ssig berg-o-dal-bana men lika Grymt Super förĂ€ndringar som hĂ€nt. Inte bara som pĂ„verkar mig sjĂ€lv utan som kommer ge Massor av frukt sĂ„ vĂ€lförtjĂ€nt till dem som stĂ„r mig nĂ€rmst och betyder Mest i VĂ€rlden. 
Jag vet att alla reagerar och hanterar en daglig konsekvent förÀndring vÀldigt olika. Och det Àr jÀttesvÄrt att veta exakt i förvÀg eller rÄdfrÄga hur varje stadie kommer pÄbörjas eller avslutas. Jag Àr Stolt över mig sjÀlv att Jag utan att tveka kommer att fortsÀtta leva varje dag utan min coca-cola. Det har varit en av de godaste men lika giftigt beroende jag lÄtit mig sjÀlv dras med under skrÀmmande lÄng tid. Steg 1 pÄ listan - pÄ vÀgen ut!
-motstÄr suget fortfarande
-försöker Äterge kroppen naturligt socker nÀr jag kÀnner sockerfall

Men drömmer helt sjuka drömmar och vaknar varje natt sjukt sugen pÄ Allt som Àr Sött. Jag som aldrig annars har nÄgot sÄnt sug.
Denna veckan har jag varit lite som en duracell kanin... Antingen överaktiv eller helt urladdad och fullkomligt pall under mina downs.
Jag vet det Àr en fas som kommer gÄ över. Och över all förhoppning sÄ har jag utan problem fixat mÄsten, haft extra möten som krÀvt mina bÀsta sidor. Och haft alla kidsen utan att klappa ihop. Bra Jobbat!!

"Vill man sÄ kan man!"

I andra Ànden har jag fÄtt sÄ sjukt positiva förÀndringar med jobb, som sinnesjukt nog kommer att klaffa perfekt sida vid sida utan stöta mot varann nÀrmsta tiden. Jag Àr sÄ motiverad, och har sÄ mÄnga smÄ delar pÄ listan som bara kommer kunna bockas av, Fortare Àn Jag nÄnsin kunnat drömma om.

Jag ser tillbaka för 2 Är sen den 21/8 nÀr jag Àntligen kunde andas ut efter det absolut vÀrsta en förÀlder kan gÄ igenom i ovisshet om sitt sjuka barn. Jag har Aldrig kÀnnt mig sÄ Maktlös och UtlÀmnad som dÄ. Jag har Aldrig heller kÀnnt mig sÄ Ensam med att hantera alla kÀnslor som jag inte kunde pÄverka. Eller drömma om vilka sjuka konsekvensled de skulle fÄ. Men ur ElÀndet fick Vi en Okrossbart Stark sammansvetsning. Kunde tack vare det, Stolt trampa ner Alla hinder som följde. MÀnniskor man inte visste skulle komma till
UndsĂ€ttning och planen tillbaka vĂ€xte snabbt fram. Syskonen fick en helt annan förstĂ„else för varandra och visade sĂ„ empatiska sidor att jag blev alldeles rörd av alla fina handlingar, nĂ€r de vĂ€l gĂ€llde. Svart pĂ„ vitt att Jag Ă€r mĂ€nsklig och kan göra misstag. 
Men bombsÀker pÄ att Jag gjort sÄ mÄnga RÀtt.

Styrka kommer inifrÄn!!

Utan tillrÀckliga medel har jag vÀnt bakslag till plus minus noll. Har hÄllt en jÀmn balans utan större problem och inser nu att alla extra inkomster bara kommer kunna placeras eller sparas till det jag drömmer om att uppnÄ inom skÄdlig tid.
Ge oss allt av de BÀsta vi FörtjÀnar, det slÄr vilken vinst som helst i vÀrlden.

" I Made It! "

Det sĂ€gs att kramar och fysisk nĂ€rhet frĂ„n mĂ€nniskor vi delar speciella band med, Ă€r det viktigaste redskapen för att lĂ€ka sĂ„r och förebygga sĂ„ mĂ„nga olika psykiska besvĂ€r som gĂ€rna kan uppstĂ„ nĂ€r sjĂ€len Ă€r trött, rĂ€dd och sĂ„rad. Det finns ingen medecin att köpa som har sĂ„ mĂ„nga positiva biefekter utan hĂ„llhake, som 2 HjĂ€rtan som bara slĂ„r i takt. 
Det Ă€r klart att det ibland dyker upp en tanke eller en osĂ€ker rĂ€dsla samtidigt frĂ„n förfluten tid, men om nĂ„got helar sjĂ€len mer Ă€n det faktiskt skadar den sĂ„ mĂ„ste man vara pĂ„ rĂ€tt vĂ€g. SvĂ„righet att förklara nĂ„got sĂ„ djupt pĂ„ ett rĂ€ttvist sĂ€tt. 
Men vackrast Ă€r Ă€ndĂ„ varje Minut som kan Njutas utan en massa om och men. 
KÀnns nÄgot i HjÀrtat RÀtt, dÄ Àr det RÀtt!!















✹💖 Indian Spirit 2015 💖✹

Jag finner inga ord som Àr Starka nog för att Beskriva hur Mycket Indian Spirit resan betydde för Mig.
Jag visste att Du va sÄ RÀtt sÀllskap att Äka med men Jag kunde Aldrig drömma om hur sjukt djupt Jag sÄg in i din SjÀl, dÀr nÄnstans redan första dagen. Det har varit sÄ mÄnga trista stunder som tidigare blockerat min syn. SÄ mÄnga saker som egentligen handlade om att Jag blivit sÄ RÀdd för att visa nÄgon KÀnsla alls, rÀdd för att bli avisad och starta en ny inre konflikt mellan vad Jag Vet och vad Jag KÀnner.

Vi har rest sÄ lÄngt tillsammans bÄde ihop och vid sidan om. Men faktiskt sÄ finns dÀr en sak som aldrig försvann. Du har en förmÄga att pÄverka mig till att stÀndigt vilja bli ett BÀttre Jag utan att sÀga ett ord.
Du kan se mina styrkor, mina svagheter, Min SjÀl och tillsammans har vi bevisat mÄnga gÄnger om att vi kan ta precis vilken situation som helst och göra den till det BÀsta som finns i VÀrlden... Helt Magiskt!
Jag blir sĂ„ Stark som mĂ€nniska och kan klara vilken pressad sits som helst sĂ„ lĂ€nge jag har dej nĂ€ra vid min sida. Vi Ă€r BĂ€st... Du Ă€r BĂ€st och det Finaste Jag vet Daniel, sĂ„ Tack för att du finns! 💖

Resan blev precis sÄ grymt nice som jag visste den skulle bli.... Men gÄnger 10. Hela vÄrt crew innehöll exakt allt för att kunna motstÄ vilken line-up crash eller blÄsigt vÀder som helst. Galet vad energier kan sprida Lycka med rÀtt kombo av mÀnniskor.
Jag ser defenitivt fram emot nĂ€sta Äventyr och hoppas vi alla tillsammans kan fĂ„ skapa massor av mer Magi... För det Ă€r precis vad det va... Helt Ofattbart Magiskt!!! 

VÀl hemma igen sÄ tog jag upp Att-Göra-Listan igen. Och nÄnstanns mitt i All Kaos sÄ har jag Aldrig varit sÄ BestÀmd som jag Àr nu inombords.
Jag ser det lite som sÄhÀr... Jag har vÀnner runt mig som drabbats av den ena efter den andra Olyckliga sjukdoms historia. NÄn stanns SkrÀmde det mig att jag inte brytt mig sÄ mycket om mitt egna VÀlmÄende och min kropp. Jag skÀms nÀstan över att sÀga att jag tidigare bara vifta bort de faktiska Konskvenserna jag utsatt mig sjÀlv för under sÄ mÄnga Är. Jag tror inte lÀngre att jag Àr Untouchable. DÀremot vet jag att jag Àr Född med en gÄva av bra gener som jag sjÀlv förgiftat av olika laster.
Jag har bestÀmt mig för att leva ett sundare liv. Jag har en tidsplan, jag har ett mÄl. Min resa har börjat och de Àr tufft just nu att vara utan Socker som har varit en av mina största tyngder i livet.

Jag har haft Tur att se ut som Jag gör efter graviditeter ect ect
Samtidigt tÀnker jag... Om jag skulle göra mitt bÀsta för att leva sundare och trÀna kontinuerligt... Hur Grymt Mycket BÀttre skulle Jag kunna se ut dÄ??? Och hur mycket bÀttre skulle min kropp kunna mÄ???

VÀrlden blir precis sÄ Awesome som vi SjÀlva VÀljer att den ska vara, Alla har ett Val... Jag har gjort Mitt!!!














RSS 2.0