Desperat.. Arg och Vaken i en Smutsig VĂ€rld!!


\n
\n
\nJag gĂ„r runt i ett vakum... Jag gĂ„r runt runt  svagt stum. NĂ„gonstans mellan sista hoppets tĂ„rar. Förtvivlad över morgondagens sista solstrĂ„lar. Ensam och FĂ€ngslad mellan Dag och Natt. Önskar jag bara kunde fĂ€lla ut TaggtrĂ„den och skydda min gard. Ibland Önskar jag bara att jag inte lĂ„tit mina murar rivas. Att jag fick behĂ„lla Pandoras box LĂ„st. Jag Hör mina Tankar. Försöker Skrika men rösten Ă€r för Hes.
\nVÀrlden Àr inte lÀngre lika Vacker. Och min SjÀl Àr sÄ Trött. FrÄgan som varje dag ekar i mitt huvud.. Vad Fan Àr meningen med Allt de hÀr??
\n
\nEn Inre Kamp som vet att Jag kan klara Allt. Jag undrar om Orken rÀcker hela vÀgen fram.
\nÖverlevnads moode dygnet runt,Varje dag, Ă„r efter Ă„r. Leva pĂ„ yttersta grĂ€nsen. Aldrig nĂ„n Lugn och Ro. Det kan inte vara meningen att man ska göra alla rĂ€tt i boken. För ingenstans har jag mött mera motstĂ„nd, Ă€n nĂ€r man gör allt som FörvĂ€ntas. De gĂ„r ÄndĂ„ att Förlora precis allt pĂ„ Noll-Tid ÄndĂ„.
\nJag vet snart inte var jag ska söka efter styrka mer. Jag vet inte vad som skrÀmmer mest. Att Jag Insett hur LÄngt Jag Àr beredd pÄ att gÄ för att rÀdda.. Eller
\nAtt inte veta om NĂ€sta SmĂ€ll blir Sista Droppen som fĂ„r BĂ€garen att Rinna Över.
\nAtt Jag helt ska tappa mig SjÀlv.
\nEller Àr de Kanske redan Försent??
\n
\nHela mitt liv har jag alltid kÀmpat emot den OtillrÀckliga kÀnslan. Att Aldrig vara Bra nog. Det finns inget VÀrre Àn att försöka Intala sig sjÀlv att man duger. NÀr man konstant i Alla situationer fÄr den ena SkrÀckupplevelsen efter den andra..av att det inte Àr TillrÀckligt.
\nJag blir sÄ Trött pÄ mig sjÀlv att jag kan slita som ett djur. Hur lÄngt som Helst. Men Aldrig nÄ hela vÀgen fram. En Luftbubbla dÀr Syret hÄller pÄ att ta Slut.
\nOavsett vad jag offrar. SĂ„ jag FörstĂ„r hur Du KĂ€nner Dig!! Jag vet Älskling det gör Ont!! Jag KĂ€nner Din SmĂ€rta. Jag KĂ€nner Din Sorg!!
\n
\nIbland undrar jag om. Vi ens befinner oss under samma MĂ„ne. Eller ens samma Sol.
\nDu Àr halva Jag, Jag Àr Halva Du.
\nDet som gör Ont idag, Har imorgon bytts ut mot nÄt Splitter Nytt. Det va Alltid Vi mot VÀrlden, Men VÀrlden gick I 1000 Bitar.
\nDet var Aldrig meningen att Vi skulle Lyckas, Jag vet de nu.
\nVĂ€lfĂ€rdens Sverige 2018 borde i allfall ha ett Tryggt SkyddsnĂ€t för de allra mest SĂ„rbara mĂ€nniskorna i den Mest Tragiskt Farliga Unga År. Unga Vuxna. Morgondagens Hopp för en BĂ€ttre Framtid i en BĂ€ttre VĂ€rld.
\nJag blir MörkrĂ€dd varje gĂ„ng jag golvas av ett nytt sĂ€tt att ramla mellan stolarna. Och Inser att Vi Ă€r inte Ensamma. Inte pĂ„ LĂ„nga VĂ€gar. Det Ă€r vanligare Ă€n man tror. Helt Normalt Vanlig Vardag för Ungdomar mellan 15-18År.
\n
\nEn Hel Labyrint av Logiska HjÀlpinsatser och sen Visar de sig att Alla Instanser och Insatser Endast finns pÄ Teoretisk NivÄ. DÀr Polis och PsykvÄrd har alldeles för KrÄngliga Krav innan de ens fÄr Ingripa eller göra mer Àn att Titta pÄ snÀllt brevid. Ett System Riggat för att du Aldrig ska kunna Lyckas.
\n Ibland kĂ€nner Jag bara att det mest Korkade "Gud" nĂ„nsin "Uppfann" var MĂ€nniskan i dess Egoistiska Form.
\n
\n
\nGör NĂ„nting.. Jag Ber Dig.. Vad som Helst.. Bara Du Inte fortsĂ€tter Samma Gamla Trötta Hamsterhjul.. Med samma Gamla Trötta Hamster..  En Robott-lik Vardag och ett tĂ€nkande som Ă€r Helt Monotomt. TrĂ„ngsynt Högt Staket runt en SĂ„ Liten Hage som Möjligt.   Bara Bortkastad Tid.. PĂ„ NĂ„got som Kunde blivit sĂ„ Storslaget Unikt.
\n
\nDu Ă€r Född till ett Vackert Original...  Varför StrĂ€va Hela Ditt Liv efter att bli en Enkel Kopia??
\nVĂ€rlden har vĂ€l Redan ett Överflöd av Uppgivna Trötta Följare...  Change The Fu##KiinG Game!! 👑💎👑
\nShow Them What tha FucK You are Made Of!!
\n💖💔💖💔💖💔💖💔💖💔💖💔




\n\n\n
\n
\n
\n
\n
\n

RSS 2.0