✹💖 Untouchable Love 💖✹

Jag Ă€r sĂ„ Arg för att Jag Ă€r SĂ„ Sjukt Besviken. Jag Lever Ensam för att Jag sjĂ€lv Valt bort att vara ganska Okej Nöjd. Jag gör det ocksĂ„ för att Jag var Tvungen att SĂ€kra En Punkt i Livet för dem som Betyder Mest för Mig, nĂ€r Ingen annan tog HĂ€nsyn till deras BĂ€sta. 
Jag har SjĂ€lv Valt att ta kampen för att Jag tycker De FörtjĂ€nar en BĂ€ttre Framtid. Tagit Emot Nit efter Nit. Anklagats... Överbevisat... Valt Sida och Letat i Varje Paragraf för deras skull. Granskats utan och innan... UppifrĂ„n och Ner... Vunnit och Förlorat en del pĂ„ VĂ€gen... GrĂ„tit mĂ„nga TĂ„rar.... VĂ€xt Mig Starkare Ă€n nĂ„nsin och Min Enhet Ă€r redo för vilken Utmaning som Helst för VĂ„r KĂ€rlek Ă€r Untuchable! Thats It!

SĂ„ Till Alla dom som Bettade att detta skulle gĂ„ Åt Helvete... Should aske for a Refund! 

"KĂ€rleken Övervinner Allt"


Men nÀr det kommer till Mig sjÀlv, sÄ FörstÄr Jag inte varför jag kÀnner som Jag gör. Jag Àr BÀst pÄ att inte höra av Mig oavsett hur Ont saker gör. Hur Mycket Jag Àn Saknar .
Eller Varför Jag tillÄter sÄ Mycket ske som Faktiskt SÄrar mig djupt.
Jag har Aldrig tillÄtit NÄgon komma sÄ NÀra eller Stanna sÄ lÀnge i HjÀrtat. Det VÀrsta Àr att veta att Jag inte kan prata om det med den Enda som faktiskt FörstÄr Mig. Dagarna gÄr, nÀr Fan ska det avta?!?

Jag hÄller mig undan, Jag gör Allt i min makt för att inte Hindra dej ifrÄn att Jaga ivÀg efter Din Dröm.
Det gör sÄ Ont ÀndÄ. Det Àr nog det VÀrsta Jag behövt göra nÄnsin.
SlĂ€ppa den Jag Älskar för att Jag vill att Du ska vara Lycklig.
Det blir som en inre Konflikt.
Du har valt att StĂ€nga mig ute Överallt. Du har visat att du inte har NĂ„got intresse av Mitt Liv, pĂ„ Alla plan du kan... Samtidigt sĂ„ SlĂ€pper du inte taget och Söker kontakten dĂ„ och dĂ„. 
Den dagen Jag insÄg att Jag bara var en liten del av Din VÀrld medans Du var Hela Min, den Sorgen kommer Jag fÄ Leva med.
Varje gÄng Vi ses efter Alla UppehÄll sÄ kÀnns det som Du varit Min Man sista 300 Ären... Varje gÄng Vi skiljs Ät sÄ Försvinner Min BÀsta VÀn... Min Gnista... Mina Fantasier... Min VÀrme... Min KÀrlek.
Men det Àr sÄ Jag kÀnner.

En dag Hoppas Jag Du hittar Allt det Du Söker... En Dag Hoppas Jag att Vi FörstÄr. En Dag Hoppas Jag att det Slutar göra Ont.















✹💖 Sweet Dreams 💖✹








Lyckos Dej!

"Darling im a Nightmare, Dressed like a Daydream... Sometimes Im Scared of Everything im meant to become... Somtimes Faith scares Me most... When Only time can tell"

"SlĂ€pp Allt de dĂ€r nu" .... " Rensa bort Allt som tar Energin"... "VĂ„ga Prova nĂ„t nytt".... "SĂ€tt VĂ€rde pĂ„ din Tid " .... "Ge Aldrig mer Ă€n Du fĂ„r"... 
LÀdromar och LÀxor Àr klara som fÀrdiga Manualer.
Tar ett Djupt Andetag... Jag SlÀpper Taget.
Jag undviker att Se... Att Höra... Att LĂ€sa... BlĂ€ddrar förbi för att Slippa se Allt som VĂ€grar Sluta Svida... 
SvĂ€ljer grĂ„ten för att slippa kĂ€nna Mig  Svagare Jag mĂ„ste vara.
StÀnger av Allt som pÄminner om Förr... Gömmer dej LÄÄngt dÀr inne, sÄ lÄngt inne Jag verkligen trodde Vi va.
LÄter SjÀlen fÄ utlopp pÄ det enda sÀtt jag kan.
Naivt att kÀnna kÀnslan av att hur mÄnga "rÀtt" jag Àn gjorde dÄ blev allting sÄ smÀrtsamt fel ÀndÄ... Jag Satsa pÄ helt Fel kort... Lyssna pÄ helt Fel SjÀl... Jag fick se Universum, men Jag Förlorade mer.
Allt har ett Pris, Jag har Betalt Min del nu.

Njut Varje Ögonblick Du fĂ„r... Skapa Din Perfekta FörutbestĂ€mda Okomplicerade Dröm.
Visa Ödet att det var VĂ€rt Allt det hĂ€r Du Offrat. Men Glöm inte att KĂ€nna efter nĂ€r Du bockar av Alla punkter pĂ„ Din lista. Att Din Magiska Framtid blir Komplett.  För Ingen mĂ€nniska i VĂ€rlden kan ta i frĂ„n dej den Lycka varje kvĂ€ll nĂ€r du Leende sluter dina Ögon och Somnar in. 
Ingen Ă€r som Du. 
Din Framtid Àr nu.









VĂ€ntan...

Idag Ă€r lite jobbigare dag... Jag vet inte om det egentligen beror pĂ„ att allt annat Ă€r jobbigt eller om det bara Ă€r Saknaden att fĂ„ Försvinna i din famn... KĂ€nna hur din hand stryker genom Mitt hĂ„r... Hur dina Ögon pratar med mina....  Att kunna Somna pĂ„ Din arm... PĂ„ samma nĂ€r tanken slĂ„r mig sĂ„ pĂ„minns jag om att det bara var jag som kĂ€nde sĂ„. PĂ„ alla Fel Vi aldrig gjorde RĂ€tt.
Det gör mest Ont av allt.
Ensam i Kaoset. Ingen Tröst . Ingen som helst FörstĂ„else. Ingenting nĂ„nstans  sĂ„som Jag behöver dej.

Jag avskyr den hÀr Tiden som gÄr mellan sista blicken till likgiltigheten... Det Àr inte vÀrt att lida, Jag vet!
Men HjĂ€rtat vĂ€ljer det HjĂ€rtat vĂ€ljer och ibland Önskar Jag att inte var sĂ„ djupt FĂ€ngslad.
Eller Medveten om Allt, att Jag bara kunde ta de för vad det Àr/var.
I bland Önskar Jag, att Jag kunde Sluta Sakna allt med Dej...












RSS 2.0