Sena tankar...

Countdown har börjat... Det Àr nÀstan sÄ man kan kÀnna Festival kÀnslan. Att dagen snart Àr hÀr igen Àr med blandade kÀnslor fortfarande. SÄ mycket som ska organiseras. Planeras. Listor som ska bockas av. Men nÀr dagen vÀl Àr kommen sÄ Àr heller inget glömt och Alla kompletta Verktyg kan skapa dagar av Perfektion.
Vet inte hur jag ska beskriva kĂ€nslan av att vara sĂ„ nöjd med mitt set, bara 5 lĂ„tar kvar ca sĂ„ Ă€r det fĂ€rdigt. Jag har sletit i tvĂ„ dagar nu med att testa in varje litet uns av nyfikenhet pĂ„  Beats frĂ„n tid och Rum, under flera möjliga tider om dagarna. Jag har nĂ€stan gömt mig hĂ€r hemma i bubblan och undvikit yttre pĂ„verkan. Varje LĂ„t har skapat ett avtryck i mig som i sin tur 
Haft Betydelse inför Morgondagen.

Tacksam över allas försök att hitta trĂ€ningstid eller möjlighet att Tipsa om hur dom kĂ€nner, men nĂ€r det blir sĂ„ tyst att du hör dina egna tankar gör just det att den dĂ€r Unika förmĂ„gan som vi alla har... Försiktigt kryper fram. 
NĂ€r VĂ€rlden Ă€r lite extra jobbig sĂ„ Ă€r det som Terapi... NĂ€r VĂ€rlden Ă€r sĂ„dĂ€r Skönt Mysig... Förvandlas det till Lockande Bakelse med alla dess budskap. 
Man borde nĂ€stan skĂ€mmas sĂ„ driftig man kan vara om man bara vill. 
Är det ren tur?
Eller handlar det bara om tillfÀlliga omstÀndigheter?
Skapat pga dilemman och svÄrigheter?

Jag Ă€r inte sĂ„ nervös för att Ă„ka ivĂ€g och spela dĂ€r. DĂ€remot Ă€r Jag Nervös för hur det kommer att kĂ€nnas efterĂ„t. Aldrig kan man va som Alla Andra, sĂ„ det Ă€r SvĂ„rt nĂ€r man inte har NĂ„gon att bolla det med. 

MÀnniskor verkar vara lite byggda sÄ, att dom hakar upp pÄ den första tanken av hur fett eller shysst nÄnting Àr pÄ Ytan. SÄ dom glömmer bort att tÀnka pÄ hur det kommer pÄverka dem efterÄt. Jag har pratat med flera stycken sista tvÄ mÄnaderna som inte kan sluta tjata om tanken frÄn första veckan, resultatet har ju blivit att man slutat svara och hör sig sjÀlv tyst morra lite varje gÄng man ser nÄn gjort nÄt nytt försök till kontakt.

KĂ€nner sig nĂ€stan lite otacksam. KĂ€nner mig nĂ€stan lite Elak. Men jag menar inte det sĂ„. 
Men palla förklara nÀrmre hela tiden.
KĂ€nns som varje mening lĂ€mnas oförstĂ„dd. 

Sakta men sĂ€kert börjar Luften klarna och dimman som hĂ€ngt över Mig försvinner mer och mer för varje dag. Även om det har gĂ„tt sakta och Ă€r en bit kvar sĂ„ vet Jag att den Sinnesjukt tunga veckan för ganska lĂ€ngesen nu kommer att PĂ„minna Mig om att Jag blir Aldrig den samma igen. Inombords möblerade nĂ€stan Alla Rum om Samtidigt. Bara att försöka beskriva nu i efterhand hur det kĂ€ndes Ă€r nĂ€stan Omöjligt.
Först gjorde det sÄ sjukt Ont... Galet Ont.Efter tÄrarna tog slut kom Ilskan... Sen Likgiltigheten... DÀr blev det som ett Vakum... Och Till Slut Började Viljan att flytta om smÄ kartonger... För att omorganiseringen skulle fÄ RÀtt Effekt.

Ju Smartare man blir, ju SvÄrare Àr det att LÄta Bli att Bli Medveten. Och NÀstan Omöjligt att hitta NÄgon som FörstÄr pÄ Fel Plats.
NĂ„nstanns kommer den Optimistiska sidan fram och skapar TillfĂ€llen till att Öppna rĂ€tt Dörrar. SĂ„ att nĂ€r man vĂ€l finner en Ömsesidig KĂ€nsla sĂ„ kommer Allt det hĂ€r... Hela Framtids Resan kĂ€nnas lika Grymt Underbar  som den tidigare kĂ€ndes Omöjligt HĂ„rd och LĂ„ng...
Som Ging och Yang... Som Sol och MÄne... Som Natt och Dag... Som nÀr man bara blir 1 med Allt...

Ganska Dags att Sova, Drömmarna Kallar ;) ;) 

~Sweet Dreams~








~You~







~*~ <3 Indiian Spiirit <3 ~*~




Den stÀndiga frÄgan just nu Àr sÄ svÄr att svara pÄ. Dagarna nÀrmar sig skrÀmmande fort.
"Tiden Springer Lika Fort Som Den Sniglar sig Fram"

Om Jag Àr Redo?!
Det enda Jag kan Svara pĂ„ den Ă€r 
Blir Man NĂ„nsin Redo?!
Det kĂ€nns fortfarande sĂ„ Overkligt att det Faktiskt blir Precis som Jag sa till Killarna pĂ„ Scenen dĂ€r nere förra Året.
"Eyh Guys... Im gona Play here Next Year"
Jag satte Mitt MĂ„l redan dĂ„. Omedvetet sĂ„ skicka Jag ut i Universum en av mina mĂ„nga Tankar som i sin tur var byggda pĂ„ Mina KĂ€nslor. Den platsen kommer Alltid att vara sĂ„ jĂ€kla Speciell. Fan det va ju Allt det hĂ€r Vi skulle dela. Det gör Ont i Mig att ens prata om det. Men sen kan Jag inte lĂ„ta bli att pĂ„minna mig om den. I År fĂ„r Jag ensam gĂ„ till Main Floor kvĂ€llen innan den Öppnar. Precis som Första ensamma kvĂ€llen dĂ€r sĂ„ vet Jag att TĂ„rarna lĂ€r göra sitt. Men de dĂ€r Ă€r NĂ„got som Alltid bara varit Mitt.
Jag satt och kolla pÄ youtube igÄr, frÄn 2011 och framÄt. JÀkla skit, varför skulle jag hitta en video som jag aldrig sett dÀr förr. Vi ser sÄ sjukt Lyckliga ut dÀr, Du och Jag.
Början av Allt, Oförstörda Band.
Allt som med Tiden blev "VÄrt" Àr bara Minnen idag som Àr "Mitt".
Du har successivt bytt ut Mig och "vÄrt" Àr nÄgot Du gör nÄgon annan stanns nu.
Utsidan mĂ„ste ha Glömt. Insidan kĂ€nns varje Datum som en SmĂ€ll pĂ„ Fingrarna. "Gör-Om-Gör-RĂ€tt" kan bara Reparera Band som HĂ„lls av en Hand i bĂ„da Ändarna. 
Det kÀnns sÄ Bitterljuvt nÀr kÀnslor av Eld möter Is. NÀr det kryper i kroppen och man bara vill ringa och berÀtta nÄgot man hittar men innan man tÀnkt klart meningen mÄste stryka över den för att inte göra bort sig sjÀlv i ett Oönskat Samtal.
Var det nĂ„n Jag hade velat Dela Allt det hĂ€r med sĂ„ va det Dej. 
Alla Galna UpptĂ„g... Alla Sena KvĂ€llars samtal... Alla Kyliga Mornar med VĂ€rmen bara pĂ„ nĂ„gra decimeters hĂ„ll och Alla Tysta Stunder dĂ€r Ögonen sĂ€ger SjĂ€lens mening.
DĂ€r Ă€r sĂ„ Mycket saker Jag Insett pĂ„ VĂ€gen. SĂ„ mĂ„nga sĂ€tt att Älska en annan SjĂ€l efter Brister man inte trodde fanns.
Men Nu Àr Nu och att se tillbaka pÄ Allt Àr nÄgot man gör i Tystnad...

Att-göra-listan  vĂ€xer i ena Ă€nden och krymper i den andre precis som det ska vara. Inför Varje "happening" sĂ„ sysselsĂ€tter jag mig sjĂ€lv till Max. För Kvalite Ă€r det enda som Betyder nĂ„got i Alla mina Projekt. SĂ„ IndianSpirit spelningen Nu It Is.
Jag har ÀnsÄlÀnge kommit fram till vilken LÄt jag ska Börja min spelning med och vilken jag ska Sluta med.
Det Ă€r mer en tanke just nu med hur lĂ€nge Jag ska spela. Ca 2 tim blev det sagt sĂ„ jag har ett riktmĂ€rke och kommande dagar lĂ€r jag bara finnas Bakom spelarna och lĂ„ta mitt Set Födas.  <3
Jag har gjort en Liten Lista över AjAj Artister som redan finns pĂ„ Line Up för att vara sĂ€ker pĂ„ att inte Återupprepa Deras Misstag pĂ„ Burning Mountain. Check!!
Jag har gjort en lista över Alla artister jag brukar spela och en Lista efter hand över Nya eller specifika lÄtar jag vill ha med.
Let The Games Begin!!
C You Out There <3 <3 <3 








I miss you




Pappa kom hem <\3









Everywhere I Turn

Idag Ă€r det Exakt 200 dagar sen jag skrev denna lilla Tanke. KĂ€nns Sjukt sĂ„ Sjukt att Jag kĂ€nner precis det samma Idag. 

Everything that makes me feel alive is the same thing thats killing me inside... 
Everything that gives me a smile, is the same thing thats shatters like glas inside...
Everything that gives me piece in my mind, is the same thing thats rip me up open inside...
Everything that gives me a sign is the same thing thats holding me back inside...
Choose one bit of Glory devided with the scars that still is so damn infected that im losing my mind...

"Mine" He Wisper's
"Yours" I Breath...






Bara 1Liten Tanke

För drygt 1 vecka sen var jag Fullkomligt knĂ€ckt, Jag kĂ€nde hur nĂ„got bara gick sönder inombords. Det Ă€r sĂ„ svĂ„rt att beskriva hur hĂ„rt Jag lĂ€t mig pĂ„verkas av ett Svek, samtidigt som Jag nĂ€stan kĂ€nde pĂ„ Mig att det skulle hĂ€nda. Kunde Jag undvikit det?!? Den frĂ„gan var jag Bölandes oviss om i konstant 2 dagar, men Nej det var oundvikligt eftersom Mina KĂ€nslor Ă€r sĂ„ Djupa Mentalt för en annan mĂ€nniska sĂ„ lĂ€nge dom kĂ€nslorna finns kvar. Man kan bli förĂ€lskad, man kan bli lite KĂ€r man kan till och med Älska, det gör vi Alla flera gĂ„nger i Livet.  Men nĂ€r man blir sĂ„ Mentalt FörĂ€lskad att man fĂ„r det dĂ€r Speciella bandet med en annan individ, det hĂ€nder bara ett fĂ„tal gĂ„nger i Livet. I slutĂ€ndan av SĂ„randet sĂ„ blir man inte ens lika sĂ„rad av den faktiska individen utan SĂ„rad av sig sjĂ€lv för att man kĂ€nner att man borde handlat annorlunda, man borde vetat BĂ€ttre. Sveket Ă€r oavsett alltid ett Val nĂ„gon gör,  sĂ„ All rĂ€tt Ă„ va Arg har man. Men just det dĂ€ra bandet intrĂ€ffar Ă€r man sjĂ€lv samtidigt nĂ€stan Alltid i en Ny fas i sitt liv, har ni tĂ€nkt pĂ„ det?!? 

NÀr man kÀnner sig "FÀrdig" med gammalt och vill ha in nÄtt nytt.
MÀnniskor har ett inbyggt system att gÄr nÄt sönder sÄ byter vi till en ny. Oftast Àr det materiellt sÀtt "Billigare" sÄ men i SlutÀnda sÄ "kostar" det Alltid mer Àn det smakar faktiskt.

Lite sÄdÀr... " grÀset Àr Grönare pÄ Andra sidan" tÀnket.
Man slÀnger bort det helt Enkelt.
Eller vĂ€ljer en Enklare men BekvĂ€mare vĂ€g. 
Vad Speglar detta dÄ ?!
Jag tycker ju att det speglar tillbaka bara 1 enda sak... RĂ€dsla!!!
Alla VÄgar inte, Vill Inte, KÀnner Inte för... Spelar ingen roll Egentligen vilket SkÀlet Àr.
Man Backar.

Men om man sitter dÀr mitt i Allt man kÀnner sÄ Àr det svÄrt att LÀka. Men nÀr TÄrarna tar Slut sÄ kommer den dÀr Likgiltiga kÀnslan Krypandes. Man slutar Aldrig ha den dÀr KÀnslan Allt slutade med.
Man LĂ€r sig Leva med den.

Sen kommer man tillbaka pÄ ett ordinarie beteende mönster som fanns dÀr innan man hade nÄn
Speciell i sitt HjÀrta. Inte backa bandet utan snarare hur man beter sig nÀr man bara Àr Fri.
"LĂ€ngtan", "Lusten", "Önskan" för stunden kommer tillbaka. 
Men mellan perioden innan man nÄr dit finns det ingen som helst FörbestÀmd Tidslinje för.
Den Perioden har Jag funderat Mycket pĂ„. Det kvittar om man har 1000 mĂ€nniskor runt sig eller Ingen, dĂ€r och dĂ„ Finns det ingen Tröst, och det kĂ€nns nĂ€stan omöjligt att pĂ„ nĂ„got vis vara det Minsta "Snuttig" , "Övertrevlig" eller "MjĂ€kig"
Man blir nĂ€stan Rakt igenom ÖvermĂ€ktigt Ärlig om ens Platoniska syn pĂ„ olika relationer. Anti Allt typ!
Fortfarande ingen LĂ€kning.
Dom sÀger att man Styr Allt med En Ànda Tanke. Jag tror pÄ att man Attraherar till sig allt i Livet man verkligen vill ha dÀr. Men nÀr KÀnslorna Àr fulla av SmÄ sÄr sÄ
SÀtts dom pÄ Paus.

Jag har Tryckt pÄ Paus... Jag Snooosa den jÀkla klockan sÄ lÀnge.

Jag har bara Accepterat att det fortfarande stÄr pÄ Paus.
Men det som gör att jag stÀller mig sjÀlv SjÀlsliga frÄgor Àr inte just det utan det faktum att jag har stÀllt mig pÄ AvstÄnd frÄn Alla jag kÀnner för att Jag börjar höra mina egna tankar. Jag tycker det sociala samspelet mellan mÀnniskor Àr intressant att se ur perspektiv. Och sist men inte Minst det Àr JÀkligt LÀrorikt att nÄnstanns in emellan utvÀrdera innehÄllet man vÀljer att Attrahera i sitt Liv.
För Allt Jag VĂ€ljer idag kommer att PĂ„verka Allt som hĂ€nder Imorgon. 
Sjukt! Sant! Positivt!

Dagen har varit LĂ„ng och Fartfylld men Jag har gjort det Jag nĂ€stan Njuter av Mest <3 

~SweeT DreamS~








EN LITEN MAGISK ÄLVA, den Enda i sitt Slag

Jag börjar se klarare pĂ„ Allt som varit. Det kĂ€nns som Jag Äntligen börjar höra mina egna Tankar. Mina första punkter pĂ„ Listan börjar falla pĂ„ plats och ju mer Jag Spanar över fĂ€lten, ju mer LĂ€r Jag mig att Inse.
Ju mer Skit Det Spottar ut, desto mer FörutsÀgbart blir Mönstret.
Men MEST av Allt , Ju STÖRRE blir glappet Emellan.

Det Ă€r klart att Frustration mĂ„ste fram pĂ„ NĂ„got sĂ€tt. Men att SlĂ€nga ur sig saker mitt i Natten bara sĂ„dĂ€r, det visar Allt om Vem Du Är.
Men att Kasta Sten i GlasHus Àr nog det Dummaste Du nÄnsin gjort för Blondare Àn sÄhÀr kan man inte bli sÄ fort.
Men Allt har sin Tid och Allt har Sin Plats.
Jag har StÀngt Min Dörr, bytt Mitt LÄs... Insett Mitt VÀrde sÄ det gÄr ju som Smorjt.

Idag Ă€r kĂ€nner Jag bara en sĂ„n dĂ€r Skön kĂ€nsla av Allt Jag slipper beblandas med. Lugnet... Tystnaden Ă€r nog det MĂ€ktigaste som finns. För sĂ„ lĂ€nge man kĂ€nner sig tillfreds med sig SjĂ€lv sĂ„ blir man Aldrig Ensam <3 

Tankar som glider men en liten Röd trÄd som hÄller dem pÄ plats och BlÄser Liv i Elden. Flammar upp emellanÄt och kyls ner ibland.
Som en SlÀnda med knappa timmar, Skyndar LÄngsamt och söker svar.
Åt en Vilsen liten Magisk Älva som LĂ€ngtar hem i Tryggt förvar.
Upp pÄ kullen, Högt upp sen lite till.
En kort sekund möts nattens MÄne med ljusets Sol. Ett andetag dÀr upp pÄ kullen, Àr det Enda i dess slag.
En Explosion av Allt det BĂ€sta, ger en Vilsen Magisk Älva en Illustion, den enda i sitt slag...








RSS 2.0