✹ Indian Spirit open air 2014 ✹




Vilken resa... Vilka MÀnniskor... Grymma Artister... Men Mest av Allt... Vilken Stört Skööön Publik!!!
Supporten hemifrÄn Sverige Krossa Alla BarriÀrer som kan tÀnkas.
Det kÀnns Varmt i HjÀrtat att mÀnniskor kan vÀlja att Äka i förvÀg till och med för att bygga upp ett Camp som skulle passa vilken Artist som helst. <3 <3 <3
FrÄn alla möjliga delar av vÄrt land till en och samma plats.
Ingen nÀmd ingen glömd men Shijt Ni Àr Verkligen Awesome!!! <3 <3 <3




Först kĂ€ndes det inte större publikhav Ă€n vad det brukar vara... Men efter andra lĂ„ten blev det sĂ„nt tryck i det stora cirkustĂ€ltet att till och med det kĂ€ndes för litet.  ;) ;)
Utan att tveka det Största eventet jag spelat pÄ. Nöjd Àr Jag... Antalet sÄlda biljetter hamna pÄ 10.000...Och till Min Stora förvÄning sÄ gick det inte mÄnga timmar efter spelningen som jag fick förfrÄgan om Festivaler nÀsta Sommar. KÀnns kanske trist och sÀga men Jag kÀnde redan dÀr och dÄ att jag inte kan svara för det redan nu. KÀnns som jag redan uppfyllt kvoten av mÄl jag hade dÀr.
Jag Àr Stolt över att jag Ästadkommit sÄ Mycket pÄ sÄ kort tid. Planerna Àr ju redan sen lÀnge inriktade pÄ fler mÄl. Arbetet för att bygga nya vÀgar Àr i full gÄng. SÄ vem vet var Jag stÄr nÀsta sommar. :P :P







Festivalen var helt annorlunda uppbyggd detta Äret. Den dÀr "kÀnna sig som hemma" kÀnslan blev inte riktigt lika Glad/Ledsen som Jag förvÀntade mig. Men visst va platsen precis lika Magisk som Alltid. Fast det var sÄ mÄnga runt mig hels tiden kÀndes det nÀstan lite Ensamt endÄ.
SvÄrt att förklara men lite sÄ va det.




Finurligt nog sÄ var det BÀsta med att komma hem, att komma hem till NÄgon. FÄ kÀnna sig Saknad. FÄ den dÀr VÀrmen och NÀrheten.
Faktiskt nĂ„gon att dela alla upplevelserna med. Det gör skillnaden pĂ„ hur fort man Ă„terhĂ€mtar sig. Eller varför man vill hem sĂ„ fort som möjligt. 
SÄ skapade meningen en poÀng. Och pusselbiten frÄn historian kopplades samman med biten till Framtiden.
Är Jag före i tiden?!? 
Eller rÀknas allt redan frÄn nu Àven om det Àr framÄt det gÀller?!
FrĂ„gor som bara jag kan besvara nĂ€r jag inte Ă€r Partiskt som jag kĂ€nner mig lite just nu faktiskt. 
Lite sÄdÀr stött i kanten, och lite ledsen emellanÄt.

Som en liten 15-Ă„ring trippar man runt pĂ„ tĂ„ med FjĂ€rilar i magen. 
NĂ€rhet av nĂ„got man bara vet utan att ens ge nĂ„gra Löften. Sinnen som skĂ€rpta brunnar. I fyllda med Årens lopp. Allt som var nĂ€ra försvann liksom bort, för att vĂ€nda NĂ€rmre Än vad Jag nĂ„nsin FörstĂ„tt. Bottenlöst förföriskt vimlar Blicken in i Trance. Innan man vet ordet av det rör sig Kroppen smekande lĂ€tt intill. Bygger SjĂ€lvande Höjder och Eskalerar i samma Tyngd.  Lockar, Kallar men till sist Skriker i OemotstĂ„ndlig Charm. 
Vilda kĂ€nslor pĂ„ Ă€ngen Blommar,  dĂ€r Höst och Sommar sentimentalt skiftar fĂ€rg.
Inget drama alls faktiskt!

To be continue...




PĂ„ tal om annat!!!
Annars sÄ hade det varit sjukt mÄnga betalande i intrÀde pÄ sommarfesten jag missa pÄ Harrys. :) :) :)
Det kÀnns lite Pirrigt i magen med all det hÀr planerandet och organiserande inför höstens aktiviteter pÄ Harrys. KÀnns sÄ sjukt bra att inte bara stÄ bakom spelarna utan faktiskt vara bakom kulisserna och skapa en helt ny nivÄ.
Att kunna pÄverka utan att det upptar helgerna och blir en del av min vardags syssla.
Hade ett vĂ€ldigt givande samtal idag med en av mina "chefer". Det bara kĂ€nns i magtrakten att det ska gĂ„ bra nu.  Vi Ă€r ett bra Team, alla med rĂ€tt nĂ€tverk för sin plats. Perfekt!
<3 <3 <3

Nej nu ska jag göra det jag gillar mest... Ta en dusch och krypa ner under tÀcket och kolla pÄ en Bra Film!

C Ya!! ;) ;) ;) 




RSS 2.0