✹ On My Mind... ✹

För Varje dag som gĂ„r sĂ„ kĂ€nner Jag VĂ€rmen vĂ€xa fortare inifrĂ„n. Aldrig nĂ„gonsin har Jag varit sĂ„ Mentalt stabil som Nu. Inga om och inga men bara Jag som vĂ€ljer sjĂ€lv. Man kan sĂ€ga att ena Ă€nden har Svidigt och mest varit ett problem. Medans andra Ă€nden slagit ut i blom, redo att Lysa, redo att öppna hjĂ€rtats port. 
Jag mötte ett Leende dĂ€r i klungan pĂ„ Main floor sist... TrĂ€ffa honom hela tiden pĂ„ olika platser. Energin var bara sĂ„ charmigt skön. Hans ögon var sĂ„ sjukt fina. Det va exakt min biffiga typ. 
Men Jag glömde frĂ„ga efter hans namn, sĂ„ jag vet inte vem jag ska frĂ„ga efter. Bara Hoppas att han Ă€r pĂ„ nĂ„n av festerna 25-26/12!! 😍😍😍

InsĂ„g nyss en grej... Line-up kom ut igĂ„r för Juldagen. Det har blivit ett tryckfel pĂ„ den sĂ„ Christian Syncron spelar först pĂ„ linan "och" efter mig. SĂ„ jag hörde av arrangören att jag spelar i 2 tim inte 1 tim. Musik mĂ€ssigt Ă€r de en jĂ€kla skillnad pĂ„ en hel timme. Tyskar Ă€r ocksĂ„ BĂ€st pĂ„ att boka,arrangera och betala sina artister. Shysst hotell boka dem med. Men dĂ€r finns ingenstans i vĂ€rlden som dom Ă€r sĂ„ dĂ„liga pĂ„ engelska som i just Tyskland. SĂ„ det blir att förbereda tvĂ„ timmar musik men ha en liten plan i huvet om de bara blir 1 timme... Haha det blir som en Liten Surprise nĂ€r jag vĂ€l kommer dit. 
Men som det ser ut pĂ„ Flyern sĂ„ kĂ€nner jag ju knappast för att dela den som Ă€r felaktig. SĂ„ lite synd faktiskt! Bara Topp namn pĂ„ linan. Att en Fest sĂ„ stor, frĂ„n arragören av Airbeat One festival inte hade lite bĂ€ttre koll kĂ€nns ju sĂ„dĂ€r trist! 
Men Ă€r man van att jobba i Motvind, sĂ„ strĂ€cker man pĂ„ sig och kallar detta en Utmaning. Kör sĂ„ de ryker. Och lĂ„ter dem veta att man Ă€r pĂ„ scenen för att stanna. 
Ready to Rock!! 😘

~ Boom!! 😍 ~ 
AlltsĂ„ jag kan inte fatta riktigt att jag har en biljett dit!! Det har varit nĂ„gon jag drömt om att göra Ă€nda sen jag började lyssna pĂ„ musiken. 
Det har varit den dÀr fedtivalen vi pratat och pratat om men aldrig tagit steget till. Jag har en sÄn skön kÀnsla av att Jag kommer bli Hooked!!
Att det sen ska med sĂ„ mĂ„nga Svenskar,Danskar och Tyskar man kĂ€nner gör festivalen helt total! 💖 ✹Boom!!✹

💖 Henrik Jönsson 💖
Varje Ă„r blir Jag pĂ„minnd om dej. Varje Ă„r TĂ€nder vi ljus pĂ„ platsen. VĂ€rlden var verkligen OrĂ€ttvis nĂ€r Du blev frĂ„ntagen frĂ„n Oss. DĂ€r Ă€r sĂ„ mĂ„nga av oss som Ă„r efter Ă„r fortfarande pratar om dej som om du fortfarande fanns med oss. Kyrkan var överfull av Sorgsna mĂ€nniskor den dagen vi sa förvĂ€l. 

Jag kan Minnas de sista dygnet som om de vore igĂ„r. Morgonen innan nĂ€r Vi vakna dĂ€r i Min sĂ€ng. Strosade runt pĂ„ stan hela dan och handla julklappar. Till och med minnas dina tjatiga sms nĂ€r jag tog tid pĂ„ mig att göra vid mig inför kvĂ€llen. Musiken Vi spela i bilen pĂ„ vĂ€g för att fira LilleJul pĂ„ varsit hĂ„ll. Skratten. SkĂ€mten. Dom sista orden innan vi sa HejdĂ„. 
Kl 02.30 skulle du hĂ€mta upp mig igen. Paniken jag kĂ€nde nĂ€r jag kunde kĂ€nna att nĂ„t var fel. NĂ€r din mobil ringde och ringde utan svar. 

Uppskakad och orolig nÀr Jag vÀl kom hem. Lyckades somna men vakna tidigt och kÀnde Paniken slÄ hÄrdare och hÄrdare för varje minut.
Nyheterna var fulla av nyheter om den VÄldsamma craschen som tog 4 unga mÀns Liv natten till JulAfton.
Jag satt mig bara ner pĂ„ stolen i köket till slut. Helt stum. 

Visste inte vart jag skulle ta vĂ€gen. Ville inte FörstĂ„ att VĂ€rlden kunde vara sĂ„ OrĂ€ttvis. Tog mig mĂ„nga Ă„r att lĂ€ra mig leva med SmĂ€rtan av att nĂ„gon sĂ„ nĂ€ra som funnits dĂ€r sen dagis bara var borta. Du fattas Mig fortfarande. 

Jag undrar Vem Vi hade varit idag?!?
Men mest undrar Jag Vem du hade varit idag?!?
Och vad du hade Åstadkommit fram tills idag?!?
Hur hade VĂ€rlden sett ut?!?
Minns inte nÀr jag pratade/skrev sÄhÀr Mycket om dej sist. Försökt förtrÀnga.
SĂ„g min bror dela sitt minne pĂ„ socialamedier nĂ€r jag slog upp Ögonen sen började Tankarna vandra. Idag Ă€r det 15 Ă„r sen du dog, men jag minns det som igĂ„r... 💖💖💖 


✹💖 God Jul!! 😘 💖✹ 

















All-Inclusive!!

AlltsĂ„ jag kan Minnas exakt nĂ€r Jag senast kĂ€nde mig fullkomligt Fullkomlig. 5 September och en kort stund efter de. Jag kan Minnas exakt nĂ€r Jag kĂ€nde mig som lĂ€gst senast, det var den 28 september
MÀnniskor har en förmÄga att Hugga nÄn i ryggen, sen frÄga varför det blöder. Det Àr Alltid det sista avtrycket av spÄr som blir det Avgörande Minnet av personen. Det berÀttar liksom KaraktÀrens sanna natur nÀr verkligheten eskalerar.
Jag önskar att jag kunde vara lika obrydd, lika iskall. 
Jag har lĂ€rt mig sĂ„ mycket om mig sjĂ€lv. Hur jag reagerar och varför jag gör det. Men det har ocksĂ„ medfört att jag har ökat pĂ„ kraven för vĂ€rdesĂ€ttning av mig och min tid. Ibland kan jag kĂ€nna mig sĂ„ öppen, men Ă€ndĂ„ alltid stĂ€ngd i vĂ€ntan pĂ„ att uppnĂ„ ett mĂ„l eller en personlig utveckling. NĂ„nstans börjar jag se att jag Ă€r menad för sĂ„ mycket mer Ă€n allt jag Ă„stadkommit. Allt började med pyttesmĂ„ bejbi steg, men ju fortare hjulen börjar snurra, ju större och lĂ€ngre blir stegen. 
Förut trodde jag att det viktigaste var att lĂ€ra mig förlĂ„ta andra mĂ€nniskors handlingar för att kunna gĂ„ vidare, nu ser jag att jag behöver inte kunna förlĂ„ta nĂ„gon. Jag mĂ„ste bara acceptera nĂ€r nĂ„gon inte blir bĂ€ttre Ă€n sĂ„hĂ€r. Jag föresprĂ„kar aldrig att man ska kĂ€nna eller utrycka Avsky eller Hat, men ibland nĂ€r man bara fĂ„r fullstĂ€ndigt nog av nĂ„gon sĂ„ kan jag inte trycka bort dom faktiska kĂ€nslorna som uppstĂ„r. 
DĂ€remot mĂ„ste jag lĂ„ta kĂ€nslan ebba ut och acceptera faktan. 
Livet Ă€r inte lĂ€ngre som en dans pĂ„ rosor med marken full av törnar. 
Livet Àr bÀttre Àn det en gÄng varit, men Framtiden spÄr en utomordentlig Magisk vy.
Allt handlar om TĂ„lamod!! 💖 

SĂ„hĂ€r i mitten av december kĂ€nner jag mig ganska sleten,mest pga vĂ€dret och sommaren som uteblev. 
Men inombords lyser solen och lĂ€ngtan efter vĂ„ren pĂ„ min balka. 
Hamburg var Ă€nnu mer överfett Ă€n förra gĂ„ngen. Redan nĂ€r kl var 21 och jag lĂ€mna hotellet möttes jag av kön till festen nĂ€r jag börja spela kl 22. 
Whaa!! NĂ€r jag stod dĂ€r och mixade över till 3 lĂ„ten sĂ„ var dansgolvet fullt! Helt sjukt nĂ€r arrangören kommer och sĂ€ger att man tömt second floor och han Ă€r imponerad över min support pĂ„ golvet. 💖 
Jag kĂ€nner hela vĂ€gen in i sjĂ€len att sjĂ€lva stunden jag stĂ„r dĂ€r uppe och ger allt av mig sjĂ€lv, dĂ„ Ă€r jag hemma. KĂ€nde mig lite nervös innan men sĂ„ fort jag börjar köra försvinner det spĂ„rlöst. KĂ€nslan av att kĂ€nna hur svetten bara rinner, Men lĂ„tarna Ă€r alldeles för bra för att ens ta en liten paus i dansen, det Ă€r progressive trance nĂ€r den Ă€r som bĂ€st. 
Piskande tunga basar, med en lockande porrig brudröst, det Àr Magiskt!
Mitt crew pĂ„ 3 personer var ocksĂ„ maximalt. Men shit vad trött man blir av en sĂ„n resa. 
5 dagar senare var det dags att göra ett kĂ€rt Ă„terbesök i malmö. 💖 Jag kan inte minnas nĂ€r jag spelade i Sverige senast, de kĂ€nns rĂ€tt sjukt! Galet!

2 av 4 spelningar avklarade i december... To be continued!!

" Its a Djs Life!! "














✹ Hamburg in my heart!! ✹

NedrĂ€kning har börjat inför Äventyret i Hamburg 5 december. Listan för planering, mĂ„sten och bokningar bockas av hela tiden. Crew pĂ„ resan blir en spĂ€nnande kombo, för att inte prata om alla som ska mötas upp dĂ€r nere. Det blir en hel del kĂ€ra Ă„terseenden med mĂ€nniskor man lĂ€rt kĂ€nna under resornas gĂ„ng, men dĂ€r blir nĂ„gra nya bekantskaper som ska bygga vidare till nya gig och andra Ă€n sĂ„ lĂ€nge med hemligstĂ€mplade skĂ€l. 
Det allra viktigaste som ska funderas pĂ„ Ă€r Musiken. Just nu kollar jag över de sista finskjusteringarna av skivorna i Caset. Jag har inte fĂ„tt veta exakt hur lĂ€nge jag spelar Ă€nnu, men jag har lĂ€nge tĂ€nkt lite över hur jag ska lĂ€gga upp det. Ska bara hitta "den dĂ€r" perfekta startlĂ„ten. SĂ„ sista 7 dagarna innan gĂ„r min hjĂ€rna pĂ„ högvarv parallellt med verkligheten för att allt ska bli perfekt nĂ€r kvĂ€llen med stort K kommer. 

Jag fick ju dessutom i uppgift av arrangören att plocka fram Nostalgin frĂ„n nĂ€r han hittade mig första gĂ„ngen, pĂ„ main floor som Ängeln.
SĂ„ hĂ€r har man gĂ„tt och funderat pĂ„ hur man ska uppgradera Ängel outfiten pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. KlĂ€nningen blir ny tillverkad, men vingarna blev reparerade och uppfrĂ€schade. Glorian Ă€r ju de enda som varit helt perfekt frĂ„n dag ett, sĂ„ det ska bli spĂ€nnade och se hur resultatet ser ut frĂ„n scenen. Men framförallt hur mina beats lĂ„ter pĂ„ dansgolvet. 😉 

Det kĂ€nns lite som att allt jag har vilat sista tvĂ„ mĂ„naderna Ă€r för att samla energi inför december dĂ€r uppdragen Ă€r totalt 4 st. Ă„ventyr utan dess like med en gnutta allvar över de hela. 

đŸŽ”đŸŽ¶đŸŽ” Goa Nation Tour Hamburg 5/12 
đŸŽ”đŸŽ¶đŸŽ” St Lucy's Lussedans 12/12 , Malmö
đŸŽ”đŸŽ¶đŸŽ” Airbeat One on tour, Electric X-mas 25/12 , Schwerin
đŸŽ”đŸŽ¶đŸŽ” Holographic Universe X-mas Edition 26/12 , Hamburg

" Lets Do It!! "













 


RSS 2.0