💕💓💕

Sista Dagen!! 😘💖

TÀnk om imorgon Àr Min sista dag pÄ jorden???

 Kommer man dĂ„ till porten och gĂ„r igenom livets happenings för att sen bli dömd till Himmel eller Helvete??

Hade jag tÀnkt pÄ hur mycket av livets chanser jag tagit till vara pÄ??

 Eller hade jag suttit dĂ€r och Ă„ngrat alla chanser jag aldrig tagit??

Ångrat Alla Fel jag aldrig hann göra rĂ€tt??



Lika svÄrt som det Àr att nÄnsin fÄ bevis för vad som faktiskt hÀnder just precis den stunden kroppen dör. Lika mÄnga teorier prÀntas in i hjÀrnan pÄ varje mÀnniska redan frÄn födslen, och genom hela livet. Den ena teorin mer idiotisk Àn den andra. Lika overkliga och ologiska dagens sci-fi filmer vi ser pÄ bio.



 TĂ€nk om det inte finns en Himmel eller en SkĂ€rseld?? 

TÀnk om det som styr mÀnniskan allra mest Àr den som dömmer?

 Den som plĂ„gar en oren sjĂ€l?

Den som bara kan försvinna under fullkomlig frid?



 Det Egna Jaget. Medvetandet i SjĂ€len.



VÄra innersta kÀnslor vi bÀr... vÄr egen kompletta sjÀlvbild Vi har precis nÀr vi dör.



Vi tar alldeles för mycket för givet genom Livet.  Vi vet att man borde göra om och göra rĂ€tt nĂ€r man gjort fel. Vi vet ocksĂ„ att det Ă€r mĂ€nskligt att fela. Vi har nĂ€stan aldrig sĂ€rskilt brĂ„ttom med att rĂ€tta till vĂ„ra misstag, för vi har ju gott om Tid eller??

Upptagna med "Just nu" i jakten pÄ att uppnÄ nÄgot bÀttre. NÄgot mer. Ofta för att omvÀrlden ska vÀrdera och inspireras till att klÀttra vidare uppÄt. Fokus pÄ en illusion av vad som gör varje mÀnniska lite Lyckligare.



Om livet vore en enda lÄng berg-o-dal-bana med alla dess bergstoppar och djup. StÀndiga luriga loopar som pendlar mellan gott och ont.

Skulle du fortfarande sitta kvar och hÄlla i dej eller kanske slopa vissa bitar av rÀdsla att misslyckas, eller inte vara tillrÀckligt stark eller bra nog för att klara dej över nÀsta höga krön??



TÀnk om sjÀlens skÀrseld innebÀr att du helt plötsligt vaknar upp efter döden och inser att du inte lÀngre har nÄgra chanser kvar som du tagit för givet.

Det finns inte mycket som plÄgar en mÀnniska sÄ grymt hÄrt som personligt misslyckande. Allt som oftast fÄr man fler chanser pÄ sig att klara varje hinder. Men tÀnk den totala paniken som skulle sprida sig inombords nÀr insikten om att alla chanser tog slut.

RÀdslans maximala klimax skulle intrÀda och ta över alla kÀnslor som fanns kvar.







TÀnk om man inser att man klÀttrar pÄ en stege dÀr man lever flera liv.

Att man i genom varje liv försöker klÀttra ett steg lÀngre upp. För att sakta fullborda en mÀnniskas fullkomliga syfte att bli den bÀsta versionen av sig sjÀlv. Alltid i olika stadier med ny skepnad varje gÄng. Det kanske lÄter som en lite mindre skrÀckinjagad variant av döden. Men ocksÄ ett helt nytt kapitel som hade krÀvt ytterliggare en A4 sida med tankar. En annan tid, en annan dag.





Är det inte dags att Vi mĂ€nniskor vaknar snart??

 Och slutar titta ner dömmande pĂ„ andra mĂ€nniskor som inte tror pĂ„ att enda vĂ€gen genom livet Ă€r att följa strömmens uppenbara kurs??

 Slutar tvinga kommande generationer att det Ă€r fel att tĂ€nka sjĂ€lv. Hade de inte varit för de modiga "utbrytarna" lite överallt har funnits. KĂ€mpat och lidit genom hela historian bĂ„de inom stort som smĂ„tt, mĂ„nga genom hela sina liv. DĂ„ hade mĂ€nskligheten stannat upp och slutats att utvecklas för vĂ€ldigt lĂ€ngesen. IstĂ€llet vĂ€ljer vi att gĂ„ mot en medveten,  En förutsĂ€gbar förintelse av vĂ„r egen art.

RÀdslor kommer alltid att vara vÄr vÀrsta fiende. VÄr största begrÀnsning.



 FrĂ„gan Ă€r hur högt vi vĂ€rderar risker mot vinst. Hur stort eller litet fĂ€ngelse skulle vi vĂ€lja att leva i??

LÄser du in sjÀlen eller begrÀnsar du livet??

Helt plötsligt fÄr orden en mycket starkare mening. Dagens quotes en djupare betydelse. Jag en modigare kÀnsla inombords. Ta vara pÄ varje chans. Acceptera att alla möjligheter innebÀr en risk. Inse att den ende du kan förÀndra Àr dej sjÀlv. Hela universum Àr en del av ett stÀndigt rytmiskt rörelsemönster som aldrig nÄnsin stÄr stilla, hela vÀgen utifrÄn vÀrldens yttersta grÀnser in till den allra minsta cell i kroppen. Som en stor sluten cirkel. Utan början. Utan Slut. Det gÀller bara att hitta rytmen som kÀnns beskvÀm att hÄlla takten till och följa det flowet avslappnat vart det Àn bÀr...





RSS 2.0