✹💖 2016!! 💖✹

AlltsÄ jag Àr sjukt Imponerad av Hotellrummet som var bokat till mig nÀr jag kom fram till Schwerin!! 4 stjÀrnigt tillsammans med alla andra artisterna. Alltid annars sÄ har jag tÀnkt som sÄ att om jag vÀljer stt fÄ boende kostnad utöver gaget sÄ kan man boka nÄt billigare och pÄ sÄ vis kunna vara fler som Äker för mindre pengar. För saken Àr att de blir roligare att dela upplevelsen med mÀnniskor man tycker om. Men i fortsÀttning sÄ fÄr dom gÀrna boka boende ocksÄ. Att fÄ den dÀr extra touchen av att vara artist kÀnns super lyxigt!!
Sen kĂ€nner jag vĂ€l lite att man tyr sig mer till de andra artisterna och breddar kontaktnĂ€tet mycke mer nĂ€r man bara Ă€r tvĂ„ stycken som Ă„ker. 
NÀr de kommer till resan fram och tillbax sÄ valde jag att köra andra hÄllet om puttgarden alla tre gÄngerna och Àrligt talat sÄ fattar ju inte jag hur nÄn lyckats lura mig att alltid Äka
MardömsbÄten pÄ 6 tim över?!?
Ja menar hela reselÀngden förlÀngs med ett halvt dygn varje gÄng. Faktiskt sÄ skiljer de dessutom sig bara pÄ 1 mil i körvÀg inne i tyskland. Sen behöver man inte förboka tider pÄ bÄtar eller betala för hytt. SÄ total resa inklusive bordeshop hamnar pÄ sex timmar och det Àr ju optimalt mycket bÀttre!!

A24 On tour Airbeat One Festival...
JĂ€ttestor sport och kongress byggnad med 5 dansgolv dĂ€r mainfloor var Edm. Blandningen pĂ„ mĂ€nniskor var extrem mellan golven, pĂ„kostat konfettiregn för dom vanliga och shysst psychadelisk deco för vĂ„rt second floor. Dock hade dom behövt vĂ€lja ett större dansgolv till vĂ„r genre för dĂ€r var överfullt hela natten. 
KĂ€ndes sĂ„dĂ€r kul att gĂ„ pĂ„ sĂ„ sent men jag sĂ„g de mer som en uppvĂ€rmning inför festen dagen efter. 
Annars va det bra arrangerat med egen bar bakom scenen för oss. Mesta delen av natten spendera jag med Annelie, Sverige bĂ€sta kvinnliga Dj i mitt tycke. VĂ€ldigt Ödmjuk och Busig personlighet och jag ser fram emot mĂ„nga fler Äventyr med henne. 💖 

Holographic Universe!!
Jag visste redan att dom skulle satsa mycket pÄ visuell deco, men att dom bygger om en gammal trÄlare till en rejv bÄt med 3 dansgolv och shoping area, det var helt magiskt outstanding. Jag önskar bara att jag har haft energi kvar att dansa dÀr hela natten med sÄ fet line-up. SÄ mÄnga mÀnniskor som man kÀnde igen sen förr. Det var ett klockrent koncept med pÄkostade artister och perfekt mottagande. I vanliga fall ligger den bÄten i hamnen i rostock men körs till hamburg för event. Jag kan Äka tillbax och spela dÀr anytime.
Dock kĂ€nde jag mig ganska mörbultat i kroppen efter tvĂ„ sĂ„ intensiva kvĂ€llar sĂ„ i fortsĂ€ttningen sĂ„ vet jag att boka in max tvĂ„ kvĂ€llar pĂ„ raken Ă€r min grĂ€ns. 💖💖💖

2015 har nĂ„t sitt slut och ingen Ă€r gladare Ă€n jag att lĂ€mna Ă„ret bakom om mig. Hur jag kĂ€nde de inombords igĂ„r och idag Ă€r ingen som helst skillnad men jag lĂ€ngtar tillden dagen jag kan se tillbaka pĂ„ Ă„rets sista 6 mĂ„nader och bara vara glad att jag kom ur de lilla ekorrhjulet av kĂ€nslor som gav smĂ„ magiska stunder och mĂ„nga mĂ„nga tĂ„rar. Det gör fortfarande ont, jag slutade bara nĂ€mna det. Det som Ă€r vĂ€rst Ă€r Ă€ndĂ„ kĂ€nslan av att KĂ€nna sĂ„ Mycket och sĂ„ Djupt för NĂ„gon som brydde sig sĂ„ Lite. En himla massa saker kunde du ju sluppit ge hopp av och Ă€ndĂ„ fĂ„tt de du bara var ute efter. Men man kan ju inte pĂ„verka andra mĂ€nniskors sĂ€tt att vĂ€rdera. Förr eller senare kommer den lĂ€xan bita dej i röven. Men de gör varken till eller frĂ„n för min del. Jag kan bara Radera allt med dej och ignorera dej sĂ„ hĂ„rt att jag glömmer att du ens fanns. 

Jag ser pÄ det nya Äret som en chans att verkligen kunna omge mig med all den KÀrlek jag vill ge och fÄ utav omvÀrlden. Jag Àr redo för nÀsta steg bland mina delmÄl och kommer att pÄbörja en utbildning i februari. Tanken pÄ att jobba som certifierad Livscoach syns nu klarare Àn nÄnsin i horisonten. SÄ 2016 Here we Go!!










RSS 2.0