Precious Time!! 💖

TyvÀrr kan inte tvÄ trasiga problem bli en hel lösning.
AlltsĂ„ tvĂ„ problem blir aldrig ett RĂ€tt. Men ett problem hittar snabbt ett annat. En sĂ€ker balansgĂ„ng som ett snöre pĂ„ marken utan möjlighet att falla eller vĂ€xa. Enda sĂ€ttet att komma vidare pĂ„ hinderbanan Ă€r att Fokusera pĂ„ att ensam bestĂ€mma sig för en enkel sak. Antingen kan man vĂ€lja att vara en del av problemet eller en del av lösningen. 

Man kan ge rÄd, man kan ta rÄd men i slutÀndan visar det sig alltid att det finns bara en vÀg. Det Àr det unika mönstret man ritat upp inombords.
Hur mĂ„nga felaktiga svĂ€ngar man Ă€n hinner med sĂ„ kommer  man sakta att Ă„tergĂ„ eller flyta ihop med sim vĂ€g innifrĂ„n sjĂ€len. Och sen fortsĂ€tta mot nya utmaningar för att nĂ„ sina LivsmĂ„l. 
Ibland hamnar man i en sits dÀr man kan ge rÄd om den faktiska lösningen. Den mest logiska processen, men den som frÄgat efter rÄdet stirrar blindt pÄ svaret hur Tydligt de Àn Àr...Ge Upp!!

Det Àr inte alltid personen ens kan se logiken Ànnu. Ibland uppstÄr frÄgor i huvet innan medvetandet förstÄtt varför. Ibland blir undermedvetna tankar lite för tydligt lÀsta innan dom nÄt medvetandet. Process som ska igenom olika smÄ lagrade minnesbankerna innan det slutligen nÄr sitt mÄl.

Ibland kan det till och med vara svĂ„rt att se ett mönster som kan förenkla alla dessa frĂ„gor som uppstĂ„r. 

@@ Att checka av sig sjĂ€lv lite dĂ„ och 
dÄ. Se vart man stÄr. Vem man Àr. Vart man Vill.
@@ Att göra upp listor över delmÄl/slutmÄl i olika omrÄden.

En rutin pĂ„ just detta Ă€r ett oslagbart redskap som kan anvĂ€ndas till nĂ€stan vad som helst i livet. MĂ„nga gĂ„nger kan man nĂ€stan svart pĂ„ vitt bara helt plötsligt se svaren som kanske gnagt inom en. 
En del problem som uppstĂ„r kan man inte PĂ„verka eller Lösa. Ibland mĂ„ste man bara acceptera att det finns dĂ€r och leva med vetskapen att lĂ€mna nĂ„got olöst. 

Man kan göra mycket för sina vÀnner men man fÄr Aldrig glömma bort sig sjÀlv. Att ge sig sjÀlv lite av sin egen medecin sÄ man kan fortsÀtta vÀxa som mÀnniska, lite varje dag.

Den som har trasat sönder dig, kan Aldrig vara den samma som Lagar dig. 


LunaTaleS
För en tids sen blev jag tillfrĂ„gad via mail om jag ville finnas med pĂ„ en billboard i Usa, pĂ„ en av deras Radiokanaler som sĂ€nder all möjlig musik bland annat Progressive Trance. Deras direktör tyckte jag hade en bra chans pĂ„ deras topplista. 
SĂ„klart kĂ€nns det spĂ€nnande och som en utmaning jag inte kan lĂ„ta bli. 
Just nu pĂ„gĂ„r en massa skriftliga detaljer om det sĂ„ jag kommer lĂ€gga upp lĂ€nken sĂ„ fort det Ă€r klart och jag vet vilken demo som hamnar dĂ€r. :) 

Vilket sĂ„klart föder nĂ€sta tanke... Jag har bloggat bĂ„de privat och för LunaTaleS som har blivit ett ovĂ€ntat starkt varumĂ€rke. SĂ„ min plan Ă€r att skilja mina privata tankar frĂ„n mina Äventyr lite bĂ€ttre. En del av mig kĂ€nner att det blir ett stort projekt innan jag Ă€r klar, och de borde jag tĂ€nkt pĂ„ förut. Men en del av mig kĂ€nner att jag vĂ€ntat sĂ„ lĂ€nge bara för att jag inte haft nĂ„gra fastĂ€llda planer för hur jag ska Utveckla mitt Artistnamn vidare. 
Alla Ă€ventyr man redan hunnit med , hur summerar man dem?? 
Eller utelÀmnar man dem och bara kör frÄn nu??
Men en del av min historia Àr ju anledningen och bakgrunden till att jag stÄr hÀr idag!

NÄgra frÄgor som jag jobbar med att lösa.
Sen har jag fÄtt frÄgan om att pÄbörja ett nytt samarbete med wijks sportevents om lite modellande och podcast, sÄ det funderar jag pÄ.
Utöver det sĂ„ har jag sĂ„klart lite nya spelningar pĂ„ gĂ„ng bland annat Utopia Afterparty pĂ„ Jylland Dk, Atoms rec. Lisabon, Portugal ect ect 

Men det tar jag upp pĂ„ den nya sidan nĂ€r den Ă€r klar och lĂ€gger en lĂ€nk hĂ€r inne! 😉😉



Jag behövde en vĂ€lförtjĂ€nt paus frĂ„n scenen efter decembers Äventyrande, Men nu Ă€r Jag tillbaks!!

Time to Make some Noise!! 

✹💖 LunaTaleS 💖✹

" Trance is like Flying without Wings in a Bounce of a Heartbeat"











RSS 2.0