Jag Vet Vem Jag Är...

Jag har en vision om att sĂ€nda ut precis allt jag vill kĂ€nna tillbaka frĂ„n omvĂ€rlden. Jag har varit duktig och följt mina mĂ„l och listor. Jag har omvĂ€rderat mĂ€nniskor omkring mig och avskĂ€rmat mig frĂ„n mĂ€nniskor som bara haft förmĂ„nliga avsikter för sig sjĂ€lva. Sett vĂ€rlden med andra ögon flertalet gĂ„nger. Haft tillit till billigt oĂ€rliga individer, och lĂ„tit mitt hjĂ€rta tro pĂ„ sagor utan dess like. 
Men en KvĂ€ll fick jag nog. Det Ă€r ett tag sen nu, och Ă€ven om jag fortfarande Ă€r fruktansvĂ€rt Besviken pĂ„ nĂ„gra, sĂ„ Ă€r jag Glad att jag numera Ă€r Fri frĂ„n allt som var pĂ„ lĂ„tsas. Jag satsar pĂ„ mig sjĂ€lv och det som gynnar mina i lĂ€ngden. 
Det var dags att slĂ€ppa den Jag var för att kunna bli den Jag egentligen Ă€r. SĂ„ jĂ€kla Mycket mer. 

KÀnslan som uppstÄr nÀr jag kÀnner efter och inser att Luften inte lÀngre Àr förpestad, Àr Otroligt skön.
Min favorit plats i VĂ€rlden Ă€r hemma, i mitt eget hem. Min balka Ă€r min relax zone pĂ„ sommaren och mitt sovrum Ă€r de samma pĂ„ vintern. BĂ€sta just nu Ă€r Varmt bad med mĂ€ngder av ljus. 

Jag har tagit ett jĂ€ttekliv och vet att det tar lite tid innan alla bitar landat pĂ„ rĂ€tt plats. 
Men jag Àr snart redo för VÀrlden.
Ju klarare min syn blir, ju mer sÀker blir jag pÄ att jag vet vad jag ska bli nÀr jag blir "stor".
Jag Àr Trygg i mig sjÀlv.
Jag vet att jag Kan.
Jag Ă€r Öppen för nya ideer, men jag ser redan en vĂ€g.
Jag Ă€r Nyckeln till min Framtid, och jag har dem allra BĂ€sta nĂ€ra intill Mig. 

 ~ LunaTaleS ~

AlltsÄ Vad Àr de som hÀnder pÄ min
Facebook sida?!? Sista veckan har jag fĂ„tt ca 750 friendrequests frĂ„n mĂ€nniskor vĂ€rlden över inom Psytrance VĂ€rlden. Och dom fortsĂ€tter att rulla in nonstop!! Det Ă€r helt galet!! 
LĂ€gg sen till alla olĂ€sta meddelanden att försöka matcha med förfrĂ„gningarna... Om jag tyckte allt vĂ€xte fort frĂ„n början sĂ„ Ă€r det inget jĂ€mfört med nu. Jag behöver sannerligen hjĂ€lp att hĂ„lla koll pĂ„ bokningar ect för jag hinner inte med den biten. 

Egentligen hade jag fÄtt för mig att om jag bara tog ett beslut sÄ kunde jag hÄlla arbetsnivÄn pÄ en viss punkt. Men jag kÀnner lite sÄhÀr... Det finns en mening med allt som hÀnder och jag har alldeles för lÀnge lÄtit andra rita upp en möjlig karriÀr Ät mig med sina tankar. Det skulle vara fel av mig att inte följa strömmen nu och se precis hur lÄngt LunaTaleS kan gÄ.
Hjulen snurrar fortare Àn nÄnsin, Jag hoppar frÄn berget... Jag Àr inte RÀdd, Jag Kan Flyga!!!

" Trance is Like Flying without Wings in a Bounce of a Heartbeat " 

~ LunaTaleS ~














FörestÀllningen Àr Slut...

Can You See the Story in Her Eyes?!?!











Besviken pĂ„ Dej och din teater... Kan bara borsta bort skiten frĂ„n knĂ€na och resa mig upp mot nĂ„got BĂ€ttre!! 


RSS 2.0