PĂ„ vĂ€g!! 😘

Vilken helg!! Efter 3 veckan avklarad pĂ„ jobbet sĂ„ kĂ€nns det som att man kommit in i rutinerna och det blir bara mer och mer klart vem jag vill kunna vara/bli. Jag har alltid trott att jag varit trasig i kanterna men jag har trĂ€ffat trasiga mĂ€nniskor, det ger ett klart perspektiv pĂ„ att allt kunde varit sĂ„ mycket vĂ€rre. Detta Ă€r defenitivt rĂ€tt yrkesval för mig och jag kĂ€nner mig Ă€ntligen hemma. Jag behöver kĂ€nna att jag gör skillnad i nĂ„gon annans liv Ă€ven om det inte ger detsamma tillbaka. För av nĂ„gon anledning tar jag bĂ€ttre hand om min egen personliga utveckling just dĂ„. 

Annars har helgerna senaste tiden mest innehĂ„llit mest hĂ€ng pĂ„ en filt i solen lite avskilt i liten grupp varvat med bubbelbad och sĂ„klart massa bebismys. 
Vad Ă€r de som gör att man blir sĂ„ bebis sjuk nĂ€r nĂ„gon nĂ€ra fĂ„r barn??? 
Man tror man borde ha glömt hur man hanterar en sĂ„ liten varelse. 
Och man blir lika förvĂ„nad varje gĂ„ng att erfarenheterna och kunskapen kĂ€nns fĂ€rska pĂ„ nytt. Det Ă€r en helt sjuk kĂ€nsla. 

5 dagar kvar till jubileumspelningen i Malmö kÀnns sjukt nice!! Fattar knappt att det Àr 3 Är sen han satte mig pÄ scenen för första gÄngen, tiden dÀr har gÄtt fort och jag kÀnner ÀndÄ samma instÀllning till de som frÄn början, jag hade aldrig nÄn plan pÄ att de skulle bli sÄhÀr. Snart kom jag pÄ att de kunde ge bra pengar. DÀrefter insÄg jag att passionen minska och pengarna styrde mig lite. DÀrefter tappa jag lite lusten att göra det jag egentligen Àlskar mest och lÀngtar till... Dansa i timmar i solen pÄ fester/festivaler. Lusten att ens festa försvann en lÀngre period. Sen drog jag i nödbromsen och tog ett hemligt brejk. TÀnkte sÄhÀr om jag lÄter dagarna gÄ, undviker att lÄta pengarna locka mig att spela. LÄter bli att gÄ pÄ events och fester tills den dan jag blir sÄ sugen pÄ att bara dra ivÀg pÄ Àventyr och dansa natten lÄng, nÀr man inte lÀngre kan mottstÄ.
DÀr har jag varit under vÄren.
Jag kommer aldrig vilja jobba 24/7 med musiken, jag tappar gnistan pĂ„ 2 sekunder varje gĂ„ng jag kommer i nĂ€rheten av möjligheten att tjĂ€na bra pĂ„ fasta kvĂ€llar i mĂ„naden. 
DĂ€remot fĂ„r jag inte nog om jag bara gör det nĂ€r passionen styr. Jag Ă€r en vĂ€der junkie och emetionellt lagd med höga krav pĂ„ vilket djupt plan allt jag gör mĂ„ste kĂ€nnas hela vĂ€gen in. Det lĂ„ter ju onödigt jobbigt, men antingen gör man nĂ„got hela vĂ€gen eller sĂ„ gör man det inte alls. Det blir naturligt genuint som skapas dĂ„. Det blir nĂ„got unikt. KĂ€nslor som förmedlas och sĂ€nds ut. 
Det Àr vad jag vill leverera!!


Dags att sova... Klockan ringer snart!! 😉😉 

✹💖 Sweet Dreams!! 💖✹










Livscoach pĂ„ Heltid!! 💖

Ja nu satt man hĂ€r igen 😜 Jag mĂ„ste ju erkĂ€nna att jag har saknat att skriva hĂ€r sĂ„ jag fĂ„r vĂ€l ta mig tid till det!😉 

SÄ vad hÀnder?!?
Det Ă€r sĂ„ jĂ€kla mycket som hĂ€nder just nu och imorgon (mĂ„ndag) börjar jag faktiskt min praktik som Livscoach. Jag ska vara pĂ„ tvĂ„ olika stĂ€llen och gĂ„ brevid i totalt 6 mĂ„n. LĂ€ra mig alla de olika moment som innefattar hur man bygger upp en trasig mĂ€nniskas liv nĂ€r verkligen allt har gĂ„tt Ă„t skogen. LĂ€ra mig alla de olika förutsĂ€ttningarna som kan pĂ„verka ett sĂ„nt ras att man som mĂ€nniska inte lĂ€ngre klarar att ta hand om sig sjĂ€lv. Andledningarna Ă€r sĂ„ mĂ„nga att man aldrig blir fullĂ€rd utan att man Ă€r under stĂ€ndig utbildning. Sen överlĂ€gga med sig sjĂ€lv och kolla upp vilka möjlighet som finns. För att slutligen försöka sy ihop inviduella lösningspaket och börja pĂ„ steg ett. 

Jag har funderat pĂ„ den hĂ€r utbildningen sen 2011 men alltid haft sĂ„ sjukt mĂ„nga hinder pĂ„ vĂ€gen. OvanpĂ„ det sĂ„ har det varit omöjligt att fĂ„ ihop dom 5 helgerna man mĂ„ste Ă„ka till sthlm för att delta i seminaruim och andra praktiska övningar. Resten av tiden Ă€r de distansstudier i totalt 6mĂ„nader. 

SĂ„ det kĂ€nns spĂ€nnande faktiskt. Jag tror det Ă€r ett jobb som passar mig perfekt. Jag har alltid genom hela livet dragit till mig trasiga personer som behöver tröst och hjĂ€lp. Ibland blir man sĂ„ himla besvikelsen över hur mĂ€nniskor sen behandlar en tillbaka och det Ă€r vĂ€l den biten som Ă€r den svĂ„raste att lĂ€ra sig hantera. 
Jag tror enda sĂ€ttet att skydda sig sjĂ€lv Ă€r att bygga upp en mur. Inte för att man Ă€r bitter utan för att inte lĂ„ta det tas över av sina egna kĂ€nslor. 



Att lĂ€ra sig redan vid vĂ€ldigt ung Ă„lder att ta tuffa beslut. Att VĂ„ga gĂ„ sin egen vĂ€g. Att skita fullstĂ€ndigt i vad omgivningen tycker. Att tro pĂ„ mina egna förmĂ„gor att överleva oavsett vilka hinder som hamnat i vĂ€gen. Att borsta bort skiten frĂ„n knĂ€na och resa mig alltid oavsett hur mycket krossat mitt hjĂ€rta Ă€n varit. 
Att hantera konsekvenser av risker jag tagit nĂ€r jag gett för mycket  av mig sjĂ€lv. Att veta hur jĂ€kla ont det kan göra nĂ€r man kommer till grĂ€nsen av hur mycket smĂ€rta man kan hantera innan man accepterar kĂ€nslan av maktlöshet och blir likgiltig för att sen börja bygga upp sig sjĂ€lv igen.

Men alla de lĂ€rdomar och sjukt jobbiga tider har ocksĂ„ gett mig en inre Styrka som inte Ă€r frĂ„n denna vĂ€rlden. Det har dessutom gjort mig OrĂ€dd, Trygg, Ödmjuk, SjĂ€lvstĂ€ndig och Alla andra egenskaper som följer efter och lĂ€gger sig som bra byggstenar varje gĂ„ng stormen lĂ€ttat och solen börjat lysa igen. 

Min allra största Stolthet handlar inte om min lĂ„nga meritlista av jobb eller om musiken jag lyckats med. Det Finaste jag har skapat och format alldeles sjĂ€lv Ă€r 💖 Mina barn💖 . NĂ€r barn Ă€r smĂ„ börjar man lĂ€ra dem livets regler, man tjatar in dem under mĂ„nga Ă„r innan man faktiskt börjar se hur stor del av deras personlighet man faktiskt pĂ„verkat. 

💖 Killarna!! 💖
Denna sommaren har varit olik mĂ„nga andra. Det Ă€r sĂ„ sjukt hur tiden kan ha gĂ„tt sĂ„ fort att ni nu Ă€r 15Ă„r gamla och ett helt huve lĂ€ngre Ă€n mig. Fast det mĂ„nga gĂ„nger kĂ€nnts som det varit jĂ€kligt tufft och ensamt. Att se sina barn gĂ„ igenom förluster av mĂ€nniskor som betyder mycket för dem Ă€r bland de svĂ„raste som finns. Det spelar liksom ingen roll hur mycket kĂ€rlek och omsorg man ger nĂ€r man inte kan fylla ett tomrum för en förĂ€lder som inte vill trĂ€ffa sitt barn. Maktlöshet. 
Det ger i sin tur visserligen ett starkare band mellan mig och killarna, men att livet inte Ă€r rĂ€ttvist Ă€r en lĂ€xa dem redan lĂ€rt sig mĂ„nga gĂ„nger om. Nu sĂ„hĂ€r 2 Ă„r senare sĂ„ Ă€r jag Stolt över att Vi sjĂ€lva ordnat sĂ„ rutiner/skola/betyg/vardag fungerar flytande och Bra. Jag Ă€r Tacksam att Vi dagligen sĂ€ger att vi Älskar varandra. Men det BĂ€sta av Allt Ă€r att stĂ€ndigt se hur de hanterar alla de mĂ€nniskor de möter i sin omgivning. Ödmjukhet, Respekt, StĂ„r för sin Ă„sikt, VĂ„gar drömma och börjat göra egna planer inför gymnasiet och Livet. 

Det gör mig Rörd! Det gör mig Stolt! Det ger mig Styrka! 

💖 Mina barn har lĂ€rt mig vad KĂ€rlek Ă€r! 💖
"Det BĂ€sta du kan ge ditt barn Ă€r inte materiella ting, det Ă€r NĂ€rvaro i deras liv varje dag" 














RSS 2.0