💖

En tanke eller TvÄ...

Hur vet man att man Àr redo för att ta nÀsta kliv upp i trappen nÀrmre mot mÄl och drömmar???

Är det sĂ„ att man bara kĂ€nner inombords nĂ€r det Ă€r dags??

Eller Àr de sÄ att man en dag bara vaknar och kÀnner sig stark och modig nog att börja prova alla tÀnkbara lösningar för att till slut bara inse att nÄgot blev rÀtt och man skuttar mÀrkbart framÄt??
 
Att jÀmt jobba i motvind tar knÀcken pÄ vem som helst in emellan. Stundvis för att pÄminna om den tunna linjen mellan botten och toppen. Den biten som alltid Àr svÄrast att balansera pÄ utan att det pÄverkar ens kÀnslor och rubbar lite trygghet.

Och framför allt, Varför Àr man sÄ onödigt hÄrd mot sig sjÀlv nÀr man Àntligen Àr pÄ vÀg mot nÄgot nytt. Att man pÄ nÄt sÀtt omedvetet och helt bortom omgivningens vetskap börjar pÄminnas om allt man lÀmnat, och stegvis testar sig sjÀlv för att försÀkra sig om att man verkligen vill eller verkligen kÀnner att alla olika kemi plan stÀmmer överrens med önskan om sin framtidsbild???
Det Àr sÄ jÀkla onödigt att ens sÀtta sig i sitsen att börja jÀmföra, vÀga för och nackdelar för att alltid sluta med att man nog ÀndÄ saknar nÄgon som inte lÀngre Àr en potenciell framtidsbild.

Av egen erfarenhet sÄ kan jag sÀga att jag Àr vÀl medveten om vem jag Àr,var jag vill och hur mycket jag faktiskt Àr vÀrd.
Min sjÀlvkÀnsla och sjÀlvförtroende Àr pÄ en lagom harmonisk nivÄ utan nÄgra direkta gropar.
ÄndĂ„ tillĂ„ter man sig inte att fĂ„ kĂ€nna kĂ€nslan av kĂ€rlek och att tillhöra nĂ„gon som kĂ€nner likadant.

Det kÀnns galet att bara lÀngta fram tills dit utan att göra nÄgot Ät saken, samtidigt som mÀnniskor runt en redan hunnit hela vÀgen och flera gÄnger bytt ut sin partner mot nÄn ny.
DÀr och dÄ stÀller jag mig frÄgan om mÄnga mÀnniskor slÀnger sig in och ut lÀttvindigt i relationer?? Eller om det Àr jag som inte tar fler chanser, om jag gör rÀtt eller fel??

Jag tror nÄnstans pÄ att man försöker reparera eller laga nÀr nÄgot blir trasigt istÀllet för att bara byta ut personer mot en ny. Det Àr sÀllsynt i dagens samhÀlle. SÄ sÀllsynt att jag undrar om det blivit till en myt.


1000 frÄgor utan svar... nÄgra 100 tankar frÄn bara ett Jag...


💖💖💖

💖💖💖

Death is not the greatest loss.
The greatest loss in life is what dies inside of us when we are alive.
You didnt even take time to notice, the distinct lack of color.

Lifes lost in the place of sorrows.
And the only difference, between yourself and the crazy man who stacks mynstre...

When you find yourself,
Headstones in your heart.

In the speed of Souls.
Is like a dead bird. In the speed of souls,
the victum of a hit n run.
Left on the roadside to rotten and be reclaimed, by the qoncrete and the soil.

Cant you see??

Death is not the greatest loss.
 The greatest lost is what dies inside us while we still alive .
You didnt even take time to notice,
The distinct lack of color.

Lifes lost in the place of sorrows.
And the only difference
Between yourself and the man who stacks mynstre...

He found him self on a park bench.
And you found yourself,
At the bottom of a prescripted bottle.
The victum of a hit n run.
In the speed of souls, is like a dead bird.
In your heart .
And headstones.
In your heart .
In the speed of souls.

Death is not the Greatest Loss, the greatest loss is what Dies inside us while we still Alive...In your Heart...


Just saying!!

Just Saying!!

AlltsĂ„ bland det mest dryga som finns Ă€r Urkorkade frĂ„gor som tvingar fram Ă€nnu mer urkorkade svar. Är det nĂ„t som kan locka fram enstaka touretts utbrott hos mig sĂ„ Ă€r det defenitivt bland top 5 pĂ„ min lista.
Om vi utgÄr ifrÄn att det över lag kommer frÄn normalbegÄvade mÀnniskor som kÀnner en vÀl nog för veta ungefÀr vilken typ av vÀrldsuppfattning man har. Som vet nÄgerlunda vilken livs situation man haft/har, intressen man delar osv osv
DÀr borde dÄ finnas nÄgon form spÀrr tankemÀssigt dÀr man reflekterar över frÄgor som dyker upp i tanken innan man öppnar munnen eller?!?!
Men nej... frustrationen kokar över pÄ en microsekund.

" Vill du aldrig fÄ det du behöver och förtjÀnar av en livspartner?? "

" FörstÄr du inte hur bra du kunde haft det med mig?? "

" Varför fÄr jag inte skÀmma bort dej med resor runt i vÀrlden och lyx?? "

" Varför Àr en sÄ snygg tjej som du singel?? "

SkÀmtar du med mig eller??
Hur bra du Àn kÀnner mig sÄ Àr det fÄ mÀnniskor som faktiskt stÄr mig nÀra nog för att kunna leverera handling för frÄgor likt dem. Men de som Àr sÄ pass nÀra skulle aldrig ens behöva stÀlla frÄgan de hade bara börjat leverera.
Jag uppfattas som vÀldigt öppen och skÀms inte direkt för att vara den jag Àr.
Jag Àr öppen om ytliga saker, men stÀngd som en ihopa slagen bok om mina privata bitar. Varför??
För att jag behöver inte skylta hela mitt liv för omvÀrlden. Behöver ingen bekrÀftelse/kritik för att veta att jag duger.

Som svar pÄ frÄga ett dÄ... Jo det Àr vÀl klart din idiot, men dÀr finns saker jag gÄr/gÄtt igenom som gör att jag fortfarande inte vill slÀppa nÄgon nÀra nog för att ta den chansen/risken att Ànnu en gÄng vara lycklig för att sen bara bli olycklig igen.

NÀsta svar hÀnger nÀstan ihop bÄde frÄga tvÄ & tre... Nej och jag vill heller inte veta hur lycklig pÄ lÄtsas jag kunde blivit om jag levde tillsammans med nÄgon dÀr bara den parten hade kÀnslor. Finns inte pÄ kartan alls nÄnsin. Sen ska vi inte ens tala om hur förnedrande det Àr nÀr nÄn tror att man kan "köpa" sin lycka med materiella ting gemtemot en annan mÀnniska. Det fÄr mig att undra var man fÄtt sina vÀrderingar ifrÄn?? Det Àr inget som nÄnsin kommer ge kÀrlek och gemenskap snarare ensamhet i slutÀndan. Bland det vÀrsta jag vet!

Sistan frÄgan Àr en Äterkommande frÄga varje vecka frÄn olika mÀnniskor. Det gör mig sÄ jÀkla off att jag inte ens svara pÄ frÄgan lÀngre och direkt blockerar personen för sÄ jÀkla idiotisk Àr den. Bara för att man Àr snygg sÄ innebÀr det inte att man Àr lyckligare.
Det mÄste inte heller betyda att nÄt Àr fel, nÀr man vÀljer sin omgivning med förnuft framför yta. Att vara sÄ dömande pÄ förhand visar bara frÄgestÀllarens uppfattning och syn pÄ omvÀrlden. SkrÀmmande. Snevridit och helt fel skÀl att binda sig. AllmÀnt Urkorkat.

Alla mÀnniskor har olika skÀl till varför man vÀljer att leva ensam, mina val handlar om att jag sÀtter barnen i första rummet. Jag vÀljer att inte pÄpeka det utÄt hela tiden. Jag kÀnner inte att jag mÄste förklara det för alla mÀnniskor jag pratar med heller. Jag vÀrdesÀtter mÀnniskor som förstÄr och respekterar just precis den biten. Sen kommer det till att jag fokuserar pÄ att utbilda mig vidare inom omrÄden som jag brinner för. För att skapa en bÀttre framtid för mig, för oss. Skulle de sen dyka upp kÀrlek pÄ vÀgen sÄ kommer det falla sig naturligt nÀr det Àr dags, men just nu behöver jag lÀgga min tid hÀr.

Just saying!!


RSS 2.0