Alla har ett Val!!

 
Det finns dagar dÄ jag verkligen avskyr att jag Àr emetionellt lagd. Det Àr sannerligen bÄde en GÄva och en Förbannelse att kÀnna allt sÄ djupt. Jag Àr medveten om vad som kÀnslomÀssigt kommer pÄverka mig, men nÄgonstans har jag en bit kvar att lÀra mig att inte ta saker personligt. Nu menar jag inte vanliga I-landsproblem eller andra ytliga smÄ saker. Utan min svaga punkt ligger i hur jag tillÄter mig sjÀlv att ge sÄ mycket mer Àn jag nÄnsin förvÀntar mig tillbaka av mÀnniskor som djupt nuddat vid mitt hjÀrta. LikasÄ förvÀntat att jag inte behöver en axel att luta mig tillbaka emot ibland, som det Àr att jag inte sjÀlv ber om den heller. Jag tror att jag emellanÄt Àr sÄ van att hantera alla kriser,downs och problem pÄ egen hand att jag inte minns hur det Àr att vara tvÄ om det.
 
Jag Àr sÄ tacksam att jag har funnit flera olika sÀtt att ÄterhÀmta min ork och energi nÀr jag blir som mest lÄg. Hemma chill. Musiken. Men det tar ju betydligt lÀngre tid att ladda om batterierna sÄ Àn vad det gjort med lite kramar och uppmuntrande ord. Jag har lÀrt mig sÄ mycket om mig sjÀlv genom att lyssna pÄ min inre röst. Alla redskap jag behöver finns ju trots allt redan dÀr.
 
Att vÀrdera sig sjÀlv som den omgivning av mÀnniskor man vill ha nÀra.
 
Att Älska sig sjĂ€lv sĂ„som man vill bli Ă€lskad.
 
Att ta tiden pÄ sig att lÀka frÄn sorger.
 
Att konsekvent bestÀmma sig för vad och vem som Àr viktigast.
 
 
Ibland kan jag bli sÄ trött pÄ att bara ignorera mÀnniskor som inte fattar ömsesidig respekt. Jag menar va jag inte behövd igÄr sÄ behöver man inte lÄtsas att man behöver mig idag. VÀrst Àr det nÀr ens egna privata sidor inkrÀktas av mÀnniskor som slÄss mot varandra utan en tanke pÄ hur de fÄr mig att mÄ. Det Àr sÄ enkelt egentligen samtidigt sÄ krÀver det sÄ himla mycket energi av mig att stÄ emot och ignorera nÄgot som betytt sÄ mycket för mig, utan att bli sjukt otrevlig för att fÄ slippa se allt det. Det öppnar sÄr som jag lappat ihop pÄ egen hand för att slippa nÄnsin kÀnna sÄ igen. Detta Àr ju aldrig nÄgot som kan beskrivas rÀttvist av nÄgon part heller. Det Ànda man kan göra Àr att stÀnga öron och ögon bort frÄn det som inte Àr vÀrt och se. Man har alltid ett val och jag gjorde mitt. Jag har backat ett stort steg tillbaka. Jag har raderat allt som kan tÀnkas ge minnen. Jag har lÄtit tiden gÄ. Jag har fokuserat pÄ allt som Àr viktigt.
 
 
Vad behöver jag egentligen göra för att kÀnna att jag kan uppnÄ mÄlet frÄn punkt A till punkt B???
 
Svaret Àr ganska simpelt. FortsÀtta i precis samma spÄr. Ha tÄlamod att det jag söker dyker upp pÄ vÀgen. Att bara inse att jag var inte sÄ trasig i kanterna som jag trodde, jag var bara sÄrad och behövde tid för att lÀka.
 
 
Jag vet vad jag vill ha. Jag vet precis vem Jag Àr.
 
 
 
 
 
 
 
 

The sun is gone, but I have a Light!! 😘

Jag Ă€r sĂ„ Tacksam för att All support jag fick pĂ„ spelningen i Malmö. Det va sĂ„ Kul att överraska med ett sound dom inte hört frĂ„n mig tidigare. Jag visste det skulle komma frĂ„gor om varför jag inte körde porrprogg frĂ„n enstaka hĂ„ll men det var ju helt sinnesjukt hur mĂ„nga komplimanger jag fick för musiken. 😍😍 
Sen blev jag nĂ€stan generad över den danska ligan som slöt upp och dansade med mig bakom spelarna!! 😍😍 DĂ„ va de minsann bra klös i kisen!! 😜😜 

Jaha sen Ă„ker ju de flesta rejvare till Boom inom nĂ„gra dagar. Det Ă€r ju klart lite synd att man missar det. Men jag sĂ„lde min boom-biljett för jag kĂ€nde lite att jag dels redan varit pĂ„ en festival i Ă„r, dels började jag jobba i juni och tycker inte att det Ă€r lĂ€mpligt att börja be om semester. Sen köpte jag nya spelare i vĂ„ras. Men mest av allt sĂ„ Ă€r anledningen att jag inte hunnit göra nĂ„t med kidsen direkt sĂ„ att slĂ€nga ihop en helg pĂ„ lalandia med dem kĂ€nns lite viktigare Ă€n att Ă„ka pĂ„ en festival som de kommer fler chanser till lĂ€ngre fram. Det kĂ€nns som de vĂ€xer sĂ„ fort och blir stora sĂ„ snabbt att jag vill ta till vara pĂ„ den tiden som Ă€r vĂ„r innan de sjĂ€lva flyger ur boet och testar sina vingar. 


Djup framför Yta!!
Hur Glad, Arg eller Ledsen man Ă€n Ă€r sĂ„ har jag lĂ€rt mig att sĂ„ lĂ€nge man inte föder brasan med nĂ„gon ved, hur ont de Ă€n kan göra sĂ„ mĂ„ste brasan dö ut till slut. Om man slutar dela sina kĂ€nslor pĂ„ sociala medier sĂ„ finns det till sist ingen risk att det pĂ„ nĂ„got sĂ€tt kan pĂ„verka ens egna kĂ€nslor. Jag menar det fanns en tid innan mĂ€nniskor levde genom nĂ€tet. MĂ€nniskor lĂ€rde sig hantera sina kĂ€nslor och fĂ„ utlopp för dem Ă€ndĂ„. Finns dĂ€r inget positivt, stĂ€rkande eller pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lyftande att dela med sig sĂ„ kan man lĂ„ta bli. Onödig smĂ„ stress att riskera hantera avundsjuka, irritation och negativ feedback pĂ„ sjukt ytliga I-landsproblem. Allt för att göra sin röst hörd, Allt för att kĂ€nna sig bekrĂ€ftad eller förstĂ„dd. Nu mera naturligt vanligt i vĂ„rt samhĂ€lle, men sĂ„ enkelt att göra rĂ€tt och göra om egentligen. 
Jag var sjĂ€lv dĂ€r en gĂ„ng. 

Vad hĂ€nde med orden att det rĂ€cker man Ă€r trygg i sig sjĂ€lv?? Att det rĂ€cker att man ser sitt eget jag och accepterar det?? Att det rĂ€cker att man sjĂ€lv vet vem man Ă€r?? 

MÀnniskor Àr sÄ ytliga att vi nÄnstans bara kommer isolera oss lite mer frÄn riktiga vÀrlden hela tiden, sitta dÀr och kÀnna oss ensamma utan att ens lÀgga nÄgon tid pÄ att slÀppa andra mÀnniskor nÀra nog för att lÀgga ner den dÀr skÀrmen, fasaden eller materiella alla behov. Finns absolut ingen ljus eller positiv framtid i det.

Det finns bara tvĂ„ saker man kan vara antingen sĂ„ Ă€r man en del av problemet eller sĂ„ Ă€r man en del av lösningen. Man kan inte vara bĂ„de och. 


Prova gĂ„ ut och bemöt mĂ€nniskor med ett leende!!  Ge nĂ„gon random du möter en  komplimang!! Jaga en SolnedgĂ„ng!! Dansa och sjung!!   Eller krama om nĂ„gon som behöver en gnutta kĂ€rlek, sĂ„ ska du se vilken skillnad det Ă€r kĂ€nna sig "levande" och kĂ€nna sig Levande!! 💋💋

IRL is tha shit!! 😎😎😎










RSS 2.0