Lyrics of My Life!

Vad Àr egentligen Musik i dina öron?!?

*** Är det instrumentet som avgör kvaliten och kĂ€nslan i lĂ„ten?
*** Är valet av genren det som styr Äktheten av orden?
*** Är det könet pĂ„ artisten eller framtrĂ€dandet som tĂ€nder dej mest?

Oavsett vilken musikstil jag lyssnat pÄ genom Ären sÄ har det Alltid funnits Äsikter kring artister och lÄtval.
Egentligen handlar det om att varje mÀnniska styrs av hur sjÀlen mÄr inombords. Och vilken typ av umgÀnge vi vÀljer att ha runt oss just i detta nuet.

Ta en singel kille/tjej i sina BĂ€sta Ă„r... Grunden finns dĂ€r med bra relationer till familj/vĂ€nner... Egen bostad och nöjd med sitt arbete... 
Oftast Àr det en mÀnniska som Àr relativt Lycklig... Antingen sÄ Àr dom helt opÄverkade av vad dom lyssnar pÄ dÄ eller mer öppna för att dröm-Lyssna pÄ vad morgondagen kan ge dom. Den sista sidan av hur det kan vara pÄverkande för dom Àr att dom ofta inte förstÄr allvaret i saker som kan hÀnda i livet. Det kan ocksÄ vara en sporre eller rent av en ego boust att kÀnna sig oövervinnlig, och det enda som egentligen kommer öppna deras ögon Àr livets hÄrda lÀxor vi alla fÄr förr eller senare.

Tar vi sen en annan kategori av mÀnniskor... LÄt sÀga nÄgon som av olika anledningar vet hur det kan kÀnnas att trampa pÄ livets törnar, sÄ kanske Musikval eller ens lÄtval speglar olyckan i sjÀlen.
Den hÀr typen av mÀnniskor brukar antingen vara ganska fördomslösa eller inÄtvÀnda med stora murar som skyddar en bra bit in.
Varje ord , varje ton, varje beat kan kÀnnas, synas och höras pÄ ett helt enkelt högre plan.
Detta lĂ„ter ju som den perfekta meningen med Livet, att kunna se helheten, vara FörstĂ„ende och Ödmjuk. Men som alla andra kategorier har myntet en baksida ocksĂ„. Den hĂ€r typen av mĂ€nniskor vet hur allt som Ă€r bra kan förvandlas till en mardröm pĂ„ brĂ„kdelen av en sekund och Ă€r dĂ€rför mer försiktiga/rĂ€dda för att slĂ€ppa nĂ„n för nĂ€ra och ibland slinker det förbi chanser eller mĂ€nniskor som hade varit bra för oss av ren rĂ€dsla.

Oavsett vilken typ av mÀnniska man Àr eller vilkem typ av kategori man tillhör sÄ finns dÀr gener eller egenskaper i grunden vi bÀr med oss frÄn urminnes tider.
Som grÀdde pÄ moset sÄ utvecklas vi sÄ himla olika oavsett vilken Älder man ser pÄ.
Finns inga garantier för vem man möter runt hörnet.
Och hur mycket vi Àn intalar oss att vi Àr "Mogna" för vÀrlden sÄ om vi tÀnker efter sÄ har vi kÀnnt oss "vuxet mogna" genom hela livet sen man var 15 och tyckte man kunde lösa vÀrldens bekymmer sjÀlv.

Jag har insett att Livet Àr en sÄng.
Texten Àr en lÀrdom.
Noterna skrivs stÀndigt om.
Rytmen speglar sjÀlens behov.
Och LÄten tar Aldrig slut, förrÀn HjÀrtat slutar SlÄ.




Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0