Caterpiller....

SĂ„hĂ€r i efterhand med en del av Facit i handen sĂ„ börjar Jag förstĂ„ hur den lilla Larven har det dĂ€r inne i puppan. 
En process som helt OförstĂ„ende pĂ„börjas med hjĂ€lp av Inre Instinkter. en Genetisk kod som alltid gĂ„r att pĂ„verka för att Flexibelt kunna Utvecklas i takt med hur Omgivningarna och förutsĂ€ttningarna FörĂ€ndras. 

Men grunden stannar lika basic som den sĂ„g ut frĂ„n Tidernas begynnelse. Om man ser pĂ„ saken med en liten uns av sunt förnuft, att larven har ett par enkla punkter pĂ„ sin lista att Avklara i en viss ordning. Den ska Äta sig lika stor som det tar dem Tiden att börja tillverka Puppan. Att den ska göra det samtidigt som den har en enkel Instinkt att hĂ„lla uppsikt och gömd för Faror. TvĂ„-tre uppgifter att utföra utan att förstĂ„ syftet. 
NĂ€r den vĂ€l ligger dĂ€r inne i sin dvala och bara vĂ€ntar sĂ„ kommer det alltid till punkten att den börjar bita sig ut vid rĂ€tt Tid. Utvecklings fasen frĂ„n att vara nĂ€stintill orörlig i en simpel avlĂ„ng form till att explodera av nya detaljrika och fĂ€rgsprakande kroppsdelar. Kan liknas lite hos mĂ€nniskan inombords. FrĂ„n att vara en sĂ„rbar Nyfödd till att bli en fĂ€rdig utvecklad Vuxen personlighet med klara insikter. 

Precis som nĂ€r Larven tror det Ă€r Slutet som Ă€r hĂ€r, sĂ„ ser den Solens ljus för Första gĂ„ngen med sina nya ögon. Den börjar förstĂ„ sitt syfte och kan börja Uppleva VĂ€rlden i sin Nya Skepnad. 

NĂ€r man kĂ€nner sig lika Likgiltig som Rastlös. Lika trött som energisk. Lika förvirrad som glasklar. Lika Vilse som Hemma. En sĂ„ hĂ„rfin linje som inte fĂ„r passeras, men som mĂ„ste finnas för att skilja himlen frĂ„n helvetet. 
Det Ă€r dĂ„ man vet man Ă€r pĂ„ vĂ€g in i Framtiden. 

Det Ă€r dĂ„ man ska se över sina fĂ€rdigheter, kĂ€nna efter om man verkligen Ă€r klar. LĂ„ta Tystnaden höra sina innersta Tankar. Börja sakta ta sina första kliv uppĂ„t ut pĂ„ grenen. 

LÄta sen Natt bli tidig Gryning. Se hur Solens strÄlar söker sig in i mörkaste snÄr och Lysa upp vÀgen. Ta det sista andetaget innan man tar steget ut i Luften och för Första gÄngen provar sina Nya Vingar.... Omgiven av andra VÀl utvalda Föredetta Larver, Alla med samma MÄl att göra VÀrlden till en Vackrare Plats... Fullkomligt Magisk resa genom Livet.

Det Ă€r vĂ€l precis det Det handlar om, att vara Harmonisk i KĂ€rleksfull Balans 💖💖💖

Sjuk Metafor men Faaan sĂ„ Sann! 








Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0